donkarlos13 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Κριμα... Ημουν καθημερινος επισκεπτης...! Κριμα... Ημουν καθημερινος επισκεπτης...!
kurokokoro Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Εσείς που παραπονιέστε ότι είναι πολύ ακριβά τα CD για ένα μόνο καλό τραγούδι το οποίο έχουν αφήστε τα αυτά. Υπάρχει και το iTunes να αγοράζετε τραγούδια (όποια και όσα θέλετε) με 99 λεπτά, όπως και άλλα (και ελληνικά) sites. Λέει ο καθένας τη μπούρδα του εδώ μου φαίνεται... Και δεν θα έχω κάτι χειροπιαστό και θα πληρώσω?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 ΠΣΩΜΙ... WTF?! τα είδα όλα πλέον...
marios32 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 WTF?! τα είδα όλα πλέον... Εγώ πάντως δεν το χρησιμοποίησα ποτέ το συγκεκριμένο site
grmako Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Και δεν θα έχω κάτι χειροπιαστό και θα πληρώσω? Γιατί πρέπει νανε χειροπιαστό οτι πληρώνεις? με αυτη τη λογικη δεν πηγεναμε cinema πχ.
21century Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Ο κοσμος το χει τουμπανο οτι πλεον ηρθε το τελος μιας μαχης οψι ομως του πολεμου...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Ο κοσμος το χει τουμπανο οτι πλεον ηρθε το τελος μιας μαχης οψι ομως του πολεμου... 3 πουλάκια κάθονταν...
legionarius Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Υπάρχει και το iTunes να αγοράζετε τραγούδια (όποια και όσα θέλετε) με 99 λεπτά, όπως και άλλα (και ελληνικά) sites. επιπεδο στο να μιλας με ευγενεια και χωρις να προσβαλλεις...απο το itunes κατεβασες με 99λεπτα? μπραβο σου εκανες καλη επιλογη υπαρχει και επιλογη να μη μου πουλησει 25 ευρω 1 κομματι (και 10 ακομα ανουσια tracks) αλλα να μου βγαλει με 3 ευρω ενα single και να εισαι σιγουρος θα τα δωσω αν αξιζει οπως τα εχω δωσει 100αδες φορες ειδικα φοιτητης που δουλευα και το ιντερνετ ηταν μονο για λιγους...τωρα πλεον εδω και καιρο μπηκα και εγω στη τρυπακι και πηγα στην αλλη ακρη οπως οι περισσοτεροι απο εμας κακως βεβαια. δε πληρωνουμε τιποτα πλεον ακομα και αν αξιζει να το πληρωσουμε. Μάαλιστα... Έχω επισυνάψει την κατάσταση των Top Charts στην Ελλάδα, σύμφωνα με το iTunes, και οι τιμές του κάθε κομματιού. (Τα 0.99 ευρώ σας τα μάρκαρα και με κόκκινο για διευκόλυνση ). Επίσης, αν το προηγούμενο post μου σε πρόσβαλλε, ζητώ συγγνώμη.
VALLERON2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 κριμα,ελπιζω να μην κλεισουν και αλλες
TapsMan Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Off topic...Αλλά αυτό δεν το πρόσεξε κανείς?! "πσ"άξτε στο google: volcano vaporizer Μάλλον δεν περνούσε άσχημα ο φίλος προγραμματιστής μας...
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Αν κρινω απο τη δουλεια που εκανε, μαγκια του
eko13 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 ΑΟΥΤΣ αυτο πονεσε... Ευτηχως που εχω κατι κασσετες απο παλια στην ζελατινα... Θα παρουν φωτια σε λιγα χρονια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα