kage Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 με μηχανη daihatsu... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 με μηχανη daihatsu... η daihatsu ανηκει στην toyota, αρα ο,τι ανηκει στην toyota ειναι toyota, σωστα? Να τονίσω και εγώ ότι τα «αστέρια» έχουν να κάνουν με την κατηγορία του οχήματος. Δηλαδή αν το Fiat 500 έχει 5 αστέρια και το Skoda Octavia μόνο 4 αστέρια, δεν σημαίνει ότι το μικρό είναι πιο ασφαλές του άλλου! Οπότε μην έχεις την εντύπωση ότι με το να πάρεις μικρό αυτοκίνητο 5 αστέρων θα είσαι πιο ασφαλής σε σχέση με ένα μεγαλύτερο. τα αστερια δεν πανε με τη κατηγορια και εννοειται οτι το μικρο 500 ειναι πιο ασφαλες απο το μεγαλυτερο octavia μονο αν στουκαρουν μεταξυ τους μπορει να εχει πλεονεκτημα το μεγαλυτερο, αλλα σε τοιχο που ειναι το βασικο τεστ , το 500 ειναι πιο ασφαλες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LunaDark Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 παρολο που το ειχα το αμαξι αυτο δεν το ηξερα...ειναι στανταρ?και στα 3 μοντελα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 ναι μηχανικα ειναι ακριβως ιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LunaDark Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 αρα δηλαδη το 107 μου ειχε κινητηρα daihatsu? μια χαρα!τελικα καλα εκανε κ μου αρεσε αυτο το αμαξι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lary7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Το μονο μου παραπον απο το 107 ειναι οτι "ετριζε", το εχετε παρατηρησει?και λεω αν ειναι να τριζει τωρα μετα απο 5-7 χρονια τι θα γινει??? Θα τριζει το ιδιο..... Εμας ειναι του 2007 μοντελο αυτοματο και τριζει οπως στην αρχη. Μαλλον ωφειλεται στον 3 κυλινδο κινητηρα που προξενει πολλους κραδασμους. Ιδιαιτερα τα καθισματα χτυπανε ασχημα οταν ειμαι σταματημενος. Τωρα τελευταια τριζει και κατι απο την μηχανη αλλα αυτο ελπιζω να το φτιαξουν στην toyota γιατι ειναι ακομα σε εγγυηση. Παντος αν παρεις το ιδιο θα σου ελεγα παρε μια εκδοση με ποιο φαρδια λαστιχα γιατι τα 155 που φαραει απο την μανα του δεν φρεναρουν με τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 ακριβο λυπαμαι χασατε....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/104574.asp αφου βγαινει νεο 107 (μεταξυ αλλων) θα πεσουν οι τιμες των μεταχειρισμενων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LunaDark Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 ναι αυτο περιμενω... εμενα καλα φρεναρε μονο που ενεργοποιουνταν γρηγορα το abs. τα λαστιχα χρεωνονται επιπλεον? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LunaDark Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 βρηκα κατι ωραια C1 μοντελα 2010 και λιγα χιλ (18000 και 9000). Οταν ρωτησα το μαντρα απο που προερχονται μου ειπε οτι ειναι εταιρικα...τι λετε?μηπως πρεπει να τα αποφυγω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lary7 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 ναι αυτο περιμενω... εμενα καλα φρεναρε μονο που ενεργοποιουνταν γρηγορα το abs. τα λαστιχα χρεωνονται επιπλεον? Για το abs λεω και εγω.Υπαρχουν νομιζω στα εξτρα και ζαντες αλουμινιου με λιγο ποιο φαρδια λαστιχα,μαλλον θα βοηθανε γιατι αυτο το abs μου εχει χαρισει στιγμες αγωνιας μεσα στη ποληπολη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Τα γαλακiα βγαινουνε πρωτα σε πωλησεις.πολυ φτηνα μοντελα η σιτροεν με πετρελαιο. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2012 από *Kezar* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LunaDark Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 αν μπορει κκαποιος να μου απαντησει σττο παραπανω ερωτημα πολυ θα το εκτιμουσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 βρηκα κατι ωραια C1 μοντελα 2010 και λιγα χιλ (18000 και 9000). Οταν ρωτησα το μαντρα απο που προερχονται μου ειπε οτι ειναι εταιρικα...τι λετε?μηπως πρεπει να τα αποφυγω? να αποφυγεις οτιδηποτε απο μαντρα κατα 99% ειναι κατεβασμενα χιλιομετρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 να αποφυγεις οτιδηποτε απο μαντρα κατα 99% ειναι κατεβασμενα χιλιομετρα. Και άν δέν μπορείς να αποφύγεις την μάντρα,το αμάξι απαραίτητα να έρχεται με το βιβλίο service του.Βλέπεις πόσα km διανύονται κατα μέσο όρο μεταξύ service και κρίνεις. btw εταιρικά (leasing) συνήθως τους έχουν "πιεί το αίμα" οι οδηγοί τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα