speedman_26 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Αρχίζω και ανησυχω όπως παει το πράγμα θα καταστρέψουν και το Ίντερνετ. Κρίμα γαμοτο Sent from my iPhone using Insomnia
giorgos147 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Και ακόμη μάλλον δεν έχουμε δει τίποτα, μιας και είμαστε στην αρχή. Πραγματικά έχω περιέργεια να δω πώς θα είναι το ίντερνετ σε ένα χρόνο από σήμερα. Θα έχει μείνει τίποτα;
kostas_dr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Άμα συνεχίσουν έτσι, χλωμό το βλέπω. Φαίνεται το έχουν βάλει σκοπό να τα κλείσουν όλα. Για να δούμε τι θα γίνει. Και φανταστείτε ότι είχα χαρεί ότι τα νομοσχέδια τύπου SOPA και PIPA δεν πήγαν καν προς ψήφιση. Τελικά υπάρχει και άλλος τρόπος φαίνεται. Οι εταιρείες δεν πρόκειται να το βάλουν κάτω.
giorgos147 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Το παραθέτω σε περίπτωση που δε το έχει δει κάποιος. Αν ισχύουν τα όσα λέει, τι SOPA και PIPA, αυτό τους φτάνει. http://www.youtube.com/watch?v=63JyXmu0fqM
BrainDope Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Ηταν το καλυτερο τορενταδικο για μενα. Κριμα... Και να φανταστεις οτι μεχρι και τις 3+ το πρωι κατεβαζα.
tolis_01 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Ηταν το καλυτερο τορενταδικο για μενα. Κριμα... Και να φανταστεις οτι μεχρι και τις 3+ το πρωι κατεβαζα. Δεν σε εμποδίζει κάτι να συνεχίσεις το downloading/seeding στα ήδη ενεργά σου torrents
jazzu4ia Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 ...όχι ρέ φούστη... ...είχε τις καλύτερες τσόντες...
king2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Ας τα κλείσουν όλα να δουν πόσο θα πέσουν οι πωλήσεις στους σκληρούς δίσκους.Boomerang θα γυρίσει ότι κάνουν όπως έγινε και με αυτά που κάνουν τα λαμογια οι πολιτικοί.1 κλείνει 10 θα ανοίγουν όπως και με τα site των υπότιτλων.Λες και όσοι κατεβάζουν θα τρέξουν να αγοράσουν ότι κατέβαζαν αν τα κλείσουν όλα. Αποστολή από το Huawei X5 Pro με τη χρήση Insomnia App
BrainDope Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δεν σε εμποδίζει κάτι να συνεχίσεις το downloading/seeding στα ήδη ενεργά σου torrents Το ξερω, απλα ηταν το τελευταιο torrent που κατεβασα απο btjunkie και μου φενεται καπως...
mariosCS Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 περιμένουμε τον "αντικαταστάτη" του με ελαφρώς αλλαγμένο domain name
legionarius Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Εσείς που παραπονιέστε ότι είναι πολύ ακριβά τα CD για ένα μόνο καλό τραγούδι το οποίο έχουν αφήστε τα αυτά. Υπάρχει και το iTunes να αγοράζετε τραγούδια (όποια και όσα θέλετε) με 99 λεπτά, όπως και άλλα (και ελληνικά) sites. Λέει ο καθένας τη μπούρδα του εδώ μου φαίνεται...
SpirtouLisS Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Εσείς που παραπονιέστε ότι είναι πολύ ακριβά τα CD για ένα μόνο καλό τραγούδι το οποίο έχουν αφήστε τα αυτά. Υπάρχει και το iTunes να αγοράζετε τραγούδια (όποια και όσα θέλετε) με 99 λεπτά, όπως και άλλα (και ελληνικά) sites. Λέει ο καθένας τη μπούρδα του εδώ μου φαίνεται... επιπεδο στο να μιλας με ευγενεια και χωρις να προσβαλλεις...απο το itunes κατεβασες με 99λεπτα? μπραβο σου εκανες καλη επιλογη
Bigi444444 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Κοίτα να δεις φίλε μου που όλοι εδώ μέσα έμπαιναν στο τζάνκι για να μοιράσουν τις πτυχιακές τους και θίχτηκαν...Μα να θες να μοιράσεις τη γνώση σου, να σε εμποδίζουν και να έρχεται και ο άλλος να σε προσβάλλει κι από πάνω;Φευ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα