Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα μηπως ξερει κανεις πως να καθαρισω το πληκτρολογιο μου ;

Εχω το Logitech K360 .

Απο κατω δεν υπαρχουν βιδες πουθενα ακομα και στα κρυφα σημεια που εχουν συνηθως ........

Ενδιαμεσα υπαρχει το μικρο κενο που ενώνει την πανω με την κατω μερια δοκιμασα να το ανοιξω αλλα τιποτα πολυ πιθανών να ειναι κολλημένο !!!

Ξερει κανεις τι μπορω αν κανω για να το ανήξω επειδη εχουν μπει μικρα σκουπιδακια ;;;

Ευχαριστω πολυ !

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

με καναν αερα να το φυσηξεις???

το εχω σκευφτη αλλα οπως βλεπεις εδω στην εικονα δεν υπρχει μεγαλο κενο στο καθε κουμπι ωστε να βγουν τα σκουπιδακια εξω

logitech_k360_05_thumb.jpg

καταλαβες τι λεω ;

Δημοσ.

λαθος δικο μου.δεν κοιταξα το μοντελο και νομιζα οτι θα ειχε κενο.ναι απο εδω πραγματιδεν βγαινουν με τιποτα.κανα guide πως να το ανοιξεις σε google δεν εχει?

Δημοσ.

λαθος δικο μου.δεν κοιταξα το μοντελο και νομιζα οτι θα ειχε κενο.ναι απο εδω πραγματιδεν βγαινουν με τιποτα.κανα guide πως να το ανοιξεις σε google δεν εχει?

Δεν εχω βρει εγω τιποτα

και δεν ξερω μπας κοιταξω κανενα πολυ γνωστο μοντελο να εχουν το ιδιο προβλημα

γιατι για αυτο το μοντελο δεν εχω βρει τιποτα

Δημοσ.

μπορει να ειναι και fixed οποτε να μην γινετε επεμβαση μεσα οποτε εκει ...

Αυτο εχω καταλαβει οτι ειναι κολλημένο ή δεν εχω δοκιμασει ή και δεν θα το δοκιμασω απο κατω το σχεδιο αν εχει εκει βιδες .......

Δημοσ.

Αυτο εχω καταλαβει οτι ειναι κολλημένο ή δεν εχω δοκιμασει ή και δεν θα το δοκιμασω απο κατω το σχεδιο αν εχει εκει βιδες .......

καντο γυρο γυρω με κατι λεπτο αλλα και σκληρο μπας και ξεκολησει

κολλημενο οσο ξερω σε Keyboard δεν παιζει.σε κινητα βλεπω συνηθως κολλημενα πραγματα.τωρα δεν ξερω απλα δεν μου εχει τυχει κατι σε Pc Να ειναι κολλημενο.εκτος αν εχει κρυφες βιδες κατω απο αυτοκολλητα σχεδια δεν ξερω που

Δημοσ.

εχω το ιδιο και απορω πως το καταφερες ..τρως πανω απ το πληκτολογιο???

αφαιρεσες τα λαστιχακια απο το κατω μερος ? λογικα κολημενα θα ειναι .. και πιθανολογω οτι εκει

θα εχει τις βιδες (αν εχει )... αν και εχω ΔΕΝ θα το δοκιμαζα ....

Δημοσ.

συνηθως τρωνε η και τρωμε απο πανω γιατι το εκανα και εγω.αν εχει λαστιχακια απο κατω ναι πολυ πιθανον να βρεις βιδες εκει.ειναι συνηθησμενο κατω απο τα λαστιχα να μπαινουν γιαθεματα αισθητικης.οπως ειναι και στα λαπτοπ στις οθονες

Δημοσ.

Δεν ειπα οτι γινετια χαμος μεσα του απο κπουπιδακια αλλα γενικα εχει μικρουλια

Απλα θελω να το ανοιξω για να το καθρισω ολο

Αν δεν ανοιγη δεν με χαλαει επειδη δεν με πειραζει

Ακομα λεω απο κατω δεν εχει βιδες πουθενα

Τελεικα ξεκωλισα λιγο στην γωνια και ναι ειδα μια τρυπα με μια βιδα αλλα σκευφτομαι αν το ξεκολησω μετα πως θα το κολλησω αν εχει φυγει η κολλα ;

Δημοσ.

συνηθως αν εννοεις για την κολλα στα λαστιχακια συνηθως η κολλα μενει πανω στα λαστιχακια οποτε δεν θα εχεις θεμα.αλλιως μετα μονο αν της κολλησεις ξανα με λιγο θερμοκολλα.ειναι περιπου ιδιο με την κολλα που βαζουν αυτοι.θελει παρα πολυ λιγο.αλλιως και βενζινοκολλα μπορεις να βαλεις που επισης ειναι κατι παρομοιο.βεβεα και πιο απλες κολλες θα κανουν δουλεια αμα μιλαμε για λαστιχακια.

Δημοσ.

συνηθως αν εννοεις για την κολλα στα λαστιχακια συνηθως η κολλα μενει πανω στα λαστιχακια οποτε δεν θα εχεις θεμα.αλλιως μετα μονο αν της κολλησεις ξανα με λιγο θερμοκολλα.ειναι περιπου ιδιο με την κολλα που βαζουν αυτοι.θελει παρα πολυ λιγο.αλλιως και βενζινοκολλα μπορεις να βαλεις που επισης ειναι κατι παρομοιο.βεβεα και πιο απλες κολλες θα κανουν δουλεια αμα μιλαμε για λαστιχακια.

Οχι δεν ειναι στα λαστιχακια οι βιδες !

Ειναι απο την πανω πρευρα του πληκτρολογιου

οπως βλεπεις στην φωτογραφια

logitech_k360_05_thumb.jpg

που ειναι αυτο το γκρι με τα σχεδια αυτο εχει ενα μικρο κενο με το γυρο γυρο πλαστικο που ειναι μαυρο

Απο αυτο το ξεκωλησα λιγο στην ακρη και ειδα μια τρυπα με μια βυδα

Αν καταλαβαται τι λεω που ακριβως βρισκονται στο πληκτρολογιο , τοτε με τι λετε να το κολλησω ;

Ο @poulinos λεει με θερμοκολλα ή βαωζινόκολλα τι λετε ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...