Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Kάπως έτσι,δυστυχώς (βγήκα κερδισμένος κανένα 60αρι αλλά δεν λέει κάτι απλά δεν έβρισκα μητρική)...Και 875k δεν ξαναβρίσκεις...απλά θέλω να μάθω σχετικά με τον 750 τώρα,αν θα αξίζει μια τέτοια κάρτα γραφικών που λέω.

Δημοσ.

bottleneck υπαρχει οταν ο επεξεργαστης δουλευει 100% και η gpu κατω απο 100. αυτο σημαινει οτι ο επεξεργαστης δεν μπορει να την αξιοποιησει. ο 4790κ δεν κανει bottleneck.εμενα με την gtx 970 πανω απο 60% δεν εχει δουλεψει.

Δημοσ.

Kάπως έτσι,δυστυχώς (βγήκα κερδισμένος κανένα 60αρι αλλά δεν λέει κάτι απλά δεν έβρισκα μητρική)...Και 875k δεν ξαναβρίσκεις...απλά θέλω να μάθω σχετικά με τον 750 τώρα,αν θα αξίζει μια τέτοια κάρτα γραφικών που λέω.

1o λαθος.   εδωσες τον 875Κ, αντι να αλλαξεις απλα μητρικη...!

2ο λαθος.  εδωσες  1156 και παιρνεις παλι 1156...?

δεν περιγραφω αλλο.....!!!   φευγωωωωωω.......!!!!!!!!!!!!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Εντωμεταξύ γράφει στην προηγούμενη σελίδα, οτι οθόνη δεν υπάρχει (?). Οπότε την κάρτα γραφικών των €400 θα την πήρε για το ράφι... :fear:

Δημοσ.

1o λαθος.   εδωσες τον 875Κ, αντι να αλλαξεις απλα μητρικη...!

2ο λαθος.  εδωσες  1156 και παιρνεις παλι 1156...?

δεν περιγραφω αλλο.....!!!   φευγωωωωωω.......!!!!!!!!!!!!!!!

1)  Αυτό το είπαμε,τελείωσε-ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΑ ΜΗΤΡΙΚΗ.Αν σε παρηγορεί τον πήρα 65 και τον πούλησα 90.Τώρα τι κάνω είναι το θέμα.

2) Με 100 ευρώ πακέτο με μητρική νομίζω ήταν το καλύτερο δυνατό αυτό με τον 750 (τόσο τα πήρα).Διαφωνείς?Αν ναι γιατί; και θα ήθελα τη γνώμη σου για κάτι καλύτερο σε αυτήν την τιμή.Ακόμα και fx6300 αποδίδει χειρότερα από τον 750 (με αυτή την έννοια το λέω).

3) Μην τρελένεσαι,εγώ εδώ θα είμαι! :)

Εντωμεταξύ γράφει στην προηγούμενη σελίδα, οτι οθόνη δεν υπάρχει (?). Οπότε την κάρτα γραφικών των €400 θα την πήρε για το ράφι... :fear:

Γιατί λες γράφει και όχι γράφεις;Εδώ είμαι να σου λύσω την απορία.

Για την οθόνη το αναφέρω γιατί θα με ρωτήσετε τι οθόνη έχω κλπ..(σίγουρα κάπου καραδοκεί ο millenium να κράξει για το τι οθόνη θα επιλέξω :P).

Επίσης η οθόνη είναι επιλογή που επηρεάζει και την κάρτα γραφικών άμεσα αν μιλάμε για ακριβή οθόνη gsync-freesync κλπ (για τα οποία τώρα διαβάζω και δεν ξέρω πολύ τη χρήση τους και αν αξίζουν τελικά).Οπότε υπάρχουν διλήμματα όπως 970 ή 390 με την ανάλογη οθόνη αλλά δεν τα γράφω όλα γιατί θα με μαζέψουν λέγοντας να ποστάρω στο ανάλογο θέμα,γι'αυτό το πάω ένα-ένα.

Σχόλια τύπου τρολ λόγω του ότι ο επεξεργαστής δεν ταιριάζει με το όλο hardware που σκοπεύω να αναβαθμίσω δεν ανέχομαι.

Θα ήθελα απλά και ωραία να μάθω από ποιόν επεξεργαστή και πάνω μπορείς να εκμεταλλευτείς την gtx970 και την r9 390 χωρίς να χάνεις fps και αν ο 750 με oc θα ανταπεξέλθει. 

Δημοσ.

εξ' αρχης, αν πουλαγες τα πραγματα σου στο 130αρι οπως ειπες, εγω θα πηγαινα εδω...:

ΜΟΒΟ http://www.skroutz.gr/s/5491640/Asrock-H97-Anniversary.html ή ακομα καλυτερα

http://www.skroutz.gr/s/5069480/Asrock-Z97-Anniversary.html

CPU   http://www.skroutz.gr/s/4981866/Intel-Pentium-G3258-Box.html

και αργοτερα με την ευκαιρια σου, χτυπας εναν 4core ι5..!

Δημοσ.

To σκεφτόμουν αλλά πάλι ο g3258 δεν θα έχει bottleneck?Θα είναι λιγότερο από τον 750?

Eπίσης βάζεις αυτές τις μητρικές για να μπορώ να κάνω oc τον g3258 που είναι προϋπόθεση για να παίζεις και να αποδίδει καλύτερα.Αν μετά βάλω πχ έναν 4440 οι μητρικές δεν θα μου χρησιμέψουν οπότε αν πάω από την αρχή με μια πιο φθηνή μητρική ~50 ευρώ +188=240 ευρώ χωρίς μνήμη και είναι 80 ευρώ ακριβότερο από το σύστημα με τον g3258.

Ο g3258 θα αποδίδει καλύτερα από τον i5 750 (αν γίνει και στους δυο OC) με 970-390 κάρτα γραφικών;

Δημοσ.

To σκεφτόμουν αλλά πάλι ο g3258 δεν θα έχει bottleneck?Θα είναι λιγότερο από τον 750?

Eπίσης βάζεις αυτές τις μητρικές για να μπορώ να κάνω oc τον g3258 που είναι προϋπόθεση για να παίζεις και να αποδίδει καλύτερα.Αν μετά βάλω πχ έναν 4440 οι μητρικές δεν θα μου χρησιμέψουν οπότε αν πάω από την αρχή με μια πιο φθηνή μητρική ~50 ευρώ +188=240 ευρώ χωρίς μνήμη και είναι 80 ευρώ ακριβότερο από το σύστημα με τον g3258.

Ο g3258 θα αποδίδει καλύτερα από τον i5 750 (αν γίνει και στους δυο OC) με 970-390 κάρτα γραφικών;

και bottleneck να εχει, το σιγουρο ειναι οτι στα περισσοτερα παιχνιδια, δεν θα εχεις θεματα..!  με λιγο overclock θα εχεις την ανασα που χρειαζεται για να σπρωξει καλυτερα..!!

γιατι βλεπετε παντα, μονο το δεντρο, και δεν κοιτατε το δασος........??? 

το να γλυτωσεις 10-15€ απο την μητρικη θα ηταν οφελος, ΑΝ και οι φθηνοτερες μητρικες σου παρειχαν τις ιδιες ακριβως δυνατοτητες, με αυτες που συζηταμε.

αλλα την στιγμη που θες να βαλεις και καποια βαρβατη καρτα γραφικων, και εναν καλο επεξεργαστη (εστω και σε δευτερο χρονο), θα ελεγα..., καλο θα ειναι να εχει το πληρες chipset σαν βαση και οχι ενα μικροτερης δυναμικοτητας..!!  

διαφορες εχουν και σε SATA - USB θυρες και σε pci lanes, νομιζω...!

και οχι μονο, απο οτι βλεπω    https://www.pugetsystems.com/labs/articles/Z87-H87-H81-Q87-Q85-B85---What-is-the-difference-473/

και να σκεφτεις οτι το λινκ εχει Η87- Ζ87 και οχι Η97 - Ζ97..!

επισης, δεν ξερεις στο μελλον τι ευκαιρια μπορει να σου κατσει σε επεξεργαστη...! μπορει να βρεις καποιον 4690Κ, γιατι να μην μπορεις να τον OCαρεις...? 

βεβαια... εσυ αποφασιζεις τι θα κανεις. εμεις απλα γνωμες λεμε...!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

DRIFT_KING αν έχεις τώρα overclocked 750 κράτα τον προς το παρόν και επικεντρώσου στα υπόλοιπα κομμάτια για τώρα γιατί δε βλέπω να ολοκληρώνεις pc διαφορετικά.Για freesync/g-sync που ρωτάς εξαρτάται και από την οθόνη,τη τιμή και τη χρήση.Αν σε παίρνει οικονομικά και παίζεις πολλά fps,racing σε συνδυασμό με τα 144Hz ναι αξίζουν.

Επεξ/σία από Millennium
Δημοσ.

Millennium δεν έχω overlocked 750 αλλά θα γίνει με λίγη προσπάθεια φαντάζομαι.Με την ψύκτρα που έχω,212 evo,θα πάει άραγε 4Ghz στην P7P55D-LE;

To θέμα είναι ότι δεν έχω καταλήξει σε οθόνη ακόμα.Είναι καλύτερη μια οθόνη ανάλυσης 2540x1440 60hz ή μια 1080p 144hz?Που θα δω μεγαλύτερη διαφορά;

Επίσης σε όποια κατηγορία από αυτές να πάω θα χρειαστώ μια δυνατή κάρτα.Αυτήν την κάρτα θα την αξιοποιεί πλήρως ο 750 έστω με oc ή όχι,γιατί ίσως δεν αναβαθμιστεί σύντομα ο cpu,αυτό ρωτάω πιο πάνω.

Millennium εσύ που προτείνεις να κάνω oc τον 750,τι κάρτα προτείνεις-συνδέεται άμεσα με την οθόνη βέβαια.

Ποσό: 350~ για οθόνη και 400~  για κάρτα αν πάω σε 970-390.

Υπόλοιπο σύστημα:

cpu: i5 750

Motherboard: Asus P7P55D-LE

Ram: 8GB Corsair Vengeance 1600

PSU: Be quiet 1000w powerzone

Cooler: 212 evo

Δημοσ.

Γιατί πιο φθηνή η οθόνη; Είναι προτιμότερο να δώσεις λίγο παραπάνω βάρος στην οθόνη μιας και έχει μεγαλύτερη αντοχη στον χρόνο,οι ρυθμοί αλλαγών τους είναι μικρότεροι και δε χάνει αξία τόσο εύκολα.

Με τα λεφτά που πες μπορείς να πάρεις την Acer Predator XG270HU 27'' 1440p ΤΝ (με τα θετικά και τα αρνητικά από πλευράς απαιτήσεων αλλά και panel αν και δεν είναι το average tn που βλέπεις σε άλλες) με Freesync από amazon,όταν υπάρξει η δυνατότητα και αν σε ενδιαφέρει η αγορά από ΕΕ, + μια 290.Για 390 πρέπει να δώσεις λίγα παραπάνω.

Σε 24'' 1080p 144Hz καλύτερα να περίμενες τις freesync που θα κυκλοφορήσουν από Σεπτέμβρη στα ίδια λεφτά περίπου με τις υπάρχουσες 144hz χωρίς τέτοια τεχνολογία.Για τα υπόλοιπα διάβασε και ρώτα στο αντίστοιχο section στο forum γιατί έχουν γραφτεί ήδη αρκετά εκεί σε κάποια threads.

Δημοσ.

Ευχαριστώ.Αυτές που λες ότι θα κυκλοφορήσουν θα είναι IPS αντι για ΤΝ;Εκτός του ότι θα έχει καλύτερες γωνίες θέασης μια ips,δεν θα έχει πιο ξεπλυμένα χρώματα και μεγαλύτερους ρυθμούς ανανέωσης = μεγαλύτερο lag ή τα έχω μπερδέψει;

Aπό την πλευρά του επεξεργαστή,θα με καλύψει ή θα κρατάει πίσω τέτοιες κάρτες.Ρωτάω ξανά και ξανά γιατί είναι βασικό.Αν χάνει 15+fps ίσως πάει άδικα η κάρτα αφού δεν υπάρχει δυνατότητα αναβάθμισης του cpu σύντομα,με αποτέλεσμα να βγάζει τα ίδια fps με μια 280x-290 ή και χειρότερα για παράδειγμα.Ίσως θα ήταν μια πιο σοφή επιλογή να επιλέξω ''χειρότερη'' κάρτα για να ακολουθεί ο επεξεργαστής;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...