poulinos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 αποπανω αστα να πανε.δεν ξερω αν μπορεις να βρεις κολλα επισης σε μορφη ταινιας αλλα πολυ λεπτη σαν αυτες που βαζουν στα κινητα.η θερμοκολλα απο πανω δεν κανει.θα σου αφησει ογκο που δεν θες απο πανω.
dimitrisOS Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 αποπανω αστα να πανε.δεν ξερω αν μπορεις να βρεις κολλα επισης σε μορφη ταινιας αλλα πολυ λεπτη σαν αυτες που βαζουν στα κινητα.η θερμοκολλα απο πανω δεν κανει.θα σου αφησει ογκο που δεν θες απο πανω. η θερμοκολλα ηταν η πρωτη που απεκλεισα μετα η βενζηνοκολλα νομιζω πως απλοθει πολυ και θα μπουν στα πληκτρα γιατι εχουν μικρα κενα Μετα εμ ταινια διπλης προσοψης πολυ λεπτη σε πλατος που θα βρω εγω εχω μια που ειναι τρια δαχτυλα
poulinos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 η θερμοκολλα ειναι για βιδες απο κατω αλλα απο πανω ναι μεν κανει αλλα αφηνει χοντρο υπολοιμα οποτε δεν μας κανει.ειναι δυσκολη γιατι στεγνωνει γρηγορα.η βενιζονολα δεν ειναι τοσο ρευστη για να μπει κατο απο τα πληκτρα.απλα σιγουρα θελει προσοχη.δεν στεγνωνει γρηγορα οποτε μπορεις να την απλωσεις.μην σε τρομαζει το ονομα βενζινοκολλα.το καλυτερο βεβεα ειναι παρα πολυ λεπτη ταινια.αυτην που εχεις κοψτην με κοπιδι(ΦΑΛΤΣΕΤΑ) για να την κανεις πιο μικρες λωριδες.καντο με χαρακα ομως για να κοπει ισια
Thanos1972 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Ρε συ γυρνα το αναποδα και ξεκινα να το κοπανας λιγο λιγο σε ενα γραφειο επανω να δεις τι θα βγαλει.φυσα ταυτοχρονα και μια χαρα θα καθαρισει.
poulinos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 αυτο εκανα παλια με τα κανονικα Keyboards.
Thanos1972 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 αυτο εκανα παλια με τα κανονικα Keyboards. Εγω το κανω ακομα με το Χ6
dimitrisOS Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 η θερμοκολλα ειναι για βιδες απο κατω αλλα απο πανω ναι μεν κανει αλλα αφηνει χοντρο υπολοιμα οποτε δεν μας κανει.ειναι δυσκολη γιατι στεγνωνει γρηγορα.η βενιζονολα δεν ειναι τοσο ρευστη για να μπει κατο απο τα πληκτρα.απλα σιγουρα θελει προσοχη.δεν στεγνωνει γρηγορα οποτε μπορεις να την απλωσεις.μην σε τρομαζει το ονομα βενζινοκολλα.το καλυτερο βεβεα ειναι παρα πολυ λεπτη ταινια.αυτην που εχεις κοψτην με κοπιδι(ΦΑΛΤΣΕΤΑ) για να την κανεις πιο μικρες λωριδες.καντο με χαρακα ομως για να κοπει ισια Αυτο αν ειναι θα κανω , δεν υπαρχει αλλη λυση Ρε συ γυρνα το αναποδα και ξεκινα να το κοπανας λιγο λιγο σε ενα γραφειο επανω να δεις τι θα βγαλει.φυσα ταυτοχρονα και μια χαρα θα καθαρισει. το εχω δοκιμασει και αυτο αλλα εγω λεω επειδη ειπα να καθαρισω ολο το δωματιο και οτι δεν θελω να φυγουν για αυτο τωρα ειμαι στο πληκτρολογιο και θελω να καθαριστη πληρως
poulinos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Εγω το κανω ακομα με το Χ6 Παρομοίως δεν το κανω πλεον γιατι πολυ απλα εχω σταματησει να τρωω πανω απο το Keyboard. Αυτο αν ειναι θα κανω , δεν υπαρχει αλλη λυση το εχω δοκιμασει και αυτο αλλα εγω λεω επειδη ειπα να καθαρισω ολο το δωματιο και οτι δεν θελω να φυγουν για αυτο τωρα ειμαι στο πληκτρολογιο και θελω να καθαριστη πληρως ναι η ταινια ειναι οτι το καλυτερο. τι δεν θελεις να φυγουν?μην πεσουν στο πατωμα εννοεις?πηγαινε στο νεροχυτη αν το εννοεις οτι ετσι δεν θα καθαριστει πληρως ναι αυτο ειναι αληθεια.το αναποδα ειναι για να φυγουν τα πολλα,κομματακια ζαμπον,τυρι ψιχουλα κτλ
dimitrisOS Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 δεν το κανω πλεον γιατι πολυ απλα εχω σταματησει να τρωω πανω απο το Keyboard. ναι η ταινια ειναι οτι το καλυτερο. τι δεν θελεις να φυγουν?μην πεσουν στο πατωμα εννοεις?πηγαινε στο νεροχυτη αν το εννοεις οτι ετσι δεν θα καθαριστει πληρως ναι αυτο ειναι αληθεια.το αναποδα ειναι για να φυγουν τα πολλα,κομματακια ζαμπον,τυρι ψιχουλα κτλ Τωαρ εχω σταματησει να τρωω αλλα η αδερφη μου Θελω να φυγουν ΟΛΑ οτι δεν εχουν σχεση με το πληκτρολογιο !!!! πουχου ακομα και η πιο μικρη τρυχα
poulinos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 τοτε το ανοιγεις και μετα μαθαινεις την αδερφη σου να μην τρωει πανω απο το Keyboard αλλιως να παει να παρει ενα δικο της με 5 ευρω
dimitrisOS Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 τοτε το ανοιγεις και μετα μαθαινεις την αδερφη σου να μην τρωει πανω απο το Keyboard αλλιως να παει να παρει ενα δικο της με 5 ευρω για αυτο τις εδωσα το λαπτοπ και ειμαι ησυχος για τον desktop μου !!!!!!!!!!!! Υ.Σ. Δεν θες να σου πω πως ειναι .......
evoracing Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Για να μην έχει βίδες λογικά θα είναι κουμπωτό (αποκλείω την περίπτωση του να είναι κολλημένο) δοκίμασε σε κάποιο ''κρυφό'' σημείο (για να μην φαίνεται άσχημα) με ένα ίσιο κατά προτίμηση μεγάλο κατσαβίδι να το ανοίξεις ... Μήπως έχει κάτω από τα λαστιχένια πατάκια???
poulinos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 για αυτο τις εδωσα το λαπτοπ και ειμαι ησυχος για τον desktop μου !!!!!!!!!!!! Υ.Σ. Δεν θες να σου πω πως ειναι ....... Ποιο πως ειναι? Για να μην έχει βίδες λογικά θα είναι κουμπωτό (αποκλείω την περίπτωση του να είναι κολλημένο) δοκίμασε σε κάποιο ''κρυφό'' σημείο (για να μην φαίνεται άσχημα) με ένα ίσιο κατά προτίμηση μεγάλο κατσαβίδι να το ανοίξεις ... Μήπως έχει κάτω από τα λαστιχένια πατάκια??? γενικως στα Pc δεν κολλανε πραγματα .κολλημα βλεπω στο κινητο.επισης και κουμπωτο λιγο δυσκολο αφου στα Pc εχουν μια μανια με τις βιδες.αλλα αν ειναι να πρεπει να βγαλει ολο το πλαστικο για να φτασει στις βιδες ε ειναι λιγο βλακεια.απο την αλλη αν ειναι κουμπωτο πρεπει να βρει που ειναι αυτα που πρεπει να πιεσει για να ανοιξει και σιγουρα τα σιμαδακια θα κανουν μπαμ.γιατι αν ειναι κουμπωτο σιγουρα θα εχει και δοντακια που ασφαλιζουν οπως σε οθονες σε λαπτοπ.
evoracing Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Είδα αυτό το βίντεο και στα 2:10 μας δείχνει από πίσω το πληκτρολόγιο απ' ότι βλέπω πρέπει να έχει 5 βίδες στα λαστιχένια πατάκια και λογικά 1 με 2 στο καπάκι μέσα (στης μπαταριές)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα