Fotis13 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Υ.Γ. Μην αρχίσετε τα 150 quotes οι γνωστοί "Insomnia-Losts" επειδή δε συμφωνείτε σε κάτι με τα παραπάνω! Δεν αλλάζει η άποψη μου, οπότε... άδικος κόπος! Μολις ειμουν ετοιμος και εγω...ευτυχως μας εκοψες την φορα !
ntg1980 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 hahahahahahahahahahahahaha Ξέρω εγώ τι κοπρόσκυλα είστε!!! Πριν βγάλετε δόντια σας σταματάω!!! :mrgreen:
Skylined Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Χαμογέλασα λίγο με μια λεπτομέρεια της 5ης σεζόν, επεισόδιο 10, γιατί παρόλο που δεν την περίμενα it makes absolutely sense
DeadOrganPlayer Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Χαμογέλασα λίγο με μια λεπτομέρεια της 5ης σεζόν, επεισόδιο 10, γιατί παρόλο που δεν την περίμενα it makes absolutely sense Έλα, πες μας ποιά...μη μας τρελαίνεις έτσι.
Skylined Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 LOL Σε κάποια στιγμή το πλάνο πέφτει σ'ένα βιβλίο, η ανάγνωση του οποίου ενδέχεται να παρασύρει σ' ένα μαγικό κλίμα σαν του lost, ίσως σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό. Κάποια άλλα βιβλία του ίδιου συγγραφέα είναι ακόμα καλύτερα Γενικά οι βιβλιογραφικές παραπομπές της σειράς είναι ενδιαφέρουσες.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Ποιό βιβλίο είναι αυτό? (μη με κάνεις να ξαναδώ όλη τη σεζόν από την αρχή για να πετύχω τη φάση με το βιβλίο plz)
xazomama Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Ποιό βιβλίο είναι αυτό? (μη με κάνεις να ξαναδώ όλη τη σεζόν από την αρχή για να πετύχω τη φάση με το βιβλίο plz) Σου είπε επεισόδιο 10. Δεν χρειάζεται να δεις όλη τη σεζόν. Μόνο 45'. Sent from my iPhone using Insomnia
DeadOrganPlayer Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Έχεις δίκιο, φάνηκα απρόσεκτος. Μου αξίζει να με αγνοήσει.
Skylined Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Is it your destiny να αγνοηθείς? (a separate reality ο τίτλος) Το lost έχει οπωσδήποτε consciousness altering ιδιότητες που οφείλονται στη μη γραμμικότητα της εξέλιξης της πλοκής, στο μυστήριο, στο διαρκές deja vu που βιώνουμε μέσω της αφήγησης, στις παράλληλες πραγματικότητες, στις διάφορες μεταφυσικές προεκτάσεις, στην επιστημονική φαντασία και στα εξαίσια τοπία που μαγεύουν κυριολεκτικά. Νομίζω ότι η σειρά "μιλάει" υποσυνείδητα σε βαθύτερα επίπεδα της νόησης, ξύπνησε αυτό το κατιτίς μέσα μου που διψάει για φαντασία και περιπέτεια και βγήκε στην επιφάνεια. Αυτό το κατιτίς που λιμοκτονεί στην τσιμεντένια καθημερινότητα.
xazomama Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Τι ποιητικός λόγος είναι αυτός βρε Skylined; Έχω πάθει πλάκα!!! Sent from my iPhone using Insomnia
Skylined Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Τι ποιητικός λόγος είναι αυτός βρε Skylined; Έχω πάθει πλάκα!!! χαίρομαι που σ' άρεσε
marantonis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Μαλλον δεν εχει δει το Κωνσταντίνου και Ελένης ο Καρπετόπουλος.
Skylined Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Μαλλον δεν εχει δει το Κωνσταντίνου και Ελένης ο Καρπετόπουλος. Ένας φίλος σε προηγούμενη σελίδα "ντρέπεται" που έχει δει Κ. & Ε. , εγώ πάλι το αντίθετο. Δε βλέπω ελληνική τηλεόραση αλλά η συγκεκριμένη σειρά μου άρεσε πάρα πολύ. Τα έχω δει όλα τα επεισόδια και αν υπήρχαν και αλλά θα τα έβλεπα με ευχαρίστηση.
anthony_88 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Φιλε Skylined, αυτο ακριβως ειναι το προβλημα. Στους περισσοτερους απο εμας ξυπνησε αυτα τα ενστικτα φαντασιας, επιβιωσης, μυστηριου κλπ κλπ αλλα αυτο απο μονο του δεν ειναι αρκετο. Οταν επρεπε να υποστηριξει ολη αυτη τη γαματοσυνη, τις παραλογες απαιτησεις που το ιδιο ειχε δημιουργησει, ξεφουσκωσε λιγο αποτομα. Και μην αρχισει κανεις τα σχολια του στιλ "γιατι το πηγες μεχρι τελους, αφου εβλεπες πώς το παει", διοτι εχω γραψει δημοσια οτι θεωρω τον εαυτο μου κοροιδο επειδη εκατσα και το ειδα μεχρι τελους, επειδη αφησα τα τερτιπια των σεναριογραφων να με κανουν να πιστευω οτι καπου θα καταληξει ολο αυτο. Επειδη λοιπον εχω παραδεχτει δημοσια την προβατοσυνη μου, μπορω να λεω οτιδηποτε χωρις να θιγω κανεναν. Για τον εαυτο μου μιλαω αλλωστε.
Skylined Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Αγαπητέ Αντώνη, ο καθένας μας έχει διαφορετικές απαιτήσεις οπότε είναι φυσιολογικό να διίστανται οι απόψεις. Και μένα κάποια πραγματάκια δε μου άρεσαν στο lost, π.χ. ότι οι ήρωες εκβιάζονται και ενδίδουν όταν απειλούνται τα αγαπημένα τους πρόσωπα 150.000 φορές στη διάρκεια των 6 σεζόν, αλλά γενικά έμεινα ικανοποιημένος. Δεν έχω ξαναδεί άλλη σειρά που να καταργεί τόσο πολύ τη γραμμική αφήγηση, και μου άρεσε η ιδέα των παραλλήλων πραγματικοτήτων και η βαθύτερη σύνδεση των χαρακτήρων που τις διαπερνά - εδώ πέρα οι σεναριογράφοι αγγίζουν τα όρια του καθαρού μυστικισμού. Σεναριογράφοι του lost είναι υπεύθυνοι και για τη δημιουργία του "once upon a time" στο οποίο αξίζει να ρίξετε μια ματιά. Και μια που ανέφερα τον μυστικισμό κάτι που μου άρεσε πολύ είναι η απομυθοποίηση στην έκτη σεζόν και στον 12λεπτο επίλογο: επί 6 ολόκληρες σεζόν οι χαρακτήρες ήταν έρμαια της μοίρας και των μυστήριων κανόνων του νησιού και του Jacob, στο τέλος όμως οι ίδιοι έφτιαξαν τους δικούς τους κανόνες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα