Προς το περιεχόμενο

Drivers gia Docking Station

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σα γνήσιος μάλαξ, έχασα το δισκάκι με τους drivers για αυτό εδώ:

COMMUNICATOR C2 COMBO HDD DOCKING STATION

Εφαγα το google, αλλά δε βρήκα κάτι.

Εάν έχει κάποιος ίδια συσκευή (λέμε τώρα) ή μπορεί να βρεί drivers, ας κάνει ένα κόπο.

Κρίμα είναι να το πετάξω. :mad:

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Δε μπορώ να σε βοηθήσω ουσιαστικά, αλλά θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι, διότι το πρόβλημά σου με μπέρδεψε...

Χρειάζεται drivers το docking station; Το δικό μου - άλλη μάρκα, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αυτό έχει σημασία - λειτουργεί αμέσως με το που το συνδέω στην e-sata. Δεν έχω εγκαταστήσει τίποτα από drivers (δεν είχε άλλωστε τίποτα στη συσκευασία...)

Δημοσ.

Το δικό μου είχε δισκακι με ντραιβερς... είτε το συνδεσω με esata είτε με usb, τζίφος. Εξαλλου βγάζει κι εκείνο το κλασσικο μήνυμα στο usb hub πως υπάρχει άγνωστη συσκευή.

Δημοσ.

Αν το συνδέσεις μέσω e-sata και "κουμπώσεις" ένα δίσκο επάνω του, ο δίσκος δεν αναγνωρίζεται; Εννοώ ότι, σκέτο το docking station ως "συσκευή", χωρίς να έχει δίσκο επάνω, είναι λογικό να μην εμφανίζεται π.χ. στο my computer (ούτε το δικό μου εμφανίζεται). Αν όμως κουμπώσω δίσκο στην υποδοχή, αυτός φαίνεται και λειτουργεί κανονικά (και μάλιστα, εμφανίζεται στο my computer, όχι σαν εξωτερικός, αλλά μεταξύ των "κανονικών" εσωτερικών.)

(edit: Αλήθεια, με usb ή με e-sata κάνεις τη σύνδεση; Αυτά που σου λέω πιο πάνω, ισχύουν σίγουρα με e-sata. Με usb δεν έχω δοκιμάσει να το συνδέσω - δε με καλύπτει άλλωστε, λόγω ταχύτητας - και σκέφτομαι μήπως, το "πρόβλημα" παρουσιάζεται μόνο στη usb σύνδεση.)

Δημοσ.

Το συνδέω σκέτο (άνευ δίσκου) με esata.

Βαζω ένα δίσκο μέσα, ακούγεται ο κλασσικός ήχος απ'το λειτουργικό, αλλά δεν εμφανίζεται τίποτε.

Το docking station δουλευεί σίγουρα, όπως επίσης και ο δίσκος.

Δημοσ.

Το συνδέω σκέτο (άνευ δίσκου) με esata.

Βαζω ένα δίσκο μέσα, ακούγεται ο κλασσικός ήχος απ'το λειτουργικό, αλλά δεν εμφανίζεται τίποτε.

Το docking station δουλευεί σίγουρα, όπως επίσης και ο δίσκος.

Ο δίσκος δεν εμφανίζεται ούτε στη διαχείριση δίσκων των windows;

Χαζή σκέψη ίσως, αλλά μήπως δεν έχει γράμμα και πρέπει να του δώσεις από τη διαχείριση; Σκέφτομαι τα πιο προφανή, επειδή με προβληματίζει το ότι στο δικό μου docking station και με την ίδια σύνδεση, δεν υπάρχει πρόβλημα. Τι διάολο διαφορά μπορεί να έχουν, ρε γμτ; :confused:

Δημοσ.

Ki όμως τίποτε...

Δε μπορεί, αύριο θα συνδέσω το δίσκο στη μητρική, να πάρω το μπακαπ και να τελειώνω.

Η πλάκα είναι πως δε παίζει να έχει χαλάσει κάτι. Το station να δούλεψε 2 φορές και ο δίσκος είναι ολοκαίνουργιος velociraptor απο rma.

Δημοσ.

Παλιότερα, είχες εγκαταστήσει drivers από αυτό το δισκάκι που έχεις χάσει και δούλευε το docking station (στον ίδιο υπολογιστή, με τον ίδιο δίσκο και με το ίδιο λειτουργικό); Αν ναι - άσχετα αν εμένα μου φαίνεται τρελό - τελικά χρειάζονται...

Δοκίμασες να κουμπώσεις κάποιον άλλο δίσκο; Έτσι, για να αποκλείσουμε το 1/1000 να έχει πρόβλημα ο συγκεκριμένος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...