Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω μανίσιο ρούτερ του οτε στο διπλανό σπίτι και κεραία 8dbi στο δικό μου σε 2 pc αλλά το σήμα είναι 2-3 γραμμές. Μπορώ να το βελτιώσω και αν ναί πως? Δεν μπορώ να τραβήξω καλώδιο και να μετακινήσω το ρούτερ, μπορώ όμως να το αλλάξω ή να βάλω κάτι άλλο για να το βελτιώσω. Θα ήθελα όσο το δυνατόν φθηνότερη λύση αν γίνεται.

Δημοσ.

η πας σε repeater η πας σε κατευθυντικη κεραια αμα αλλαζει η κεραια στο ρουτερ(χλωμο στο ρουτερ το κοβω) (στην καρτα σου αλλαζει).η μεγαλυτερη omni δεν προσφερει και πολλα πραγματα.η πας σε καλυτερη καρτα στο pc σου σε καμια alfa που ειναι με panelaki και παραπανω Mw.αλλα 2-3 παυλες ειναι μια χαρα.γιατι ο κοσμος πιστευει οτι το ιντερνετ παιζει μονο αν εχει full σημα???

Δημοσ.

Πρόσφατα ανακάλυψα οτι υπάρχουν PLC Wifi Access Point!!! Έτσι δίνεις ethernet απο το ρουτερ στην πριζα ρευματος και στο αλλο δωματιο απο το ρεύμα αντί να βγαλεις ethernet (απλο PLC) βγάζεις Wifi!.....

Φοβερό! :P

Δημοσ.

Πρόσφατα ανακάλυψα οτι υπάρχουν PLC Wifi Access Point!!! Έτσι δίνεις ethernet απο το ρουτερ στην πριζα ρευματος και στο αλλο δωματιο απο το ρεύμα αντί να βγαλεις ethernet (απλο PLC) βγάζεις Wifi!.....

Φοβερό! :P

μου το παν και εμενα πριν λιγες ημερες.απο τιμες δεν ξερω ποσο καλα θα ειναι.μερικα ειναι ηδη ακριβουτσικα οποτε λογικα θα ειναι και αυτα τσιμπημενα λιγακι.

http://www.pixmania.gr/gr/gr/09206263/art/devolo/dlan-200-av-wireless-n-starter-kit.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...