Simos805 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα, έχω ένα laptop TOSHIBA 15" με windows 7 64-bit. Έβαλα σε ένα φλασάκι usb το ubuntu 11.10 και μετά πήγα να το δοκιμάσω ότι μπουτάρει. Επειδή ήθελα να το εγκαταστήσω σε ένα άλλο usb φλασάκι (και όχι στον σκληρό) όχι μόνο το μπούταρα, αλά πάτησα επόμενο κλπ., μέχρι να με πάει στο σημείο όπου επιλέγω που θα το εγκαταστήσω για να δω αν μου έχει την επιλογή USB flash drive. Εγώ απλά να τα τσεκάρω ήθελα αυτά, δεν ήθελα να το εγκαταστήσω εκείνη την ώρα, οπότε πάτησα έξοδος αντί εγκατάσταση τώρα. Όμως έκανα τη βλακία να βγάλω το USB πρην κλείσουν όλα τα φωτάκια και τώρα έχει κολήσει. Δηλαδή όταν το ανοίγω γράφει TOSHIBA κλπ. και μετά μαυρίζει η οθόνη και πάνω δεξιά έχει μια άσπρη οριζόντια γραμμούλα που δεν αναβοσβήνει. Την ώρα που λέει toshiba λέει από κάτω press F2 to go to setup κλπ. αλά ενώ πατάω f2 δεν γίνεται τίποτα! Δοκίμασα να βάλω DVD των windows 7 αλά δεν μπουτάρει, δοκίμασα να βάλω πάλι το ubuntu usb αλά ούτε αυτό μπουτάρει, γενικά δεν μπουτάρει τίποτα! Τι να κάνω???
TheELF Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 1.Τα ubuntu δεν τα κάνεις εγκατάσταση σε usb,ουσιαστικά και να το κάνεις θα έχεις άλλο ένα usb ακριβός όπως αυτό που έχεις ήδη. 2.Την έκατσες,αν έχεις δεύτερο Η/Υ βάλε τον σκληρό εκεί σαν δεύτερο,και φτιάξε το boot ξεκινώντας από το dvd των win7 και μπαίνοντας στην κονσόλα επισκευής εκεί με το bootrec μπορείς να δοκιμάσεις να τον φτιάξεις.
Simos805 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Λοιπόν το έφτιαξα! Απλά την ώρα που ήταν στη μαύρη οθόνη του έβγαλα τη μπαταρία και μετά μπούταρε κανονικά! Το bootrec δεν είναι για το αν έχουν πρόβλημα στην εκκίνηση τα windows? Εγώ στο bios είχα πρόβλημα.
TheELF Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Το bootrec δεν είναι για το αν έχουν πρόβλημα στην εκκίνηση τα windows? Εγώ στο bios είχα πρόβλημα. Ε,εν τάξη δεν είναι κουφό ότι επηρεάστηκε το bios από το βγάλσιμο του usb; (δεν είναι ανήκουστο βέβαια αλλά οκ) Αν δεν έφτιαχνε από το bios θα χρειαζόσουν το bootrec.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα