SeXyMaGaS Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 τα αλλαζουνε επήτιδες για να κανουνε εντηπωσεις και να θέλουμε να τα αγόρασουμε και να βγάλουνε λεφτα !
tolis_01 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 τα αλλαζουνε επήτιδες για να κανουνε εντηπωσεις και να θέλουμε να τα αγόρασουμε και να βγάλουνε λεφτα ! Από τις oem άδειες βγάζουν ότι βγάζουν, ελάχιστοι αγοράζουν dsp/retail λειτουργικά (και γενικότερα software).
Bspus Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Οι γνωστές @@ τις Microsoft. Για να δείξει ότι κάτι άλλαξε και ότι δεν είναι ακόμα μία έκδοση windows όπως όλες οι άλλες αφαιρεί κάτι τόσο λειτουργικό και χρήσιμο όπως το μενού Έναρξης. Από τα XP και μετά ότι έχει αλλάξει η microsoft κατά την γνώμη μου το κάνει για να φαίνεται διαφορετική η επόμενη έκδοση. Μην το πας τοσο μακρια. Τα XP απο τα 7 εχουν ουσιαστκες διαφορες και δεν εννοω τις διαφανειες. Για το θεμα του start menu τωρα, υπαρχει ενα σοφο ρητο που φαινεται να εχουν ξεχασει εκει στο redmond IF IT AINT BROKE DONT' F*CKIN' FIX IT Η τελος παντων αν θες να καινοτομησεις μην κοβεις επιλογες που αποδεδειγμενα δουλευουν. Τοσα χρονια εχουν περασει και ακομα υπαρχουν ανθρωποι που μισουν το ribbon και γι αυτο εχουν μεινει σε office 2003 η εχουν παει σε open/libre office. Ναι υπαρχουν και αυτοι που τους αρεσει. Τι καλα που θα ηταν ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ. Ας παρουμε αλλη μια δοση λοιπον τωρα. Επομενος γυρος. Ελπιζω τουλαχιστον στις server εκδοσεις να επικρατησει η κοινη λογικη γιατι αν δω την επομενη εκδοση με metro interface κατι θα παθω
SeXyMaGaS Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 πείτε οτι βγαίνουνε οι εκδόσεις ποσό καιρο κανούνε να ανέβουνε στο ιντέρνετ ? και πώς το κάνουνε ??αν μπορειτε να μου λησετε αυτη τιν απορια
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Οι εκδόσεις αυτές δεν νομίζω να βγούνε.. Public Beta θα δοθεί επίσημα από την Microsoft τέλος του μήνα.
geotrian Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 εγω πιστευω οτι θελω να κοντραρουν την apple...με ενα εξισου designατο λειτουργικο........μενει να δουμε αμα θα ειναι χρηστικο......και βολικο.....
atropa Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 εμένα δε με χαλάει εφόσον η οργάνωση και εύρεση τον προγραμμάτων είναι εύκολη και γρήγορη τότε καλοδεχούμενο.
gnsX Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 άντε πλακωσαν πάλι όλοι,ουυυυυ 666 μαλακία θα ναι
Redshift Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 ωχουυυυυ μωρε ολο γρινια ,ακομα δεν τον ειδαμε Γιαννη τον βαφτισαμε
Anaisthitos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 χαλαρωνε κανενας δεν ειπε οτι θα ειναι (ξερεις η γνωστη λεξη με τα 3 "Α") αλλα η αλλαγη στη "συνηθεια" της Εναρξης θα ειναι δυσκολη
ektor7 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Ρε γιατι αγχονεστε αδικα,τα 7 ειναι εκπληκτικο λογισμικο και το σημαντικο: -Ειναι σχετικα προσφατα! -Ακομη το sp2 δε βγηκε! -Τα pc/laptop που κυκλοφορουν,το τρεχουν χαλαρα,χωρις κατι να τα περιωριζει! -Ακομη κ τα Ultrabook που θα βγουν,αν κ θα ειναι με 8αρια,καποιοι αν θελουν το γυρνουν στα 7αρια! Κατα τ'αλλα δε παιζει,σε μη touchscreen συνθεση ή ταμπλετ,να μπουν τα 8αρια!Τουλαχιστον σαν κυριο λογισμικο!
21century Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Ισως ακομα δεν εχουν καταφερει να δουν τις πραγματικες αναγκες των χρηστων...
theef Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Εμένα μου αρέσει πάντως... Είναι πολύ όμορφο, και άμα προσθέσει και αυτά που λέει ο φίλος μας ntg1980 (ισχυρότερο media player, και ένα καλό browser) τότε θα είναι ένα Γ@μ@τ0 λειτουργικο!!! ΑΑ και να προσθέσει και τίποτα shell...δεν θα με χαλούσε καθόλου... :-D :P
Timonkaipumpa Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Είναι ιδέα μου ή από τότε που ο Βασιλάκος αγόρασε μετοχές από το μήλο όλο και δανείζονται στοιχεία τα παραθύρια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα