Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι εσύ αν πρόσεχες τις συζητήσεις θα έβλεπες πως και οι αναφορές ΚΑΙ σε άλλες σειρές είναι συχνότατες επίσης.

Μα εγώ δεν είπα ότι οι άλλες σειρές είναι γ.τ.π. !!!

• Απαντ. 698
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μα εγώ δεν είπα ότι οι άλλες σειρές είναι γ.τ.π. !!!

Κι εγώ δεν είπα ότι όσες σειρές αναφέρονται συχνά είναι αριστουργήματα.

Δημοσ.

Κι εγώ δεν είπα ότι όσες σειρές αναφέρονται συχνά είναι αριστουργήματα.

Ναι αλλά είπες ότι έχει καιρό να ασχοληθεί κάποιος με το λοστ.

Δημοσ.

Ναι αλλά είπες ότι έχει καιρό να ασχοληθεί κάποιος με το λοστ.

Ωραία, αφού εσύ διαβάζεις τις συζητήσεις ενώ εγώ όχι, δείξε μου τις συχνότατες αναφορές στο Lost τους τελευταίους 10,5 μήνες που έχουν γίνει κι εγώ δεν τις πήρα χαμπάρι...

Δημοσ.

Λέω να κάτσω όλη τη νύχτα να ψάξω και αύριο να επανέρθω, για να κρατήσουμε και το θέμα στην επικαιρότητα .  :D

Δημοσ.

Λέω να κάτσω όλη τη νύχτα να ψάξω και αύριο να επανέρθω, για να κρατήσουμε και το θέμα στην επικαιρότητα .  :D

Μην το ξενυχτήσεις μόνο και το έχω τύψεις μετά, πρόσεχε!

Δημοσ.

Μην ξαναλεμε τα ιδια

Ειναι κατι σαν τον Χριστο της τηλεορασης

Υπαρχουν οι Αμερικανικες Σειρες προ Λοστ και μετα Λοστ

Σας αρεσε δεν σας αρεσε το τελος η αρχη η μεση, και τιποτα να μην σας αρεσε...σεζον 3, τελευταιο επεισοδιο, τελευταια 2'

Η wtf σκηνη που εκτοξευσε τον πηχη των wtf σκηνων τοσο ψηλα που για τις αλλες σειρες ο πηχης ειναι πλεον μια τελεια

• Like 6
Δημοσ.

Μην ξαναλεμε τα ιδια

Ειναι κατι σαν τον Χριστο της τηλεορασης

Υπαρχουν οι Αμερικανικες Σειρες προ Λοστ και μετα Λοστ

καλα αυτο ισχυει οσο ισχυει και το "το παρα 5 ειναι μακραν η καλυτερη ελληνικη σειρα ολων των εποχων"

• Like 1
Δημοσ.

Yπαρχουν οι σειρες προ Lost και μετα , καθορισε και εθεσε τον πυχη στην κατηγορια.Για τους υπολοιπους υπαρχει ο Σεφερλης...

• Like 1
Δημοσ.

Επειδη σαν χτες περασαν 3 χρονια απο το φιναλε , οριστε ξανα μανα ενα επικοτατο tribute ανταξιο της σειρας :)

• Like 3
Δημοσ.

Δεν ξέρω γιατί κανείς θα έψαχνε να βρει μια σειρά αντίστοιχη με το lost, το οποίο ήταν βαρετό όσο δεν πάει, με ηθοποιία για γέλια (που ήταν το καλύτερο στοιχείο της σειράς μιας και βγήκαν ωραίες παρωδίες ;) ) και σενάριο τραβηγμένο από τα μαλιά που στο τέλος δεν μπορούσαν καν να  το δικαιολογήσουν και κατάφεραν να απογοητεύσουν και όσους για τους δικούς τους λόγους την έβρισκαν ενδιαφέρουσα και άντεξαν να την παρακολουθήσουν μέχρι τέλους...

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ωραία, αφού εσύ διαβάζεις τις συζητήσεις ενώ εγώ όχι, δείξε μου τις συχνότατες αναφορές στο Lost τους τελευταίους 10,5 μήνες που έχουν γίνει κι εγώ δεν τις πήρα χαμπάρι...

Σημερινό άρθρο.

http://www.oneman.gr/keimena/diaskedash/watchlist/lost-3-xronia-meta-we-have-to-go-back.2265621.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...