Bigi444444 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Ελπιζω να υπαρχει αρκετη αντιδραση κ να μη περασουν σ'αυτη την αλλαγη! Φωνάξτε την ΑΔΕΔΥ!Να οργανώσουμε απεργία! Είμαι πολύ περίεργος κι εγώ πάντως να έβλεπα πώς θα αντιδρούσα σε μια τέτοια αλλαγή.Αν και όλοι μας το έχουμε συνηθίσει πλέον, μπορεί να είναι κάτι πιο βολικό για μερικούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimex Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μην βγάζετε συμπεράσματα μόνο από φωτογραφίες... Αν είναι καλοστημένο, εύχρηστο και βρίσκεις γρήγορα αυτό που ψάχνεις, χωρίς ταυτόχρονα να ξεζουμίζει τους πόρους, μια χαρά ευπρόσδεκτο είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mojiro Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 πχ.. πας στα τυφλά αριστερά κάτω το mouse, κάνεις κλικ, συνεχίζεις.. είναι πολύ βολικό.. αφού αντιγράφουν το MacOs καλό είναι να περάσουν και τα gestures, όπου το MacOs χωρίς αυτά δε θα ήταν σημαντικό (για μένα που είμαι keyboard maniac) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark Scizor Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Υπάρχει επίσης η πιθανότητα να είναι μόνο για το touch interface και να έχει το κλασσικό για το desktop... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μην βγάζετε συμπεράσματα μόνο από φωτογραφίες... Αν είναι καλοστημένο, εύχρηστο και βρίσκεις γρήγορα αυτό που ψάχνεις, χωρίς ταυτόχρονα να ξεζουμίζει τους πόρους, μια χαρά ευπρόσδεκτο είναι. Αυτο ειναι το θεμα!Αν θες να δουλεψεις μονο στο περιβαλλο desktop,δε θα μπορεις να το κανεις ευκολα!Θα πρεπει να το γεμισεις shortcuts!Eκτος αν προσθεσει κατι που να καλυψει το κενο του σταρτ σε τετοιες περιπτωσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Windows 7 για παντα!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 πχ.. πας στα τυφλά αριστερά κάτω το mouse, κάνεις κλικ, συνεχίζεις.. είναι πολύ βολικό.. αφού αντιγράφουν το MacOs καλό είναι να περάσουν και τα gestures, όπου το MacOs χωρίς αυτά δε θα ήταν σημαντικό (για μένα που είμαι keyboard maniac) Οχι κ τοσο βολικο,οταν δουλευεις με τα δακτυλα κ δε θες να βγεις απο το desktop.Και οπως ειναι τωρα δινει παρα πολυ λιγες δυνατοτητες κ επιλογες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mavlamemos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Ωρα για μια μεγαλη αλλαγη! Προσωπικα μου αρεσει ασχετως που ειναι καπως περιεργο! Sent from my iPod touch using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntg1980 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Γιατί δεν αφαιρεί τον Internet Explorer, να κάνει και κάτι καλό στον εαυτό της και σε μας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GrandGamer Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Να και το Unity της GNU στα Windows! Άντε παιδιά! σειρά τώρα έχει το HUD! Και μετά χρησιμοποιούμε και ένα σοβαρό File System, κάνουμε και το λειτουργικό λίγο πιο σοβαρό και κάνουμε τα Minux(Microsoft Linux). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keysmith Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δεν μου αρέσει η αλλαγή. Οπως όλοι είπαμε μπράβο όταν βγήκε το start και αρα ήταν καλό τώρα νομίζω όλοι δεν θα συμπαθήσουμε την αφαορεσή του. Ηταν ένα μέρος που ήξερες ότι "ολα" είναι εκεί.. Κατι παρόμοιο εκανε πρόσφατα το ubuntu (καταργόντας το gnome ως default GUI shell) και όλοι το βρίζουν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Προφανώς πρέπει να καταλάβουν εκει στην microsoft και γενικότερα οτι ο κόσμος δεν ειναι μόνο τα tablets και smartphones και αρα προσαρμόζουμε και τα λειτουργικά μας εκει. Οσο γρηγορότερα το καταλάβουν τοσο καλύτερα αλλιώς θα δουν τις συνέπειες στο άμεσο μέλλον. Απο τις πρώτες εικόνες των windows 8 αλλα και την γενικότερη φιλοσοφία που θέλουν να περάσουν δεν θα πάρω προτιμώ να μείνω με τα 7 , την πάθανε μια φορά με τα vista πάνε να κάνουν παλι το ίδιο λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hal9000 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Αυτο ειναι το θεμα!Αν θες να δουλεψεις μονο στο περιβαλλο desktop,δε θα μπορεις να το κανεις ευκολα!Θα πρεπει να το γεμισεις shortcuts!Eκτος αν προσθεσει κατι που να καλυψει το κενο του σταρτ σε τετοιες περιπτωσεις! Γιατί να το γεμίσεις shortcuts ; Το ότι κάνεις Pinned τα αγαπημένα στην μπάρα (Windows 7) είναι τεράστια διευκόλυνση και οτιδήποτε άλλο το κάνεις search στη charm bar όπως και τώρα στο start μενού αλλά με πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Σε αυτό το blog post το γράφουν αναλυτικά. Μια απορία έχω πως θα έχουμε άμεση πρόσβαση στα Documets/Pictures αλλά σίγουρα κάπως θα γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VeRDe Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Και μετά χρησιμοποιούμε και ένα σοβαρό File System έρχεται και αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thief7710 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Το λαθος της micro ειναι οτι παει με τη μια να βγαλει λειτουργικο για pc και tablet. Η χρησιμοτητα της νεας μπαρας πιστευω οτι ειναι να διευκολινει τη χρηση με το χερι αντι για mouse. Μ@λ@κο ειναι η apple που το δουλευει τοσα χρονια σιγα σιγα;εκει θα καταληξουμε δεν αμφιβαλω αλλα η μεταβαση πρεπει να γινει αργα για να ειναι ομαλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα