DeadOrganPlayer Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μάλλον αυτοί που στροφαρουν εύκολα και γρήγορα είναι αυτοί που το εγκαταλείπουν και νωρίς. Εγώ δυστυχώς δεν ανήκω σε αυτούς. Όχι δεν ισχύει αυτό, το έχω τσεκάρει.
thermo-sifounas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Ακριβώς. Και κυρίως δεν είναι γι αυτούς που δε πολυ-στροφάρουν κι εύκολα... Μαλλον καποιος εχει την ψευδαισθηση οτι εβλεπε το Twin Peaks...
DeadOrganPlayer Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Ωραίο το Twin Peaks, από τις αγαπημένες μου σειρές και αυτό!
Sellers Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Νομιζω οτι μπορεις να αρχισεις να βλεπεις Κωνσταντινου και Ελενης! Χαχαχα, τι σου είπε ρε φίλε! Τα μισα να μου ελεγε μονο αχ00α0χα0 και εσυ να πας να δεις λαμψη!!(καλα δεν του πα??) Τον έστειλες τον κ@ργιόλη! Αρκετά με τους τραμπουκισμούς. Εαν συνεχίσει αυτή η κατάσταση, με απειλές, με βρισιές, να μαλώνετε όλη την ώρα, και με υπαινιγμούς ότι κάποιος βλέπει ελληνικές σειρές (στο 2012 ζούμε, για όνομα του Θεού) θα αναγκαστώ να κλειδώσω το θέμα.
Ahigh_forvalue Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Αρκετά με τους τραμπουκισμούς. Εαν συνεχίσει αυτή η κατάσταση, με απειλές, με βρισιές, να μαλώνετε όλη την ώρα, και με υπαινιγμούς ότι κάποιος βλέπει ελληνικές σειρές (στο 2012 ζούμε, για όνομα του Θεού) θα αναγκαστώ να κλειδώσω το θέμα. ηταν πολυ βαρυ αυτο που ειπα ζηταω συγνωμη αλλα αυτος ξεκινησε.. και στο κατω κατω οπως προειπε καποιος πριν το λοστ δεν ειναι για ολους,εμεις που δεν μπορουμε να παρακολουθησουμε σειρες τετοιου επιπεδου αναγκαζομαστε να βλεπουμε καμια ελληνικη τι να κανουμε..αν και ντρεπομαι ναι το παραδεχομαι εχω δει κωνσταντινου και ελενης..
kostas_dr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Εδώ κάνουν θραύση τα Τούρκικα, τι να λέμε τώρα!
Sellers Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 αν και ντρεπομαι ναι το παραδεχομαι εχω δει κωνσταντινου και ελενης.. Nα μην ντρέπεσαι καθόλου. Δικαίωμα σου είναι. Ο καθένας στην τηλεόραση του ότι θέλει κάνει. Δεν είναι οτι βγήκες στο δρόμο με μια τηλεόραση και έβλεπες Κωνσταντίνου και Ελένης στον δρόμο σε κοινή θέα. Απο εκεί και πέρα εφόσον δεν πετάς ατάκες του Κατακουζινού στην παρέα, και δεν κάνεις μιμήσεις του παπαγάλου του Μάνθου Φουστάνου του στυλ ''Τι σου κάνω Λίλα μου'', κανένα πρόβλημα. Δεν μου πέφτει λόγος στο τι βλέπεις στην τηλεόραση σου.
Fotis13 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Nα μην ντρέπεσαι καθόλου. Δικαίωμα σου είναι. Ο καθένας στην τηλεόραση του ότι θέλει κάνει. Δεν είναι οτι βγήκες στο δρόμο με μια τηλεόραση και έβλεπες Κωνσταντίνου και Ελένης στον δρόμο σε κοινή θέα. Απο εκεί και πέρα εφόσον δεν πετάς ατάκες του Κατακουζινού στην παρέα, και δεν κάνεις μιμήσεις του παπαγάλου του Μάνθου Φουστάνου του στυλ ''Τι σου κάνω Λίλα μου'', κανένα πρόβλημα. Δεν μου πέφτει λόγος στο τι βλέπεις στην τηλεόραση σου. [/quo
ntg1980 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 (επεξεργασμένο) Δε μπορώ να καταλάβω τι παθαίνετε όλοι οι (σκληροπυρηνικοί) fans του Lost μόλις σας πούνε ότι σε κάποιον δεν άρεσε η σειρά... Μια σειρά είναι ρε παιδιά, έλεος! Σαφώς και δε θ'αρέσει σε όλους. Κι εγώ την είδα, κι εγώ υπήρξα fan, κι εμένα μου άρεσε, αλλά μόνο οι 4 πρώτοι κύκλοι! Ύστερα τραβήχτηκε τόσο πολύ το σχοινί, που άρχισε να με ξενερώνει και προπαντός να με κουράζει. Πολύ καλό cast (απίστευτο θα'λεγα), πολύ καλή σκηνοθεσία, είχε ένταση και πλοκή, μυστήριο, αλλά... έπαψε να'χει και νόημα από ένα σημείο και μετά. Όπως έγραψα και άλλη φορά εδώ μέσα, δεν αποτρέπω κανέναν να τη δει, αντιθέτως μάλιστα τον προτρέπω να τη δει επειδή αξίζει το κόπο, αλλά ας μη σπάει και ιδιαίτερα το κεφάλι του να λύσει ένα μυστήριο που στο τέλος καταλήγει απλά "κάπου"... κι ως εκεί. Άσχετο! Αν κάποιος αγόρασε το Blu-Ray Boxset που κυκλοφόρησε στο εξωτερικό, ας ενημερώσει! (Ποιότητα εικόνας, extras κλπ) κι αν αξίζει. Μ'ενδιαφέρει. Τα reviews ποικίλουν και δε ξέρω τι ισχύει και τι όχι... Υ.Γ. Μην αρχίσετε τα 150 quotes οι γνωστοί "Insomnia-Losts" επειδή δε συμφωνείτε σε κάτι με τα παραπάνω! Δεν αλλάζει η άποψη μου, οπότε... άδικος κόπος! Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2012 από ntg1980
DeadOrganPlayer Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Υ.Γ. Μην αρχίσετε τα 150 quotes οι γνωστοί "Insomnia-Losts" επειδή δε συμφωνείτε σε κάτι με τα παραπάνω! Δεν αλλάζει η άποψη μου, οπότε... άδικος κόπος! Μου έκοψες τη φόρα τελείως λέμε... Το Blu-Ray είναι πάρα πολύ καλό, αλλά δεν έχει υπότιτλους σε περίπτωση μου δεν ομιλείς εγγλέζικα...
ntg1980 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Μου έκοψες τη φόρα τελείως λέμε... Το Blu-Ray είναι πάρα πολύ καλό, αλλά δεν έχει υπότιτλους σε περίπτωση μου δεν ομιλείς εγγλέζικα... Αγγλικούς ή Γερμανικούς υπότιτλους έχει ή πρέπει να το αγοράσω από Γερμανία? Είναι κι ακριβοί γ@μώτη μου εκείνοι... Η διαφορά τιμής μεταξύ amazon.co.uk & amazon.de είναι πολλές φορές τεράστια!!
DeadOrganPlayer Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Έχει αγγλικούς υπότιτλους. Προτιμάς γερμανικούς ρε τσιράκι της Μέρκελ?
ntg1980 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Έχει αγγλικούς υπότιτλους. Προτιμάς γερμανικούς ρε τσιράκι της Μέρκελ? Εκεί γεννήθηκα και μεγάλωσα, τι να τους κάνω τους Αγγλικούς? Πέρα απ'αυτό ανήκω στο 50% της Γερμανίας που μισεί την Μέρκελ, οπότε... χαχαχαχαχαχαχαχα
DeadOrganPlayer Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Τότε αντί γι αυτό που κάνει γύρω στα 50€, θα πρέπει να πάρεις αυτό που κάνει 199€. Τρελό !
ntg1980 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Το αιώνιο amazon.de!! 3 φορές πάνω η τιμή... Θα κοιτάξω και στο Γαλλικό & Ιταλικό amazon. Συνήθως αυτές οι 3 χώρες έχουν τις ίδιες εκδόσεις, απλά με διαφορετική γλώσσα στα εξώφυλλα. Αλλιώς ebay. ΕΛΕΟΣ!!! 199€, όταν στα καταστήματα τους τα BD κοστίζουν μεταξύ 9.90€ και 25€ maximum!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα