Thekillergreece Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπερα, Αγορασα ενα THOMPSON ROUTER απο το OTE CONN-X.Αυτο το Router εχει 1MB αλλα ομως οταν κατεβαζω ενα παιχνιδι με 4GB ασ πουμε, λεει οτι το ιντερνετ ταχυτητα τρεχει 210Kbps....Γιατι?Το βαρεθηκα το αργο ιντερνετ...Οταν πηγα στο χωριο,ειχε ενα ασυρματο δικτυο για το λαπτοπ και ειχε 2MB και το παιχνιδι κατεβαζε κανονικα με ταχυτητα 2ΜΒ!Τι διαφορα εχει!? Εχω Windows XP SP3 Norton Internet Security 2011 Εχω ακουσει οτι το Windows XP κανει αργο το ιντερνετ...Αληθευει αυτο? Εχω ακουσει οτι το Norton κανει το ιντερνετ ********.....αληθευει και αυτο...? Το λαπτοπ μου χρησιμοποιη Windows 7.
kostaks3 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπερα, Αγορασα ενα THOMPSON ROUTER απο το OTE CONN-X. α) Αυτο το Router εχει 1MB αλλα ομως οταν κατεβαζω ενα παιχνιδι με 4GB ασ πουμε, β) λεει οτι το ιντερνετ ταχυτητα τρεχει 210Kbps....Γιατι?Το βαρεθηκα το αργο ιντερνετ...Οταν πηγα στο χωριο,ειχε ενα ασυρματο δικτυο για το λαπτοπ και ειχε 2MB και το παιχνιδι κατεβαζε κανονικα με ταχυτητα 2ΜΒ!Τι διαφορα εχει!? γ) Εχω Windows XP SP3 Norton Internet Security 2011 Εχω ακουσει οτι το Windows XP κανει αργο το ιντερνετ...Αληθευει αυτο? Εχω ακουσει οτι το Norton κανει το ιντερνετ ********.....αληθευει και αυτο...? δ) Το λαπτοπ μου χρησιμοποιη Windows 7. Λοιπον το ποστ εχει ανακριβιες και μπερδευτηκα λιγο. α)τι εννοεις οτι το ρουτερ εχει 1MB; β)μηπως επειδη δεν υπαρχουν πολλοι seeders ωστε να δωσουν παραπανω;Επισης μηπως σου κλεβει καποιος ιντερνετ;Η ταχυτητα που κατεβαζεις εξαρταται απο πολλα γ)Λες οτι εχεις Windows Xp και πιο κατω λες οτι εχεις Windows 7. Τελος αυτες οι βλακειες που λενε οτι τα XP κατεβαζουν την ταχυτητα ειναι χαζομαρες
Thekillergreece Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Λοιπον το ποστ εχει ανακριβιες και μπερδευτηκα λιγο. α)τι εννοεις οτι το ρουτερ εχει 1MB; β)μηπως επειδη δεν υπαρχουν πολλοι seeders ωστε να δωσουν παραπανω;Επισης μηπως σου κλεβει καποιος ιντερνετ;Η ταχυτητα που κατεβαζεις εξαρταται απο πολλα γ)Λες οτι εχεις Windows Xp και πιο κατω λες οτι εχεις Windows 7. Τελος αυτες οι βλακειες που λενε οτι τα XP κατεβαζουν την ταχυτητα ειναι χαζομαρες α)Ταχυτητα ιντερνετ εννοω β)Οχι.Το ασυρματο δυκτιο ειναι προστατευμενο απο ενα κωδικο.Επισης κατεβαζω παιχνιδια ΧΩΡΙΣ torrent. γ)Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ μου εχει Windows XP και το ΛΑΠΤΟΠ μου εχει Windows 7.
kostaks3 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 α)Ταχυτητα ιντερνετ εννοω β)Οχι.Το ασυρματο δυκτιο ειναι προστατευμενο απο ενα κωδικο.Επισης κατεβαζω παιχνιδια ΧΩΡΙΣ torrent. γ)Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ μου εχει Windows XP και το ΛΑΠΤΟΠ μου εχει Windows 7. Μαλιστα.Και με κλειδι να ειναι προστατευμενο δεν μπορεις να εισαι σιγουρος οτι δεν σε κλευουν.Δες το στατους του ρουτερ. Μηπως οταν προσπαθεις να κατεβασεις ειναι και ο αλλος υπολογιστης σε χρηση και τραβαει την περισσοτερη συνδεση;Επισης ποια ειναι η ταχυτητα που πιανεις στην περιοχη σου;
Thekillergreece Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μαλιστα.Και με κλειδι να ειναι προστατευμενο δεν μπορεις να εισαι σιγουρος οτι δεν σε κλευουν.Δες το στατους του ρουτερ. Μηπως οταν προσπαθεις να κατεβασεις ειναι και ο αλλος υπολογιστης σε χρηση και τραβαει την περισσοτερη συνδεση;Επισης ποια ειναι η ταχυτητα που πιανεις στην περιοχη σου; Οχι δεν ειναι ανοιχτος ο αλλος υπολογιστης.Οταν αγορασαμε το ρουτερ ηταν ΑΚΟΜΑ 210kbp...Τι θελεις να πεις ποια ειναι η ταχυτητα που πιανεις στην περιοχη σου?Η ταχυτητα ειναι 210Kbp ενω κανονικα επρεπε να ειναι το πολυ 500kbp και πανω...
kostaks3 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Οχι δεν ειναι ανοιχτος ο αλλος υπολογιστης.Οταν αγορασαμε το ρουτερ ηταν ΑΚΟΜΑ 210kbp...Τι θελεις να πεις ποια ειναι η ταχυτητα που πιανεις στην περιοχη σου?Η ταχυτητα ειναι 210Kbp ενω κανονικα επρεπε να ειναι το πολυ 500kbp και πανω... Εννοω ποια ειναι η ταχυτητα που θα επρεπε να εχεις; Επισης μπες στις ρυθμισεις του ρουτερ και δες απο εκει μηπως σε περιοριζει στην ταχυτητα των 200kbs
Thekillergreece Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Κανε ενα τεστ εδω www.speedtest.net Φιλε μου, το εχω δοκιμασει πολλες φορες...Λεει 1.70Mbps στο download speed και 0.38Mbps sto upload speed...... Εννοω ποια ειναι η ταχυτητα που θα επρεπε να εχεις; Επισης μπες στις ρυθμισεις του ρουτερ και δες απο εκει μηπως σε περιοριζει στην ταχυτητα των 200kbs 1)To πολυ 500kbps και πανω. 2)Που ρυθμισεις?Δωσε περισσοτερες λεπτομερειες βοιηθειες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα