cycomiko Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Αγόρασα και εγώ το NSA310 και θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις Εχω σετάρει το σύστημα ως εξής: NAS server ----> router/modem----> PC Πάνω στο σέρβερ έχω συνδέσει και 2 usb σκληρούς. Απο τo pc/mac μέσω explorer/finder τα βλέπω ολα μια χαρά. Οταν ομως προσπαθω να δώ τα αρχεία μέσω DLNA server (πχ PS3) η και μέσα του web interface παραστηρώ το εξής Δέν μου βρίσκει τα ολα τα αρχεία, είτε αυτα είναι αρχεία στο σκληρό του NAS, είτε στους εξωτερικούς. Πατάω συνεχώς rescan content αλλα δέν βλέπω να βρίσκει τα καινούργια αρχεία που έχω περάσει. Εχω αφήσει το server idle μήπως και κάποια στιγμή κάνει autoscan (είναι επιλεγμένο), αλλά και πάλι τίποτα...πράγμα απου σημαίνει εχω πρόσβαση σε όλα τα αρχεία μόνο μέσω των υπολογιστών και οχι μέσω DLNA η Web interface. Παρατηρεί κανείς κάτι παρόμοιο; Ευχαριστώ! Υ.Γ. Πρόσπάθησα να κάνω και rebuild contenet και μου βρίσκει λιγότερα αρχεία η τα ίδια που είχα πρίν!
glober Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 ΄Εχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα... ¨Εχει κανένας καμιά ιδέα???
cycomiko Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 ΄Εχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα... ¨Εχει κανένας καμιά ιδέα??? Το πρόβλημα λύθηκε με το καινούργιο firmware update. 4.5 Sent from my iPad using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα