dimitrisOS Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπερα μηπως ξερει κανεις πως να καθαρισω το πληκτρολογιο μου ; Εχω το Logitech K360 . Απο κατω δεν υπαρχουν βιδες πουθενα ακομα και στα κρυφα σημεια που εχουν συνηθως ........ Ενδιαμεσα υπαρχει το μικρο κενο που ενώνει την πανω με την κατω μερια δοκιμασα να το ανοιξω αλλα τιποτα πολυ πιθανών να ειναι κολλημένο !!! Ξερει κανεις τι μπορω αν κανω για να το ανήξω επειδη εχουν μπει μικρα σκουπιδακια ;;; Ευχαριστω πολυ !
dimitrisOS Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 με καναν αερα να το φυσηξεις??? το εχω σκευφτη αλλα οπως βλεπεις εδω στην εικονα δεν υπρχει μεγαλο κενο στο καθε κουμπι ωστε να βγουν τα σκουπιδακια εξω καταλαβες τι λεω ;
poulinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 λαθος δικο μου.δεν κοιταξα το μοντελο και νομιζα οτι θα ειχε κενο.ναι απο εδω πραγματιδεν βγαινουν με τιποτα.κανα guide πως να το ανοιξεις σε google δεν εχει?
dimitrisOS Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 λαθος δικο μου.δεν κοιταξα το μοντελο και νομιζα οτι θα ειχε κενο.ναι απο εδω πραγματιδεν βγαινουν με τιποτα.κανα guide πως να το ανοιξεις σε google δεν εχει? Δεν εχω βρει εγω τιποτα και δεν ξερω μπας κοιταξω κανενα πολυ γνωστο μοντελο να εχουν το ιδιο προβλημα γιατι για αυτο το μοντελο δεν εχω βρει τιποτα
poulinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 μπορει να ειναι και fixed οποτε να μην γινετε επεμβαση μεσα οποτε εκει ...
dimitrisOS Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 μπορει να ειναι και fixed οποτε να μην γινετε επεμβαση μεσα οποτε εκει ... Αυτο εχω καταλαβει οτι ειναι κολλημένο ή δεν εχω δοκιμασει ή και δεν θα το δοκιμασω απο κατω το σχεδιο αν εχει εκει βιδες .......
overpower Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 καντο γυρο γυρω με κατι λεπτο αλλα και σκληρο μπας και ξεκολησει
poulinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Αυτο εχω καταλαβει οτι ειναι κολλημένο ή δεν εχω δοκιμασει ή και δεν θα το δοκιμασω απο κατω το σχεδιο αν εχει εκει βιδες ....... καντο γυρο γυρω με κατι λεπτο αλλα και σκληρο μπας και ξεκολησει κολλημενο οσο ξερω σε Keyboard δεν παιζει.σε κινητα βλεπω συνηθως κολλημενα πραγματα.τωρα δεν ξερω απλα δεν μου εχει τυχει κατι σε Pc Να ειναι κολλημενο.εκτος αν εχει κρυφες βιδες κατω απο αυτοκολλητα σχεδια δεν ξερω που
chrisimone Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 εχω το ιδιο και απορω πως το καταφερες ..τρως πανω απ το πληκτολογιο??? αφαιρεσες τα λαστιχακια απο το κατω μερος ? λογικα κολημενα θα ειναι .. και πιθανολογω οτι εκει θα εχει τις βιδες (αν εχει )... αν και εχω ΔΕΝ θα το δοκιμαζα ....
Sadamiraq Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Λογικα θα ειναι με κλιπς,λογικα λεγοντας παντα,μπορεις να το δοκιμασεις,αλλα απο την αλλη,τα κουμπια δεν βγαινουνε?
poulinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 συνηθως τρωνε η και τρωμε απο πανω γιατι το εκανα και εγω.αν εχει λαστιχακια απο κατω ναι πολυ πιθανον να βρεις βιδες εκει.ειναι συνηθησμενο κατω απο τα λαστιχα να μπαινουν γιαθεματα αισθητικης.οπως ειναι και στα λαπτοπ στις οθονες
dimitrisOS Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δεν ειπα οτι γινετια χαμος μεσα του απο κπουπιδακια αλλα γενικα εχει μικρουλια Απλα θελω να το ανοιξω για να το καθρισω ολο Αν δεν ανοιγη δεν με χαλαει επειδη δεν με πειραζει Ακομα λεω απο κατω δεν εχει βιδες πουθενα Τελεικα ξεκωλισα λιγο στην γωνια και ναι ειδα μια τρυπα με μια βιδα αλλα σκευφτομαι αν το ξεκολησω μετα πως θα το κολλησω αν εχει φυγει η κολλα ;
poulinos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 συνηθως αν εννοεις για την κολλα στα λαστιχακια συνηθως η κολλα μενει πανω στα λαστιχακια οποτε δεν θα εχεις θεμα.αλλιως μετα μονο αν της κολλησεις ξανα με λιγο θερμοκολλα.ειναι περιπου ιδιο με την κολλα που βαζουν αυτοι.θελει παρα πολυ λιγο.αλλιως και βενζινοκολλα μπορεις να βαλεις που επισης ειναι κατι παρομοιο.βεβεα και πιο απλες κολλες θα κανουν δουλεια αμα μιλαμε για λαστιχακια.
dimitrisOS Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 συνηθως αν εννοεις για την κολλα στα λαστιχακια συνηθως η κολλα μενει πανω στα λαστιχακια οποτε δεν θα εχεις θεμα.αλλιως μετα μονο αν της κολλησεις ξανα με λιγο θερμοκολλα.ειναι περιπου ιδιο με την κολλα που βαζουν αυτοι.θελει παρα πολυ λιγο.αλλιως και βενζινοκολλα μπορεις να βαλεις που επισης ειναι κατι παρομοιο.βεβεα και πιο απλες κολλες θα κανουν δουλεια αμα μιλαμε για λαστιχακια. Οχι δεν ειναι στα λαστιχακια οι βιδες ! Ειναι απο την πανω πρευρα του πληκτρολογιου οπως βλεπεις στην φωτογραφια που ειναι αυτο το γκρι με τα σχεδια αυτο εχει ενα μικρο κενο με το γυρο γυρο πλαστικο που ειναι μαυρο Απο αυτο το ξεκωλησα λιγο στην ακρη και ειδα μια τρυπα με μια βυδα Αν καταλαβαται τι λεω που ακριβως βρισκονται στο πληκτρολογιο , τοτε με τι λετε να το κολλησω ; Ο @poulinos λεει με θερμοκολλα ή βαωζινόκολλα τι λετε ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα