L-Griever Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα, Ζητώ συγνώμη αν δεν το έβαλα στη σωστή κατηγορία.. Δεν ήξερα τι τίτλο να βάλω. Λοιπόν η ερώτηση μου είναι. Παρηγγειλα το παιχνιδι FFXIII-2 Collector's Edition απο το zavvi. τι διαφορα θα εχει με το παχνιδι στην Ελλαδα; θελω να πω θα υπαρχουν πλεονεκτηματα ή μειονεκτήματα; Ιδιο δεν ειναι; αν εχει τιποτα διαφορα η Αγγλία με.την Ελλάδα το παιχνίδι αν ειναι να το παιρνω απο πλαισιο.. Ευχαριστώ..
ultralisk Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 αν το πήρες για ΧΒΟΧ δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα...για PS3 ενδέχεται κάποιες σπάνιες φορές κάποιος κωδικός για DLC να μην σου δουλεύει σαν παιχνίδι πάντως δεν έχει καμμία διαφορά είτε το πάρεις απ' έξω είτε από εδώ
mavlamemos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δεν ξερω ποσο θα εχει στο zavvi αλλα σιγουρα θα εχρι διαφορα στη τιμη. Sent from my iPod touch using Insomnia
L-Griever Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 αν το πήρες για ΧΒΟΧ δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα...για PS3 ενδέχεται κάποιες σπάνιες φορές κάποιος κωδικός για DLC να μην σου δουλεύει σαν παιχνίδι πάντως δεν έχει καμμία διαφορά είτε το πάρεις απ' έξω είτε από εδώ Βασικά σε PS3 το πήρα..PAL είναι και από την Αγγλία γιατί ανήκει στην Ευρώπη.Δηλαδή δεν θα έχει διαφορά στο παιχνίδι; Λογικά το DLC θα δουλέψει. Δεν ξερω ποσο θα εχει στο zavvi αλλα σιγουρα θα εχρι διαφορα στη τιμη. Από το Ζαvvi που το πήρα έκανε 53 Ευρώ ενώ στο πλαίσιο κοστίζει 69,90 Ευρώ δηλαδή 70. Ελπίζω να μην το αγόρασα ζάμπα ενώ δεν έχει τα ίδια με την Ελλάδα. Σαν παράδειγμα άσχετο...(Στην Αγγλία οι ταινίες έχουν μόνο αγγλικούς και όχι και ελληνικούς)για να καταλάβετε το εννοώ. Αα και τι είναι καλύτερο για σας; Collectors ή Crystal? H διαφορά με το crystal είναι ότι περιέχει τα 4 CD Soundtracks του FFXIII-2 και ένα Τ-Shirt Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.
ultralisk Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Crystal και να θες δεν βρίσκεις πλέον dont worry το παιχνίδι θα σου παίζει κανονικότατα
MetalGearFan Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Αα και τι είναι καλύτερο για σας; Collectors ή Crystal? H διαφορά με το crystal είναι ότι περιέχει τα 4 CD Soundtracks του FFXIII-2 και ένα Τ-Shirt Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. δεν άξιζε και τόσο η crystal απο την στιγμή που η κανονική collector's ήταν αρκετά καλή. ένα t-shirt και 4 cd που δεν θα ακούσεις ποτέ. μου αρέσει περισσότερο η ιδέα ενός best off του soundtrack σε ένα cd και δεν νομίζω να έχεις διαφορές. όταν το παραλάβεις πες σε τι κατάσταση ήρθε γιατί δεν έχω ακούσει πολλά θετικά για τις συσκευασίες του zavvi
L-Griever Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 δεν άξιζε και τόσο η crystal απο την στιγμή που η κανονική collector's ήταν αρκετά καλή. ένα t-shirt και 4 cd που δεν θα ακούσεις ποτέ. μου αρέσει περισσότερο η ιδέα ενός best off του soundtrack σε ένα cd και δεν νομίζω να έχεις διαφορές. όταν το παραλάβεις πες σε τι κατάσταση ήρθε γιατί δεν έχω ακούσει πολλά θετικά για τις συσκευασίες του zavvi Δίκιο έχεις.Ευχαριστώ για την γνώμη σου.Εντάξει όταν το παραλάβω θα σου πω σε τι κατάσταση ήταν. Είχα αγοράσει το Uncharted 3 Collector's και ήρθε σε τέλεια κατάσταση.Απλά το μόνο που αναρωτιόμουν ήταν για από Αγγλία το έστειλε στη Γερμανία και από Γερμανία στην Ελλάδα..επίσης γιατί δεν δίνουν αποδείξεις.
clevercitizen Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 http://m.zavvi.com/offers/mega-monday.list?utm_source=ENZ-_2088759836&utm_medium=email&utm_campaign=ENZ-_2088759836 FF13-2 στις 24,75 λιρες για ps3/xbox360. Έχει κ άλλες προσφορες, μονο για σημερα.
Vole Maulder Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 όταν το παραλάβεις πες σε τι κατάσταση ήρθε γιατί δεν έχω ακούσει πολλά θετικά για τις συσκευασίες του zavvi Εγώ όσες φορές έχω πάρει τον τελευταίο χρόνο (2011-12) δεν είχα ποτέ κανένα θέμα με την κατάσταση στην οποία λάμβανα τα παιχνίδια. Τι (δεν)έχεις ακούσει για τις συσκευασίες του δηλαδή; Και για πότε μιλάμε; Επειδή προ '11 δεν αγόραζα από αυτό, οπότε μπορεί να ήταν αλλιώς παλιά.
L-Griever Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ όσες φορές έχω πάρει τον τελευταίο χρόνο (2011-12) δεν είχα ποτέ κανένα θέμα με την κατάσταση στην οποία λάμβανα τα παιχνίδια. Τι (δεν)έχεις ακούσει για τις συσκευασίες του δηλαδή; Και για πότε μιλάμε; Επειδή προ '11 δεν αγόραζα από αυτό, οπότε μπορεί να ήταν αλλιώς παλιά. Αυτό που έγραψες δεν κατάλαβα τίποτα..Δεν βγαίνει νόημα..Εξήγησε το καλύτερα. Σήμερα έλαβα το Final Fantasy και ήρθε σε πάρα πολύ καλή κατάσταση χωρίς ζημιά! Έχω και το βιβλίο του οπότε χαίρομαι.. Τώρα το μόνο που έμεινε είναι να αγοράσω το Steelbook με τα DLC και άλλα από ebay.
Vole Maulder Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Τι σε μπέρδεψε; Οπως και να έχει, είπα ότι τα παιχνίδια που έχω αγοράσει τον τελευταίο χρόνο (λέγοντας χρόνο εννοώ 2011-2012, όχι τους 2 μήνες του '12) από το zavvi τα έχω λάβει σε άριστη κατάσταση. Κανένα πρόβλημα με τις συσκευασίες του. Ωστόσο, πριν από το 2011 δεν αγόραζα από το zavvi, οπότε μπορεί να ήταν διαφορετικά παλιότερα, και ό,τι είχε ακούσει ο MetalGearFan να ήταν από τότε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα