ektor7 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δεν αναγνωριζει οταν κανω boot τα android!Τι συμβαινει? Ειναι με την εργοστασιακη rom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Τι εννοεις; Δεν μπουταρει; Κολαει πριν μπει στο λειτουργικό; Θα μπορούσες να δοκιμάσεις να ξανα εγκαταστήσεις μέσω odin την ιδία rom. Και αν δεν μπορείς καν να ξεκινήσεις την νορμάλ διαδικασία εγκατάστασής rom μέσω odin, πιθανότατα μπορεις να το βαλεις σε download mode (συνδιασμος 3 κουμπιών ) και να κανεις πάλι μέσω odin την εγκατάστασή. Αν ειχες custom rom, τα πράγματά θα ήταν εξαιρετικά απλούστατα, γρήγορα, και δε θα εχανες και τίποτα.. Ούτε pc δεν θα χρειαζόσουν.. Τα παραπάνω υπο την προϋπόθεσή ότι το κινητό δεν εχει hardware problem, δηλαδή κατά 99%.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Τι εννοεις; Δεν μπουταρει; Κολαει πριν μπει στο λειτουργικό; Θα μπορούσες να δοκιμάσεις να ξανα εγκαταστήσεις μέσω odin την ιδία rom. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Βασικα απ'οτι μου ειπαν,γιατι τωρα ειμαι εξωτερικο,στην αρχη ξεκινησε με force close,σε ολα τα apps που προσπαθουσαν να ανοιξουν.Οταν του εκαναν restart οτα μπηκε στο λογισμικο αρχισαν να ανοιγου αυθερετα διαφορα applications και να τους ζητα σε ολα παλι force close!και στο τελος να τους βγαζει οτι δεν αναγνωριζει το τηλ τα android!Αυτα εγινα χθες! Πριν λιγο με πειραν τηλ. και μου ειπαν οτι του ξανα εκανα μερικα restarts και τωρα δουλευει κανονικα! Δε ξερω τι συμβαινει και δε ξερω τι πρεπει να κανω για μη το ξανακανει! Αυτο το φενομενο το συναντισα μια δυο φορες κ στο HD2 οταν περνουσα καποιες roms που δεν ηταν stable!Αλλα σ'αυτη τη περιπτωση η rom ειναι αυτη που ειχε το τηλ. μολις αγοραστικε(βλεπεις,δεν επεσε ακομη στα χερια μου )! Το θεμα τωρα με το hard reset πρεπει να κανει backup και το titanium δε μπορει να το τρεξει γιατι δεν ειναι root η συσκευη!Τι εναλλακτικη εχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Ητε 1) θα γινεις root, θα κρατήσεις backup και θα το επαναφερεις μετα απο hard reset ή επανεγκατάστασή rom, ή 2) θα ξαναβάλεις τα παντα χειροκίνητα.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 δεν αναγνωριζει το τηλ τα android!Αυτα εγινα χθες! Tι ακριβως error εβγαλε? Ποια ηταν η τελευταια εφαρμογη που εγκατασταθηκε? Επισης στο μεταφερω στo Mobile Software. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Ητε 1) θα γινεις root, θα κρατήσεις backup και θα το επαναφερεις μετα απο hard reset ή επανεγκατάστασή rom, ή 2) θα ξαναβάλεις τα παντα χειροκίνητα.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Μαλλον χειροκινητα θα γινουν ολα.Τους εβαλα να φυλαξουν οτι φοτογραφιες κ αλλα δεδομενα μπορουν να φυλαξουν στην sd και οι contacts στο gmail.Και μαλλον αν το ξανακανει,θα τους βαλω να κανουν hard reset.Για root ,δεν νομιζω ο μικρος να ξερει να κανει κ ουτε θα κατσει να το ψαξει.Θα το κανω εγω μολις επιστρεψω! Tι ακριβως error εβγαλε? Ποια ηταν η τελευταια εφαρμογη που εγκατασταθηκε? Επισης στο μεταφερω στo Mobile Software. Οπως καταλαβα κι εγω,ξεκινησε με force close σε οτι apps προσπαθουσαν να ανοιξουν και μετα εβγαλε παραθυρακι οτι το τηλ δε μπορει να αναγνωρισει το Android!Ασε να ρωτησω ποια ηταν η τελευταια εφαρμογη που ανοιξαν πριν να ξεκινησει να τρελλενεται! Τωρα,μετα απο μερικα restarts,ξαφνικα εφτιαξε,αλλα φοβαμε οτι θα το ξανακανει! Δε πιστευω να θελει να γινει root,για να μπορεσω να κανω hard reset?! Y.Γ.Πουλάνε πολύ μαγκιά τελικά,αυτά τα Android! Y.Γ.2Τα εκανα ψιλοθαλασσα,με τα ποστ και σας μπερδεψα ολιγον. Stormrain ,συγνωμη αν σε ταλεπωρισα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Στην χειρότερη θα σε/σας σώσει ο odin. Εγώ έχω κάνει εγκλήματα με το δικό μου με παρόμοια μπερδέματα αλλά λύνονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Στην χειρότερη θα σε/σας σώσει ο odin. Εγώ έχω κάνει εγκλήματα με το δικό μου με παρόμοια μπερδέματα αλλά λύνονται. Δε τον γνωρίζω τον Κύριο,άλλα απ'οτι φαίνεται,μάλλον θα συστηθούμε πολύ σύντομα! Κάτσε να επιστρέψω πίσω και πρώτο πράγμα πυ θα κάνω,είναι να το rootαρω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δε τον γνωρίζω τον Κύριο,άλλα απ'οτι φαίνεται,μάλλον θα συστηθούμε πολύ σύντομα! Κάτσε να επιστρέψω πίσω και πρώτο πράγμα πυ θα κάνω,είναι να το rootαρω! Ένα τυχαίο πχ από τα πολλά που θα βρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 ok εγινε bookmark! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα