Hal9000 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Από την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου, οι κάτοχοι PlayStation 3 και συγκεκριμένα όσοι είναι μέλη στην διαδικτυακή υπηρεσία PlayStation Network της Sony, θα κληθούν να συμφωνήσουν στους ανανεωμένους όρους χρήσης της υπηρεσίας με τους οποίους γίνεται η μετάβαση του λογαριασμού τους στο Sony Entertnaiment Network.Η κίνηση αυτή εντάσσεται στο πλάνο της Sony για ενοποίηση όλων των σχετικών υπηρεσιών ψυχαγωγίας που προσφέρει όπως η υπηρεσία Music Unlimited για αγορά μουσικής και Video Unlimited για ενοικίαση ταινιών. Η αλλαγή όπως αναφέρει η Sony είναι περισσότερο στυλιστική και στην ουσία δεν αλλάζει οτιδήποτε στον λογαριασμό του χρήστη ο οποίος παραμένει ίδιος όπως επίσης και οι υπηρεσίες που προσφέρονταν μέχρι σήμερα. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο παρακάτω σύνδεσμο. Site: http://links.sony.mkt3395.com/servlet/MailView?ms=Mzg3ODkwMDAS1&r=MTY4Nzk2MDUxOTkS1&j=MTI5MjA4Mzg3S0&mt=1&rt=0'>Sony
JohnVani18 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μικρή διόρθωση, στις 8 Φεβρουαρίου θα γίνει η αλλαγή.
Hal9000 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μικρή διόρθωση, στις 8 Φεβρουαρίου θα γίνει η αλλαγή. Η ανακοίνωση λέει για τις 7 Φεβρουαρίου πάντως
JohnVani18 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Εμένα το e-mail που μου στάλθηκε 8 έλεγε. Oh well..
Heatspreader Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Θυμήθηκα που όταν είχαν γίνει οι υποκλοπές, κάποιος μου έλεγε ότι δεν είναι η SONY, το Playstation Network είναι που φταίει. Ότι και καλά είναι κάτι ξεχωριστo. Δεν φταίει η Apple, το iPhone φταίει.
mants118 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 έπρεπε να το είχε κάνει από καιρό πιστεύω...
weber122 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 για τον gamer, τι αλλαγές/προσθήκες/όφελος θα έχει η ενοποίηση αυτή?
Bourdoulas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Κανένα όφελος. Απλά δεν χρειάζεσαι ξεχωριστούς λογαριασμούς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα