Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κουτια, ριξε μια ματια και σε αυτα 

http://www.bestprice.gr/item/2153854979/nzxt-h230-ca-h230i.html

http://www.bestprice.gr/item/2152837004/corsair-carbide-300r.html

αισθητικα, πιστευω ειναι κοντα σε αυτο που κοιταζες...!! 

οσο για ψυξη, εγω θα ελεγα να εβαζες μια καλη απλη αεροψυξη στην αρχη (θα κοστισει και λιγοτερα, απο μια καλη υδροψυξη....!), και αν δεις οτι δεν σε καλυπτει, πας για υδροψυξη....!!

Δημοσ.

Λοιπόν ανεβαίνω σε τιμή μήπως βρω κάτι καλύτερο,να κρατήσει και περισσότερο...(μάλλον) καταλήγω στα παρακάτω με το enthoo pro να είναι από τα πρώτα.Εσείς τι λέτε?Κάποιο άλλο σε αυτά τα λεφτά?

Link.png Site: 350D

Link.png Site: NZXTSource 340

Link.png Site: NZXTH440

Link.png Site: PHANTEKSENTHOO PRO

Δημοσ.

Tι εννοείς ανέβηκαν και οι τιμές των συγκεκριμένων;

Η αλήθεια είναι ότι σε σχέση με το εξωτερικό,όλα τα κουτιά είναι τσιμπημένα (ακόμα αν βάλεις ότι εκεί οι τιμές είναι σε δολάριο).

Παράδειγμα το s340,αν είχε 65 ή 50 ευρώ όπως θα έπρεπε (λόγω ισοτιμίας) θα ήταν μια καλή επιλογή σε αυτήν την περιοχή τιμής και θα ήταν πιο ξεκάθαρες οι επιλογές.

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811146189

Αν έχετε να προτείνεται κάτι καλύτερο,λίγο πιο ακριβό ή πιο φθηνό σε αυτό το στυλ,καλοδεχούμενο.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι σε σχέση με το εξωτερικό,όλα τα κουτιά είναι τσιμπημένα (ακόμα αν βάλεις ότι εκεί οι τιμές είναι σε δολάριο).

Παράδειγμα το s340,αν είχε 65 ή 50 ευρώ όπως θα έπρεπε (λόγω ισοτιμίας) θα ήταν μια καλή επιλογή σε αυτήν την περιοχή τιμής και θα ήταν πιο ξεκάθαρες οι επιλογές.

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811146189

Αν έχετε να προτείνεται κάτι καλύτερο,λίγο πιο ακριβό ή πιο φθηνό σε αυτό το στυλ,καλοδεχούμενο.

θα σε ενδiεφερε full tower?

Δημοσ.

θα σε ενδiεφερε full tower?

Ναι,δεν έχω θέμα απλά είναι να μου κάτσει και στο μάτι μιας και θα το βλέπω κάθε μέρα.Αυτό είναι υποκειμενικό βέβαια..

Δημοσ.

Δεν το ξέρω το κουτί αλλά θα ήθελα να μη θυσιάσω το εσωτερικό (internal) του κουτιού και όσον αφορά το τι υποστηρίζει,τους χώρους,την εργονομία κλπ κρίνοντάς το μόνο από την εξωτερική εμφάνιση.Θα ήθελα κάτι που να τα συνδυάζει.

Επίσης δεν βλέπω και πολλά review γι'αυτό το κουτί.

Δημοσ.

full tower ειναι ,θα εχει χωρους μεγαλυτερους απο οποιοδηποτε midi..μενεις αθηνα?μπορεις να το δεις απο κοντα,το εχει το cosmodata στην βιτρινα του.δεν εχει καιρο που βγηκε.

Δημοσ.

αυτα τα Full Tower OEM κουτια, προσωπικα δεν τα εμπιστευομαι.

καλυτερα πηγαινε δες το απο κοντα, να δεις σε πραγματικες διαστασεις πως ειναι, και τι ποιοτητα εχει επισης.  

θα προτιμουσα παντως ενα επωνυμο, δοκιμασμενο MIDI Tower, παρα αυτο...!!!!  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μέχρι πριν κάποιο καιρό είχαν καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

Σχετικά σε αυτό το στυλ.. Ίσως In Win 503,703,707 αν βρίσκεις.

Επεξ/σία από Millennium
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Έχουμε εξελίξεις αλλά και στασιμότητα.Έδωσα τον 875k (γιατί η μητρική που τον είχα p7h55-mlx δεν είχε συμβατότητα με 8gb ram αν και υποστηρίζει όπως λέει).Τεσπα,δεν έβγαλα άκρη και έδωσα τον 875κ μόνο του και την μητρική μαζί με έναν i3 530.Αυτό το έκανα γιατί για gaming θα χρειαζόμουν τα 8gb ram.1156 μητρική μόνη της για τον 875k  δεν έβρισκα οπότε τα έδωσα όλα....

Τώρα είμαι με ένα 775 σύστημα το οποίο έφτιαξα απλά για να μην μείνω χωρίς pc μέχρι να στήσω επιτέλους κάτι.Το πολύ περίμενε δεν κάνει καλό.Πχ. περίμενα για τις καινούργιες amd κάρτες,περίμενα να δω reviews,περίμενα να δω τις νέες 1440 οθόνες κλπ αλλά όπως το βλέπω τίποτα δεν πέφτει όσον αφορά τις τιμές και το συμπέρασμα είναι ότι κάτι θα περιμένεις πάντα.Τον τελευταίο καιρό πέρασαν από τα χέρια μου 2-3 επεξεργαστές χωρίς να το καταλάβω.Ολα αυτά για να καταλήξω στο ότι περιμένω ήδη ένα σετ 1156 με i5 750 που αγόρασα από τις εδώ αγγελίες.Δεν τον έχω παραλάβει ακόμα αλλά θα υπάρξει bottleneck με κάρτα γραφικών R9 390 ή 970GTX με την παρακάτω μητρική και 8 gbram?

https://www.asus.com/Motherboards/P7P55D_LE/

Αν ναι της τάξης πόσα fps και σε ποια παιχνίδια; Μην πληρώσω gpu 400 ευρώ και με κόβει ο επεξεργαστής.Οθόνη δεν υπάρχει.Παιχνίδια που θα παίζω είναι racing,fps και ότι κυκλοφορεί και μ'αρέσει.Σκέφτηκα να πήγαινα σε 1150 i3 αλλά σκέφτηκα ο 750 θα είναι καλύτερος λόγω 4 πηρύνων αν και παλιός.Διαφωτίστε με γιατί το παλεύω 3-4 μήνες.

Αυτό που βλέπω πάντως είναι ότι ακόμα και σε 4790k υπάρχει bottleneck με δυνατές κάρτες αν συγκριθούν με τους 6πύρηνους της intel και πάνω ακόμα και αν αυτό είναι μικρό πχ. 3-4+ fps.Τελικά μήπως πάντα θα υπάρχει bottleneck;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...