Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φαίνεται στιλάτη, ομορφη και ποιοτικη.. ομως δεν θα μπορεσω να σου πω τιποτα γιατι δεν την ξερω (απο θεμα ψυξης παντα, αυτο ειναι για μενα το βασικο).

Οσο για την U3 που λες εχω ακουσει καλα λογια, νομιζω οτι αξιζει,στα + της ειναι οτι κουμπώνεις οπου θες τα ανεμιστηρακια. Εψαξα να παρω την U2 αλλα δεν την βρηκα, με αποτελεσμα να παρω την Turbo-X Notebook Cooler ALU20 αρκετα ευχαριστημενος σε σχεση με την προηγουμενη που ειχα σε θεμα ψυξης

για τη u3 κ εγω εχω ακουσει τα καλυτερα κ για ψυξη κ για θορυβο που ειναι πολυ βασικο για μενα μια κ τρωω ωρες στο λαπτοπ κ με μια belkin που ειχα,ειχα κ πονοκεφαλο καθε φορα που σηκωνομουν!απλα τη κοιταζω αυτη γιατι πολλες φορες ειμαι στον καναπε η στο κρεββατι με το πιτσι κ θα ηθελα να μπορω να την εχω κ εκει.οπως κ αυτο δειχνει ενδιαφερων http://www.getitnow.gr/prod/foritoi/aksesoyar/baseis-stiriksis/belkin-laptop-cooling-stand-mayro/prod491341/ ,αλλα μοιαζει με αυτο που ειχα κ μαλλον θα τον εχει το θορυβο οπως γραφουν κ τα σχολια!

αν ξερει καποιος για ψυξη-θορυβο,ας ενημερωσει!

thanks παντως για την απαντηση φιλος.

Δημοσ.

για τη u3 κ εγω εχω ακουσει τα καλυτερα κ για ψυξη κ για θορυβο που ειναι πολυ βασικο για μενα μια κ τρωω ωρες στο λαπτοπ κ με μια belkin που ειχα,ειχα κ πονοκεφαλο καθε φορα που σηκωνομουν!απλα τη κοιταζω αυτη γιατι πολλες φορες ειμαι στον καναπε η στο κρεββατι με το πιτσι κ θα ηθελα να μπορω να την εχω κ εκει.οπως κ αυτο δειχνει ενδιαφερων http://www.getitnow.gr/prod/foritoi/aksesoyar/baseis-stiriksis/belkin-laptop-cooling-stand-mayro/prod491341/ ,αλλα μοιαζει με αυτο που ειχα κ μαλλον θα τον εχει το θορυβο οπως γραφουν κ τα σχολια!

αν ξερει καποιος για ψυξη-θορυβο,ας ενημερωσει!

thanks παντως για την απαντηση φιλος.

φιλε μου παρε την u3.εγω την εχω σχεδον απο το καλοκαιρι κ ειναι αψοξη.δουλευει αθορυβα ακομα κ στο full οταν ειναι τα fans κ ριχνει τα temps 3-4 βαθμους.

Δημοσ.

Ποσο θορυβο μπορει να κανει φιλε μου μια βαση σαν αυτη που λες!!! μια σαν αυτη αλλα microsoft ειχα δοκιμασει και δεν ακουγοταν καθολου. Απο οτι ξερω οι θορυβοι που κανουν σχεδον ολες οι βασεις ειναι με ελαχιστο θορυβο εως καθολου αναλογα με το μοντελο. Τι θα ελεγες αν σκεφτοσουν οτι ο πονοκεφαλος δεν εχει να κανει με τον θορυβο!! .. παρα με οτι εισαι ωρες ολοκληρες (οπως αναφερεις) πανω στο laptop... λεω τωρα :-)

Αυτη που εχω τωρα παντος ειναι αθορυβη... σιγουρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...