Klaritzis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα θα ήθελα να με βοηθήσετε στην αγορά ενός ρούτερ μιας και αυτό που είχα έσπασε το κουμπί που ανοιγοκλείνει. Έχω σύνδεση connx και γραμμή isdn. Δεν είμαι καθόλου σχετικός με ρουτέρς. Το μόνο που ξέρω είναι ότι διαχωρείζονται σε isdn και pstn, δεν ξέρω αν η σύνδεση που έχεις παίζει κανέναν ρόλο
poulinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 α επιλογη Netgear dng2200b επισης το vigor 2700vg που δινει το www.ebw.gr με 25 ευρω ειναι θαυμασιο ρουτερ και οσο θυμαμαι μπορεις να του περασεις firmware και να γινει isdn.
Klaritzis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Φίλε κανένα από eshop αν έχεις να προτείνεις? Επίσης τα κλασσικά που πουλάει ο οτέ στο site του λένε τίποτα http://oteshop.ote.gr/storefront/en/for-the-home/conn-x/equipment/cos_cat_003-cos_subcat_100-cconnx_eksoplismos-p1.html
poulinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 το μονο σωστο που εδινε ο οτε ηταν το Thomson 585 v8 το οποιο ειναι πολυ σταθερο σε αποσυνδεσεις.απο την αλλη τα λεφτα για τα Netgear ειναι αρκετα.μετα μπορεις και zyxel αλλα εγω πρωτα θα κοιτουσα για το vigor.αλλο 25 ευρω αλλο 75.
Klaritzis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μιας και είμαι άγνωστος πάνω στο θέμα. Το Netgear τι ρυθμίσεις θα χρειαστεί? Εγώ έχω connx. Θα είναι δύσκολο να το ρυθμίσω?
SPANK Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 +1 για το vigor που πρότεινε ο poulinos , για τα λεφτά που ζητάει δεν ειναι τίποτα.
poulinos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μιας και είμαι άγνωστος πάνω στο θέμα. Το Netgear τι ρυθμίσεις θα χρειαστεί? Εγώ έχω connx. Θα είναι δύσκολο να το ρυθμίσω? username password vpi 8 vc9 35 pppoe llc. και να κλειδωσεις to wireless με wpa2 η εστω wpa.αυτα τιποτε αλλο.αφου μπεις στο ιντερνετ κανονικα μετα αμα θες ξαναμπαινεις στο μενου του ρουτερ και θα ψαξει αυτοματα(αν και νομιζω μπορεις και χειροκινητα για firmware update).καλο ειναι να το κανεις. +1 για το vigor που πρότεινε ο poulinos , για τα λεφτά που ζητάει δεν ειναι τίποτα. μπορει να βαλει κανονικα firmware για isdn???ειχαν πει πως γινεται οσο θυμαμαι και για αυτο ειπα να ρωτησει να ειναι σιγουρος.αν γινεται εννοειται η καλυτερη επιλογη απλα θελει απο eshop...αν και για μενα λεει τρελα διοτι αλλο 25 ευρω και αλλο 70+. και με το netgear το μονο που θα κερδισει απεναντι στο vigor ειναι το 802.11n που αμα το χρειαστει κιολας.
sokos1 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Ξέρεις κάνεις να μας πει πως θα γίνει το vigor ISDN? Κάτι πήρε το μάτι μου ότι το Mac πρέπει μα έχει τον αριθμό 81 ?
poulinos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 σε ολες τις Mac με εξαιρεση μια μπορεις να αφαιρεσεις το custom firmware της altec και να βαλεις οτι θες.μια Mac δεν θυμαμαι ποια λεει στο topic στο insomnia δεν γινεται να αλλαξεις το Firmware .αλλα αυτη η mac εχει τελειωσει εδω και καιρο και ακομα και αν την ειχες πετυχει στην αλλαζαν με αλλο ρουτερ με αλλη mac.υπαρχει τοπικ για την αλλαγη firmware
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα