grigoris123 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 καλησπερα σας,εχω ενα προβλημα με τον υπολογιστη μου ενω τον εχω ανοιχτο κανα 3λεπτο η 5λεπτο κανει συνεχεια επαννεκινηση,ενω προσεξα οτι δεν δουλευουν οι 2 ανεμιστηρες που εχει πισω του και αν πιασω με το χερι μου το πισω μερος του τροφοδοτικου ειναι ζεστο και μυριζει καπως σαν καμμενο.Περιμενω σε βοηθεια σας.
driftingcris Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Οταν λες κανει επανεκκινηση, ετσι απλα, ή βγαζει BSOD? Μηπως σβηνει κανονικα και εσυ το ξανα αναβεις? Κατεβασε το HW Monitor και πες μας θερμοκρασιες
grigoris123 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 ξεχασα να σου πω οτι το ανεμιστηρακι του τροφοδοτικου δεν δουλευει.. παιζει ρολο αυτο..?
driftingcris Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Ισως και να σβηνει λογο υπερθερμανσης του τροφοδοτικου. Τσεκαρε λιγο θερμοκρασιες
TheELF Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Αν κάηκε το τροφοδοτικό σβήσε τον Η/Υ και μην τον ξανά ανάβεις,μπορεί να σου κάνει χοντρή ζημιά,αν δεν την έκανε ήδη,πάντον σε τεχνικό να τον ελέγξει.
stm00192 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 ξεχασα να σου πω οτι το ανεμιστηρακι του τροφοδοτικου δεν δουλευει.. παιζει ρολο αυτο..? Μαλλον ναι!!! Μην προσπαθεις σε καμία περιπτωση να εκκινήσεις τον υπολογιστή σου με αυτό το τροφοδότικο το οποίο σίγουρα έχει καεί!! Πραγματικα εύχομαι να μην σου έχει πάρει και τπτ αλλο μαζι!!
grigoris123 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 παιδια να ρωτησω πως γινεται να καηκε το τροφοδοτικο αλλα να αναβει ο υπολογιστης και να σβηνει μετα απο λιγα λεπτα,εννοω οτι λογικα αν δεν εδινε ρευμα το τροφοδοτικο δεν θα αναβε καθολου
stm00192 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δεν παει παντα έτσι... μερικεσ φορες απλα το τροφοδοτικο υπολειτουργει δινοντας πολυ κακο ρευμα βαζοντας σε κινδυνο και τα υπολοιπα εξαρτήματα!! Ακομη και να ανβε κανονικα ο υπολογιστής, μονο το γεγονος ότι δεν δουλέυει το ανεμηστήρι του θα επρεπε να σε εχει βαλει σε διαδικασιες αφαιρεσης του τροφοδοτικου αμεσα.
grigoris123 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 σας ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες,εβγαλα το τροφοδοτικο και αυριο παω να αγορασω αλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα