Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Για το φόρουμ μιλούσαμε, όχι για το ίντερνετ... Εκτός κι αν νομίζεις ότι άλλες σειρές εκτός του Lost δεν αναφέρονται στο ίντερνετ οπότε πάω πάσο.. Τι σχέση έχουν οι άλλες σειρές και γιατί αποπροσανατολίζεις την κουβέντα; Τόσο δύσκολο είναι να πεις "ΟΚ, sorry, λάθος";
thermo-sifounas Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Αν εννοειται πως σαν το Lost δεν ειναι τιποτα σε θεμα hype, fandom και σεναριων/θεωριων για την εξελιξη της σειρας συμφωνω. Σε θεμα ποιοτητας, σεναριου, ηθοποιιας,ομως, δεν πλησιαζει καν τις κορυφαιες σειρες και να λες σαν το Lost δεν ειναι τιποτα ειναι αστοχο τελειως
skiabox Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Λέτε να δούμε κανένα come back του στυλ Lost the next generation?
alimentas Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 το μαναδικο πραγμα που θα μου μεινει κ δεν θα ξεχασω ποτε απ την παπατζα το LOST ειναι ενας απ του μυθικοτερους χαρακτηρες που εχουν παιξει ποτε σε σειρα.Ο ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟΣ John Locke
DKNI Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 το οποίο ήταν βαρετό όσο δεν πάει Πες 5 σειρες που δεν θεωρεις βαρετες Τόσο δύσκολο είναι να πεις "ΟΚ, sorry, λάθος"; Πρεπει να υπαρχει καποιος αστικος μυθος που να λεει οτι καποιος ειχε παραδεχτει σε φορουμ to '86 οτι ο αλλος εχει δικιο και ακουστε ενας θορυβος απο την Ουκρανια Δεν εξηγειται αλλιως η αρνηση οποιουδηποτε σε οποιοδηποτε θρεντ να πει "εχω αδικο" λες και ειμαστε 10χρονα και αν το παραδεχτουμε θα μας κοροιδευουν τα αλλα παιδακια 2
viper2005 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Λέτε να δούμε κανένα come back του στυλ Lost the next generation? μαζοχας εισαι?
leepap Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Ρε παιδιά ακόμα για το Λοστ μιλάτε ? Γιατί ? Μην ξαναλεμε τα ιδια Ειναι κατι σαν τον Χριστο της τηλεορασης Υπαρχουν οι Αμερικανικες Σειρες προ Λοστ και μετα Λοστ Σας αρεσε δεν σας αρεσε το τελος η αρχη η μεση, και τιποτα να μην σας αρεσε...σεζον 3, τελευταιο επεισοδιο, τελευταια 2' Η wtf σκηνη που εκτοξευσε τον πηχη των wtf σκηνων τοσο ψηλα που για τις αλλες σειρες ο πηχης ειναι πλεον μια τελεια Για αυτό ακριβώς ! 2
DeadOrganPlayer Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Πρεπει να υπαρχει καποιος αστικος μυθος που να λεει οτι καποιος ειχε παραδεχτει σε φορουμ to '86 οτι ο αλλος εχει δικιο και ακουστε ενας θορυβος απο την Ουκρανια To '87 πάντως που ακούστηκε παρόμοιος θόρυβος ήταν ο Τσατσένκο που έπεσε πάνω στο Γιαννάκη, καμμία σχέση με παραδοχή λάθους. 1
gavros10 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Το κερατο μου, δηλαδη καλοκαιριατικα θα πρεπει να δω και το λοστ; Δεν μου εφτανε το breaking bad που δεν εχω δει ακομα...
leepap Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Το κερατο μου, δηλαδη καλοκαιριατικα θα πρεπει να δω και το λοστ; Δεν μου εφτανε το breaking bad που δεν εχω δει ακομα... Kαλά ... σοβαρά μιλάς ? Δεν το έχεις δει ακόμα ? 3
linkin Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Noμιζω πως lost και breaking bad ειναι 2 απο τις σειρες που ολοι πρεπει να δουν. Δεν θα κατσω να πω ποια ειναι η καλυτερη, και οι 2 ειναι/ηταν πολυ μπροστα.
rhomio Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Ρε παιδιά ακόμα για το Λοστ μιλάτε ? Γιατί ? Για αυτό ακριβώς !
salazar1991 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Προς όλους εκείνους που 3 χρόνια μετά το τέλος το εξυμνούν:εξηγείστε και εμάς τους κοινούς θνητούς που φάγαμε τα νιάτα μας να περιμένουμε μια γαμημένη σεζόν για να "μας εξηγήσει κάτι "....Τι στο καλό ήταν το νησί???Τι έγινε στο τέλος?? 1
linuslost Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Τι ηταν το νησι ρε μεγαλε? Ενα μερος με μεγαλη ποσοτητα ηλεκτρομαγνητικης ενεργειας , λογω της οποιας ειχαμε διαφορα γεγονοτα και συμβαντα.... Ειναι σαν να ρωτας σε μια ταινια με εξωγηινους τι στο καλο ειναι ο πλανητης τους. Οσο για το τελος τι δεν καταλαβες και θελεις να σου πουμε τι εγινε? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα