Προς το περιεχόμενο

Noctua / Phanteks / Corsair?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η θερμοκρασία σε αυτά τα fan controller συνήθως γίνεται με αισθητήρες (δύο νομίζω στην περίπτωσή σου) που έχουν και πρέπει να κολλήσεις στα κατάλληλα σημεία. Δύσκολη δουλειά και με αμφίβολα αποτελέσματα - αλλά δοκίμασε το.

Τώρα για τους ανεμιστήρες - μια χαρά μπορείς να τους βάλεις πάνω στον controller, οπότε θα μπορείς να παίζεις σχηματικά 12V->controller->fan και να τους σεττάρεις χειροκίνητα. Απλά τους δύο της Noctual βαλ'τους στο ίδιο κανάλι του controller (με το slitter που θα βρεις στην συσκευασία) γιατί δεν θα ήθελες να έχουν διαφορετικές στροφές μεταξύ τους.

Αυτά από μένα και καλά πειράματα :)

Δημοσ.

ΕΕ, η silver arrow στο πηγάδι κατούρησε :P

Πάντως η phanteks μια χαρά φαίνεται. Κάνεις και τη διαφορά, μέχρι κ η θειά μου Noctua έχει. Αν και σε καθαρές επιδόσεις πρέπει να κερδίζει.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά μία ερώτηση:

Σκέφτομαι να πάρω την Noctua και να τη βάλω σε μητρική P8Z68-V PRO/GEN3 με μνήμες Corsair Vengeance 8GB DDR3-1600 Kit(2x4gb), παρόμοια περίπτωση με του gradgr μόνο που εμένα το πρώτο slot της μητρικής θα είναι κενό γιατί έχω 2 μνήμες.

Η αποροία μου είναι αν θα χωράει η ψύκτρα (ας πιάνει το πρώτο slot της μνήμης) ή θα βρίσκει στην "ψηλή" corsair που θα βρίσκεται στο 2ο slot?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...