Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πραγματικα τετοια προσβολη χρεαζεται απαντηση,με λιγα λογια σου ειπε οτι παρακολουθεις ελληνικες σειρες με το α8λιο επιπεδο που ολοι ξερουμε πως εχουν η αλλιως σε αποκαλεσε γρια η γραια οπως προτιμας :rolleyes:

Για να μην αναφέρω τους συνειρμούς που μπορεί κανείς να κάνει με τον Χάρη Ρώμα...

• Απαντ. 698
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μια και το τελειωσα πριν 5 μερες ηταν μετριο,εχω δει τουλαχιστον 10 καλυτερες σειρες και μονο η τεταρτη σεζον ψιλοαξιζε.Ορισμενα επεισοδεια ηταν ο ορισμος της βαρεμαρας, ειδικα τα flashbacks με τους κορεατες δεν παλευοταν.

Δημοσ.

Αστεία απάντηση (με το συμπάθειο). Χαίρω πολύ απατεώνας ήταν αλλά ο λόγος που επέμενε να πάρει αυτή τη πτήση η Κλαιρ σήμαινει ότι κάποιος ήθελε τον Ααρόν στο νησί. Για ποιο λόγο ακόμα δε μας είπες :-D

Φίλτατε, δεν έκρινα την απάντηση, σου είπα απλώς ποια είναι. Ο τύπος που είπε στην Κλαιρ να μπει στην πτήση (το μόνο στοιχείο που έχουμε σχετικά με την "ιδιαιτερότητα" του Άαρον) δεν το έκανε με κάποιο απώτερο σκοπό γιατί (πολύ απλά) δεν είχε την ικανότητα να προβλέψει ότι θα πέσει και άρα θα πάει ο Άαρον στο νησί κλπ. Ήταν απλώς απατεώνας. Άρα ο Άαρον δεν είχε ιδιαιτερότητα.

Ξαναδιάβασε αυτό που έγραψα για τα "τυράκια" . :-D

Δημοσ.

Μια και το τελειωσα πριν 5 μερες ηταν μετριο,εχω δει τουλαχιστον 10 καλυτερες σειρες και μονο η τεταρτη σεζον ψιλοαξιζε.Ορισμενα επεισοδεια ηταν ο ορισμος της βαρεμαρας, ειδικα τα flashbacks με τους κορεατες δεν παλευοταν.

Εγω εχω δει τουλαχιστον 20 σειρες που ειναι καλυτερες απο το λοστ για να μην πω 30 και φανω υπερβολικος.Κατα την γνωμη μου 1 επεισοδιο αξιζε και αυτο μισο .Ελα μωρε τωρα με την αποτυχημενη σειρα σιγα πιοιος την ειδε?

Δημοσ.

Για μένα η μισή μαγεία της σειράς ήταν το storytelling που έδινε τα στοιχεία με το σταγονόμετρο, η αγωνία μιας εβδομάδας για τη συνέχεια, οι συζητήσεις στα forums και η ανάλυση κάθε σκηνής και κάθε γραμμής διαλόγου.Αν βλέπεις 4-5 επεισόδια την εβδομάδα θεωρώ οτι η σειρά χάνει κάτι απο την αξία της.Ίσως όμως έτσι είναι πιο "καθαρή" ως εμπειρία, με την έννοια οτι βλέπεις οτι σου δείχνουν οι σεναριογράφοι και όχι οτι θεωρία σκέφτηκε ο καθένας στο internet.

Δημοσ.

Εγω εχω δει τουλαχιστον 20 σειρες που ειναι καλυτερες απο το λοστ για να μην πω 30 και φανω υπερβολικος.Κατα την γνωμη μου 1 επεισοδιο αξιζε και αυτο μισο .Ελα μωρε τωρα με την αποτυχημενη σειρα σιγα πιοιος την ειδε?

ιεροσυλία στην πυρά αμέσως

Δημοσ.

Μάλλον αυτοί που στροφαρουν εύκολα και γρήγορα είναι αυτοί που το εγκαταλείπουν και νωρίς. Εγώ δυστυχώς δεν ανήκω σε αυτούς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...