Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ μας απάντησαν ότι το σπέρμα των ανδρών δυνάμωσε x5 κι εσυ ρωτάς κάτι λεπτομέρειες!

Και μετά σου λένε βιαγκρα και μαλακίες. Για όλα τα προβλήματα η λύση είναι ο ηλεκτρομαγνητισμος και το κορτεξιφαν!

• Απαντ. 698
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δε νομίζω ότι είναι αρκετές. Έχουμε πολλά να {ξανα}πούμε ακόμα..

Γιατί ο Walt ήταν special? Γιατί ο Aaron ήταν σημαντικός? Γιατί δεν έμεναν όλοι οι Others στον Ναό? Θα μου πεί επιτέλους κάποιος???

Αυτες είναι απορίες που σου χάλασαν την εικόνα της σειράς? :confused:

Δημοσ.

Ειδικά η τρίτη με ξεπάτωσε.

Φαντάζομαι, απορώ που δεν το σταμάτησες νωρίτερα. Πρέπει να ήταν μεγάλο ξενέρωμα ε?

Δημοσ.

Δε νομίζω ότι είναι αρκετές. Έχουμε πολλά να {ξανα}πούμε ακόμα..

Γιατί ο Walt ήταν special? Γιατί ο Aaron ήταν σημαντικός? Γιατί δεν έμεναν όλοι οι Others στον Ναό? Θα μου πεί επιτέλους κάποιος???

O Walt είχε τη δύναμη να επικοινωνεί με τα ζώα (όπως είδαμε σε κάποιο από τα mobile episodes). Ξέρουμε ότι στο νησί, έκαναν πειράματα με τις αρκούδες και τις ανάγκαζαν να γυρίζουν τον τροχό για να μην αναγκάζονται να το κάνουν οι ίδιοι οι άνθρωποι. Άρα ο Walt θα βοηθούσε στο συγκεκριμένο. Επίσης μην ξεχνάμε ότι ο Walt στο φινάλε έγινε Jacob άρα (ουσιαστικά) από τότε ήταν ένα είδος candidate.

Ο Άαρον δεν είχε κάποια συγκεκριμένη δύναμη. Όπως πήραν την Άλεξ από τη Ρουσό (που έφτασε έγκυος στο νησί) έτσι ήθελαν και τον Άαρον.

Όταν λες δεν έμεναν όλοι οι "Others" στον ναό τι εννοείς; Να κλειστούν μέσα στο ναό και να μη βγουν ποτέ; Αφού έκαναν πειράματα στο μεγάλο νησί, έπρεπε να χτίσουν το διάδρομο στο μικρό νησί, ο άλλος από το σταθμό παρακολουθούσε τι γίνεται στον υπόλοιπο κόσμο κλπ. Είδαμε όμως πως όταν κινδύνευσαν εκεί πήγαν να κρυφτούν γιατί εκεί δεν μπορούσε να μπει ο MIB. Επίσης είδαμε ότι εκεί κρατούσαν τα παιδιά για προστασία (δεν μπορούσαν να γεννήσουν οι γυναίκες στο νησί επομένως τα χρειάζονταν).

Αυτές είναι πάνω κάτω οι απαντήσεις. Με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο δόθηκαν στη σειρά. Τώρα αν εσένα δε σε κάλυψαν είναι άλλο καπέλο.

Δημοσ.

Ο Άαρον δεν είχε κάποια συγκεκριμένη δύναμη. Όπως πήραν την Άλεξ από τη Ρουσό (που έφτασε έγκυος στο νησί) έτσι ήθελαν και τον Άαρον.

Και με ποια λογική το μέντιουμ (στο πρώτο κύκλο) επέμενε ότι σώνει και καλά η Claire έπρεπε να πάρει τη συγκεκριμένη πτήση??? Τότε ήταν προφανές ότι Ο Άαρων (που δεν είχε γεννηθεί ακόμα) ήταν σημαντικός. Όπως επίσης ήταν σημαντικό να μη τον δώσει για υιοθεσία. Για να σε δω τώρα τι θα μας πεις...

Δημοσ.

Καθόλου καλή δικαιολογία για το δεν έχεις απάντηση στην ερώτηση μου. Περισσότερο ξεβράκωμα θα το χαρακτήριζα (με το συμπάθειο).

Δημοσ.

Μόνο πενηντα ? Χιλιάδες.

Γιατί η Κεητ ήταν μελαχρινή και όχι ξανθιά ?

Πως ξύριζε ο Σογιερ το στηθος του ?

Πότε γ@μισ3 για πρώτη φορά ο Μπεν στη ζωή του ?

Μήπως ο Ααρον ήταν κοριτσάκι τελικά ?

Γιατι δεν τελειωσε οπως ηθελα εγω να τελειωσει ?

ειναι μερικες απο τις καυτες ερωτησεις που δεν απαντηθηκαν ποτε.

Δημοσ.

Και με ποια λογική το μέντιουμ (στο πρώτο κύκλο) επέμενε ότι σώνει και καλά η Claire έπρεπε να πάρει τη συγκεκριμένη πτήση??? Τότε ήταν προφανές ότι Ο Άαρων (που δεν είχε γεννηθεί ακόμα) ήταν σημαντικός. Όπως επίσης ήταν σημαντικό να μη τον δώσει για υιοθεσία. Για να σε δω τώρα τι θα μας πεις...

Στο επεισόδιο του Mr.Eko φαίνεται ξεκάθαρα ότι το "μέντιουμ" της Κλαιρ είναι απατεώνας. Είδες λοιπόν τι είπα; ;)

Το ότι μας πετούσαν τυράκια κι εμείς τσιμπούσαμε ήταν μεγάλο ατού της σειράς. Όπως και το ότι έφτιαχναν cliffhangers μεγαθήρια που τελικά ήταν ασήμαντα για την υπόλοιπη εξέλιξη της σειράς. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν απαντήθηκαν. Ίσως σε κάποιους δεν άρεσαν οι απαντήσεις, ενδεχομένως να μην άρεσε και ο τρόπος με τον οποίο απαντήθηκαν κάποια πράγματα, αναπάντητα όμως έμειναν ελάχιστα και σίγουρα ήταν από τα καθόλου ουσιώδη.

Δημοσ.

Στο επεισόδιο του Mr.Eko φαίνεται ξεκάθαρα ότι το "μέντιουμ" της Κλαιρ είναι απατεώνας. Είδες λοιπόν τι είπα; ;)

Αστεία απάντηση (με το συμπάθειο). Χαίρω πολύ απατεώνας ήταν αλλά ο λόγος που επέμενε να πάρει αυτή τη πτήση η Κλαιρ σήμαινει ότι κάποιος ήθελε τον Ααρόν στο νησί. Για ποιο λόγο ακόμα δε μας είπες :-D

Δημοσ.

Κάπου μεταξύ 4ης και 5ης σαιζον βρίσκεται η απάντηση.

Επειδή βαριέμαι να σου εξηγώ μεσα στα αγρια μεσανυχτα, ψάξε ψάξε και ίσως τη βρείς !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...