Vice Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ πάλι τώρα που έκλεισε το εμαθα... Είχα κολλήσει στους filehosters
lazlo1992 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 ρεεεεε παιδιααααααααα!!!! οχι ρε παιδιαααα!!! πωωωωωωωωωω!!!! κοιτα εδω ρεε!!!! ηταν ο αγαπημένος μου tracker!!!!
koularasss Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 πωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!το καλυτερο site για εμενα!!!!!!κριμα!!!!!!!τωρα παλι θα ξεχιλονομαστε!
FoXfOxFoX Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 εμένα ποτέ δε μάρεσε, προτιμώ το isohunt...
Sellers Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Είχα σταθερά περίπου 4 site για να ψάχνω αυτά που θέλω. Μετά και απο το btjunkie μου έμεινε μονο ένα. Τρίβει τα χέρια του ο ιδιοκτήτης του seven της γειτονιάς μου.
sofiathereal Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 και οι πειρατες φαινετε να εχουνε προβληματα πηγαν και σε αλλο domain με οτι αυτο σημαινει
mrpink Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Το κέρατό μου το βερνικωμένο ... αυτό ήταν το αγαπημένο μου σάιτ! Κλαψ και λυγμ :cry:
DrGreem Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μου έφυγε δάκρυ πραγματικά απ τα κορυφαία του είδους του και πάντα το προτιμούσα εναντί των άλλων. Οσο για τον wannabe αστείο του thread, με κάποια πράγματα δεν κάνεις πλάκα. Joke, failed
cmak Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Rip για ένα πολύ καλό site, αλλά μην φέρνουμε και την καταστροφή. Υπάρχουν άλλα 50 και καμιά 10 που θα ξεπεταχτούν από τις στάχτες του btjunkie. Αυτή είναι η μαγεία και η ελευθερία του Ίντερνετ. Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα