Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!!Οποτε μου προτεινετε ,αφου παντα χρησιμοποιω hands free, να παραβλεψω το γεγονος οτι το NEO V εχει SAR 1,10 και να το αγορασω ή να κοιταξω καλυτερα το samsung galaxy s plus??

Δημοσ.
Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!!Οποτε μου προτεινετε ' date='αφου παντα χρησιμοποιω hands free, να παραβλεψω το γεγονος οτι το NEO V εχει SAR 1,10 και να το αγορασω ή να κοιταξω καλυτερα το samsung galaxy s plus??[/quote']

Το galaxy s plus νομίζω είναι ακριβότερο από το neo v.Αν ασχοληθείς με custom rom και δεν σε ενδιαφέρει η μπροστινή κάμερα του neo v χτύπα το huawei x5 pro στα ίδια χρήματα.Έχει πολυ μικρό sar ελάχιστα μεγαλύτερη οθόνη στα 3.8" και κλοκάρετε μέχρι τα 1.9ghz και είναι stable όπως με μαμά rom.Επίσης για μένα επειδή ήμουν ανάμεσα στα 2 με βόλεψε πολύ οτι είναι αφής και τα κουμπιά επιλογής ενω στα neo v πρέπει να τα πατάς.Τέλος το neo v τρίζει ελάχιστα στα πλαϊνά πλαστικά του.

Αποστολή από το Huawei X5 Pro με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Ειμαι αναμεσα σε neo v και samsung galaxy plus!!(οποτε το αφηνω το huawei x5 pro στην ακρη)!!ας κανω λοιπον τοτε μια μικρη δημοσκοπηση και να σας ρωτησω ποιο ψηφιζετε απο τα 2 αυτα!!απλα γραψτε ενα απο τα 2 κινητα με ή χωρις αιτιολογηση!!

Δημοσ.

Ειμαι αναμεσα σε neo v και samsung galaxy plus!!(οποτε το αφηνω το huawei x5 pro στην ακρη)!!ας κανω λοιπον τοτε μια μικρη δημοσκοπηση και να σας ρωτησω ποιο ψηφιζετε απο τα 2 αυτα!!απλα γραψτε ενα απο τα 2 κινητα με ή χωρις αιτιολογηση!!

μα δεν βρισκονται στην ιδια τιμη! εχουν αισθητη διαφορα, αν θα δεις π.χ. σκρουτζ! καλα, ουτως η αλλως οταν μιλαμε για Neo V, μιλαμε για value for money, και εκει τελειωνουν ολα ;)

Δημοσ.

Πηρα το neo v τελικα!!!ελπιζω να μου βγει σε καλο!!ευχαριστω για την βοηθεια!!(αν ξαναχρειαστω οτιδηποτε εδω ειμαστε)!!!

Επειδη το ανοιξα τωρα και βλεπω οτι η οθονη δεν εχει προστατευτικη ζελατινα και η καρτα μνημης ειναι ηδη μεσα στο κινητο! Eσας πως ηταν??

Δημοσ.

Πηρα το neo v τελικα!!!ελπιζω να μου βγει σε καλο!!ευχαριστω για την βοηθεια!!(αν ξαναχρειαστω οτιδηποτε εδω ειμαστε)!!!

Επειδη το ανοιξα τωρα και βλεπω οτι η οθονη δεν εχει προστατευτικη ζελατινα και η καρτα μνημης ειναι ηδη μεσα στο κινητο! Eσας πως ηταν??

Eτσι ηταν σε ολους μην ανησυχειτε με το παραμικρο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...