Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 698
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

DeadOrganPlayer μια ερώτηση θέλω να σου κάνω...

Ποια από τις 3 φωτογραφίες σε απεικονίζει καλύτερα;

cavetrolld.jpg

12219776.jpg

trollswillow.jpg

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

DeadOrganPlayer μια ερώτηση θέλω να σου κάνω...

Η τρίτη δεν είναι τόσο καθαρή οπότε δε μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά. Και οι 3 παντως θα έλεγα ότι με κολακεύουν εμφανησιακά.

Δημοσ.

Μόνο πενηντα ? Χιλιάδες.

Γιατί η Κεητ ήταν μελαχρινή και όχι ξανθιά ?

Πως ξύριζε ο Σογιερ το στηθος του ?

Πότε γ@μισ3 για πρώτη φορά ο Μπεν στη ζωή του ?

Μήπως ο Ααρον ήταν κοριτσάκι τελικά ?

Γιατι δεν τελειωσε οπως ηθελα εγω να τελειωσει ?

ειναι μερικες απο τις καυτες ερωτησεις που δεν απαντηθηκαν ποτε.

Χαχα! Αλλη μια καφτή ερωτηση που δεν απαντηθηκε....

Γιατι δε μας εδειξαν πότε βγάζουν τις κάλτσες τους και αν κοιμουνται με πλευρο ή μπρουμητα;

Δημοσ.

Mα τι άθλια σειρά ... να μη μας απαντήσουν κάθε πότε άλλαζε κιλοτάκι η Κέητ, και το κυριοτερο... τι χρώμα ήταν ?

Ακόμα ένας απατεώνας πυ δε μπορεί να απαντήσει... next please!

θα σου απαντούσα αλλά και συ ρε παιδάκι μου, όλα ετοιμα τα θέλεις ?

Δημοσ.

Εμένα αυτό που με χάλασε στο Lost ήταν η έλλειψη κάποιου σχεδίου.Προσπάθησα να το ξαναρχίσω αλλά σε όλη τη διάρκεια του πιλότου (αν και είναι ένας απο τους καλύτερους που έχω δει) σκεφτόμουν:γιατί κάθομαι και τα βλέπω όλα αυτά?Αφού στο τέλος δε θα έχουν καμία σημασία.

Δηλαδή δε θα με ένοιαζε να μείνουν κάποια ερωτήματα αναπάντητα (ιδιαίτερα αυτα τα ψευτοεπιστημινικά περι ηλεκτρομαγνητισμού) αν όλα γίνονταν για κάποιο λόγο.Ακόμα και αν ο λόγος ηταν η απελευθέρωση μιας θεότητας.Γενικά περίμενα οτι κάπως, κάποια στιγμή, όλα θα δέσουν μαζί.

Δημοσ.

Εμένα αυτό που με χάλασε στο Lost ήταν η έλλειψη κάποιου σχεδίου.Προσπάθησα να το ξαναρχίσω αλλά σε όλη τη διάρκεια του πιλότου (αν και είναι ένας απο τους καλύτερους που έχω δει) σκεφτόμουν:γιατί κάθομαι και τα βλέπω όλα αυτά?Αφού στο τέλος δε θα έχουν καμία σημασία.

Δηλαδή δε θα με ένοιαζε να μείνουν κάποια ερωτήματα αναπάντητα (ιδιαίτερα αυτα τα ψευτοεπιστημινικά περι ηλεκτρομαγνητισμού) αν όλα γίνονταν για κάποιο λόγο.Ακόμα και αν ο λόγος ηταν η απελευθέρωση μιας θεότητας.Γενικά περίμενα οτι κάπως, κάποια στιγμή, όλα θα δέσουν μαζί.

Δεν εχω καμία διαθεση περι προσωπικου αλλα υπαρχουν λιγοι εως αρκετοι που το .... "ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ" ετσι πριν το ψαξουν ή θυμηθουν ή σκεφτουν βλεποντας λιγο πιο προσεχτικα τα επεισοδια!!!! Και ο χωροχρονος δεν ειναι ψευτοεπιστημονικο! Αν βλεπεις sci-fi αποδεχεσαι μερικα παρατραβηγμενα γιαυτο λεγεται και sci-fi!

Δημοσ.

οταν βλεπεις το λοστ και σκανε διαφορα ερωτηματα και περιεργα πραγματα γουσταρεις περιμενοντας την απαντηση και το δεσιμο μεταξυ τους..

οταν καταλαβαινεις οτι δεν εχουν σκοπο να τα συνδεσουν με ωραιο τροπο, αλλα προχειρα και οι απαντησεις θα ειναι γραμμενες στο χερι τοτε το παραμυθι τελειωνει..και νομιζω πως τελειωσε πριν καν τελειωσει η σειρα.. οταν ολοι πλεον το πηραν πρεφα προς το σλογκαν το σεναριγραφων ηταν"πετα εδω κατι κουλο να ανεβασουμε τηλεθεαση και το μπαλωνουμε μετα"

Δημοσ.

οταν βλεπεις το λοστ και σκανε διαφορα ερωτηματα και περιεργα πραγματα γουσταρεις περιμενοντας την απαντηση και το δεσιμο μεταξυ τους..

οταν καταλαβαινεις οτι δεν εχουν σκοπο να τα συνδεσουν με ωραιο τροπο, αλλα προχειρα και οι απαντησεις θα ειναι γραμμενες στο χερι τοτε το παραμυθι τελειωνει..και νομιζω πως τελειωσε πριν καν τελειωσει η σειρα.. οταν ολοι πλεον το πηραν πρεφα προς το σλογκαν το σεναριγραφων ηταν"πετα εδω κατι κουλο να ανεβασουμε τηλεθεαση και το μπαλωνουμε μετα"

Νομιζω οτι μπορεις να αρχισεις να βλεπεις Κωνσταντινου και Ελενης! :mrgreen:

Δημοσ.

Χαχαχα, τι σου είπε ρε φίλε!

Οτι ακόμα και το Κωνσταντίνου και Ελένης είχε καλύτερη πλοκή απο το Lost τελικά? :devil: :P

Trolling aside παντως, αν αρχίσω κάποια στιγμή να ξαναβλέπω Lost, θα ανοίξω ένα topic με τις απορίες μου γραμμένες ανα επεισόδιο και θα περιμένω να μου απαντήσουν όσοι κατάλαβαν ή έχουν θεωρίες για το τι έγινε.Νομίζω θα έχει ενδιαφέρον.Ίσως να έχετε δίκιο τελικά και να απαντήθηκαν τα περισσότερα.

Δημοσ.

Νομιζω οτι μπορεις να αρχισεις να βλεπεις Κωνσταντινου και Ελενης! :mrgreen:

τον εκοβα οτι θα ησουν ο πρωτος που θα απαντηση..

οπαδηλικι σε σειρα..γουσταρω!!

Χαχαχα, τι σου είπε ρε φίλε!

:unsure:σοβαρα τωρα??

Δημοσ.

τον εκοβα οτι θα ησουν ο πρωτος που θα απαντηση..

οπαδηλικι σε σειρα..γουσταρω!!

:unsure:σοβαρα τωρα??

Στην είπε χοντρά όπως και να το κάνουμε. Πολύ μειωτικό αυτό που υπαινίχθηκε αν θες τη γνώμη μου.

Εγώ στη θέση σου δε θα το άφηνα να περάσει έτσι.

Δημοσ.

Πραγματικα τετοια προσβολη χρεαζεται απαντηση,με λιγα λογια σου ειπε οτι παρακολουθεις ελληνικες σειρες με το α8λιο επιπεδο που ολοι ξερουμε πως εχουν η αλλιως σε αποκαλεσε γρια η γραια οπως προτιμας :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...