Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας,εχω ενα προβλημα με τον υπολογιστη μου ενω τον εχω ανοιχτο κανα 3λεπτο η 5λεπτο κανει συνεχεια επαννεκινηση,ενω προσεξα οτι δεν δουλευουν οι 2 ανεμιστηρες που εχει πισω του και αν πιασω με το χερι μου το πισω μερος του τροφοδοτικου ειναι ζεστο και μυριζει καπως σαν καμμενο.Περιμενω σε βοηθεια σας.

Δημοσ.

Αν κάηκε το τροφοδοτικό σβήσε τον Η/Υ και μην τον ξανά ανάβεις,μπορεί να σου κάνει χοντρή ζημιά,αν δεν την έκανε ήδη,πάντον σε τεχνικό να τον ελέγξει.

Δημοσ.

ξεχασα να σου πω οτι το ανεμιστηρακι του τροφοδοτικου δεν δουλευει.. παιζει ρολο αυτο..?

Μαλλον ναι!!!

:shock: :fear:

Μην προσπαθεις σε καμία περιπτωση να εκκινήσεις τον υπολογιστή σου με αυτό το τροφοδότικο το οποίο σίγουρα έχει καεί!!

Πραγματικα εύχομαι να μην σου έχει πάρει και τπτ αλλο μαζι!!

Δημοσ.

παιδια να ρωτησω πως γινεται να καηκε το τροφοδοτικο αλλα να αναβει ο υπολογιστης και να σβηνει μετα απο λιγα λεπτα,εννοω οτι λογικα αν δεν εδινε ρευμα το τροφοδοτικο δεν θα αναβε καθολου

Δημοσ.

Δεν παει παντα έτσι... μερικεσ φορες απλα το τροφοδοτικο υπολειτουργει δινοντας πολυ κακο ρευμα βαζοντας σε κινδυνο και τα υπολοιπα εξαρτήματα!!

Ακομη και να ανβε κανονικα ο υπολογιστής, μονο το γεγονος ότι δεν δουλέυει το ανεμηστήρι του θα επρεπε να σε εχει βαλει σε διαδικασιες αφαιρεσης του τροφοδοτικου αμεσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...