kataramenos32 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα σε όλους.Κάθε φορά που προσπαθώ να εγκαταστήσω τα Windows 7 στο PC μου πετάει μπλε οθόνη που γράφει τα εξής: STOP: c000021a Fata System Error The initial seesion process or system was terminated unexpectedly with a status of 0x00000000 (0xc0000001 0x001003a8) Παλαιότερα είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα όταν προσπάθησα να εγκαταστήσω τα Vista.Τα XP μπορώ να τα περάσω κανονικά και το PC δεν πετάει ποτέ μπλε οθόνη παρά μόνο στη συγκεκριμένη περίπτωση CPU: Core 2 Duo [email protected] GHZ RAM: 2GB DDR2 533MHZ HDD: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.301719 GPU: GTS250 1GB
washcloud Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Με τέτοιο nickname, δε μου κάνει εντύπωση. (...έχεις/μπορείς να φτιάξεις/να βρεις άλλο δισκάκι εγκατάστασης να δοκιμάσεις...; )
kataramenos32 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δοκίμασα δύο διαφορετικές εκδόσεις και τις έγραψα ξανά κ ξανά σε DVD.Δοκίμασα επίσης κ μια τρίτη έκδοση αργότερα από USB stick αλλά πάλι τα ίδια
washcloud Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 ...άλλαξε nickname τότε :ρ (...δυστυχώς δε μου έρχεται κάτι σε troubleshooting για να σε βοηθήσω περαιτέρω... Περίμενε κι άλλους)
cabdik Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ; οχι βεβαια! ο "καταραμενος" topic starter, φυσικα...!!
SpirtouLisS Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 κανοντας μια αναζητηση για τα σφαλματα 0xc0000001 0x001003a8 ειδα οτι ειναι κοινο προβλημα στα windows 7 αλλα ακρη δε βγαζεις για σαφη λυση. παντως το προβλημα φαινεται να ειναι καποια ασυμβατοτητα μητρικης-hardware. -δοκιμασε bios update μητρικη (ναι ξερω στερεοτυπο αλλα εδω ισως εχει βαση) -προσπαθησε να αφαιρεσεις καθε περιττη καρτα απο τη μητρικη και ασε μονο καρτα γραφικων-μνημες και σκληρο για το φορματ. κατι αλλο δεν εχω να προτεινω εκτος απο κανα εξορκισμο ισως...
kataramenos32 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Η μητρική μου είναι MSI MS-7267 Εδώ: http://www.comx-computers.co.za/computer-store-specifications.php?products=14157 ΥΓ: Δεν νομίζω να πιάσει ο εξορκισμός γιατί έχω μια ιδιότητα σαν του Μητσοτάκη οπότε καταλαβαίνετε(γκαντέμης για τους άλλους δηλαδή) :-D
kataramenos32 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Φίλοι μου σας ευχαριστώ για τη βοήθεια.Τελικά ήθελε BIOS Update όπως είπε και ο SpirtouLisS
washcloud Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 ΥΓ: Δεν νομίζω να πιάσει ο εξορκισμός γιατί έχω μια ιδιότητα σαν του Μητσοτάκη οπότε καταλαβαίνετε(γκαντέμης για τους άλλους δηλαδή) :-D ...καθόλου τυχαίο δηλαδή το νικ, ε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα