todi4444 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα σας! Έχω κατεβάσει την δοκιμαστική έκδοση του CS Cart. Το βρήκα ιδιαίτερα εύχρηστο και για κάποιον που δεν γνωρίζει από δημιουργία ιστοσελίδων. Μ' αφήνει να δημιουργώ προϊόντα. Όταν όμως πάω να ανεβάσω μια φωτογραφία μου εμφανίζει το εξής μήνυμα: "It is not allowed to create/upload/rename files of the application/octet-stream MIME type. " Τι ακριβώς κάνω λάθος? Μήπως δεν επιτρέπεται στην δοκιμαστική έκδοση? Εχει κανένας καμιά ιδέα για παρόμοιο (δωρεαν) τρόπο δημιουργίας eshop σελίδα? Ευχαριστώ!
Themis-T Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Ή πρόκειται για bug ή κάποιο σφάλμα συνέβη με τη μεταφόρτωση των αρχείων. Δοκίμασε ξανά να εγκαταστήσεις την τελευταία έκδοση, εάν υπάρχει. Παρόμοιες e-shop εφαρμογές υπάρχουν πολλές και μάλιστα δωρεάν: Prestashop, Axis, Freeway, Tomatocart, Virtuemart κλπ. Με τα Softaculous & Fantastico η εγκατάσταση είναι πολύ απλή και ολοκληρώνεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Οπότε εάν έχεις στη διάθεσή σου ένα τέτοιο εργαλείο θα μπορέσεις να τα δοκιμάσεις χωρίς πολύ κόπο.
Xenobius Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα σας! Έχω κατεβάσει την δοκιμαστική έκδοση του CS Cart. Το βρήκα ιδιαίτερα εύχρηστο και για κάποιον που δεν γνωρίζει από δημιουργία ιστοσελίδων. Μ' αφήνει να δημιουργώ προϊόντα. Όταν όμως πάω να ανεβάσω μια φωτογραφία μου εμφανίζει το εξής μήνυμα: "It is not allowed to create/upload/rename files of the application/octet-stream MIME type. " Τι ακριβώς κάνω λάθος? Μήπως δεν επιτρέπεται στην δοκιμαστική έκδοση? Εχει κανένας καμιά ιδέα για παρόμοιο (δωρεαν) τρόπο δημιουργίας eshop σελίδα? Ευχαριστώ! Δες λίγο και τα permissions του φακέλου σου μήπως δεν έχουν write και δεν σε αφήνει να ανεβάσεις κάτι.
todi4444 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δεν είναι από τα permissions. Το έλεγξα. Μου φαίνεται κουφό επειδή μπορώ και δημιουργώ κατηγορίες, προϊόντα αλλά μόνο φωτογραφίες δεν μπορώ να ανεβάσω. Το Bug τι είναι?
Xenobius Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Σου βρήκα αυτό απο το site του cs-cart. Oποτε εχουν προβλημα (bug), εβγαλαν το fix , το ξανακατεβαζεις και το εγκαθιστας και παλι.
fcmykonos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Φιλε πια εκδοση cs-cart χρησιμοποιεις ? Ή πρόκειται για bug ή κάποιο σφάλμα συνέβη με τη μεταφόρτωση των αρχείων. Δοκίμασε ξανά να εγκαταστήσεις την τελευταία έκδοση, εάν υπάρχει.Παρόμοιες e-shop εφαρμογές υπάρχουν πολλές και μάλιστα δωρεάν: Prestashop, Axis, Freeway, Tomatocart, Virtuemart κλπ.Με τα Softaculous & Fantastico η εγκατάσταση είναι πολύ απλή και ολοκληρώνεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Οπότε εάν έχεις στη διάθεσή σου ένα τέτοιο εργαλείο θα μπορέσεις να τα δοκιμάσεις χωρίς πολύ κόπο. Δεν μπορεις να συγκρινεις το cs-cart με τις εφαρμογες που ανεφερες. Μπορει να ειναι free αλλα δεν εχουν την παραμικρη σχεση οσο αφορα τις δυνατοτητες.
unbutucay Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Τελικά βρήκες τι ήταν; Είναι συμβατός ο τύπος αρχείου με το cs-cart?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα