Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σ ολους τους ινσομνιακς!Λεω να αγορασω ενα smarthpone γυρω στα 250+ e . Το θελω για internet,gps,καλη μπαταρια, μικρο SAR και να ειναι ανθεκτικο σε πτωσεις!Σκεφτηκα το DEFY+. Πως σας φαινεται? Καμια αλλη προταση? Επιπλεον θελω να ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας επειδη δεν θελω να μπλεξω με root και εγγυησεις!Οποτε πειτε μου και καταστηματα, γνωστα ή και online

Δημοσ.

Ανθεκτικο σε χτυπηματα εκτος του defy+ ειναι και τα xperia active & samsung xcover..απο specs κτλ εγω θα προτιμουσα το defy+ αλλα αν εχει ΣΑΡ σαν το απλο defy τοτε θα το ξανασκεφτομουν

Αποστολή από HTC Desire Z με τη χρήση Insomnia App v2.0

Δημοσ.

Γεια χαρα σ ολους τους ινσομνιακς!Λεω να αγορασω ενα smarthpone γυρω στα 250+ e . Το θελω για internet,gps,καλη μπαταρια, μικρο SAR και να ειναι ανθεκτικο σε πτωσεις!Σκεφτηκα το DEFY+. Πως σας φαινεται? Καμια αλλη προταση? Επιπλεον θελω να ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας επειδη δεν θελω να μπλεξω με root και εγγυησεις!Οποτε πειτε μου και καταστηματα, γνωστα ή και online

φιλε, ολα ειναι θεμα γουστου. ιντερνετ μπαινουν ολα προφανως, καλη μπαταρια σε smartphone δε γινεται να βγεις, ολα σχεδον θα εχουν ενα καποιο ζητημα, γιατι πολυ απλα ειναι smartphones και οχι μονο για σμς και κλησεις. μικρο SAR εκει και αν εχει μπερδεμα η δουλεια, γι αλλους 1 ειναι πολυ, γι αλλους 1.3 ειναι ανεκτο.

γενικα, γυρω στα 250 ευρω τα παιδια προτεινουν στα 300 το optimus 2x, το ΗΤC Evo 3D νομιζω παλι εκει γυρω, το Neo V στα 200...

Δημοσ.

Με SAR 0,24

υπάρχει το Samsung Galaxy S.

Ανθεκτικό στα χτυπήματα δεν ξερω τι εννοεις.

Παντως φοραει gorilla glass.

Δεν νομιζω να βρεις αλλο smartphone με δεικτη SAR < 0,25.

Αποστολή από το GT-i9000 με τη χρήση Insomnia App v2.0

Δημοσ.

Οποτε καταληγουμε οτι τα samsung γενικοτερα το προσεχουν το σαρ τους!!το htc evo το απορριπτω λογω χρηματων!!το sony neo v νομιζω χανει σε μπαταρια και σαρ σε σχεση με το samsung galaxy s plus!!παρολα αυτα λογω ασχετοσυνης αναμεσα στο defy+ και το samsung galaxy s plus ποιο "τρεχει" πιο γρηγορα;

Δημοσ.

@ nikoskon Εννοείται ότι έχει χαμηλότερο SAR το απλό S, αλλά και μικρότερη μπαταρία, γι 'αυτό πρότινα το Plus.

@Spirosninja To s plus έχει 1,4Ghz επεξεργαστή, που νομίζω ότι είναι κ ο πιο γρήγορος μονοπήρυνος σε κινητό. Όχι ότι θα έχεις καθυστερήσεις με το Defy+ ,αλλά το s plus είναι πιο γρήγορο

Δημοσ.

Το SAR για το NEO V ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ? Το εχω δει με 1,10 και με 0,74. Τι ισχυει γιατι θελω οπωσδηποτε χαμηλο sar και θα το σκεφτομουνα το neo v αν ισχυει sar 0,74. Απο την αλλη μου φαινεται οτι το samsung galaxy s plus δεν εχει και τοση υποστηριξη!το defy+ το αποκλειω μαλλον και λογω τιμης αλλα και λογω sar (νομιζω οτι εχει γυρω στο 1,10). Ειμαι λιγο μπερδεμενος

Δημοσ.

Ποσο σιγουρο ειναι αυτο? Ποια πηγη εχεις?Εψαξα και βρηκα διαφορες οπως αυτην η οποια λεει 0,89 και καπου αλλου 0.74 αλλα δεν θυμαμαι την σελιδα. Κοιταω και το galaxy s plus kai απ οτι καταλαβαινω γενικα δεν ασχολειται πολυ μαζι του ο κοσμος. Ισχυει?

Δημοσ.

Ο κοσμος εχει ασχοληθει με το Galaxy S πολυ περισσοτερο απο το Galaxy S Plus.

Και τωρα ασχολειται με το Galaxy S II.

Αν εχεις σκοπο να παιξεις με το κινητο που θα παρεις, προτιμησε το Galaxy S GT-i9000.

Γενικοτερα η σειρα Galaxy Sx εχει απιστευτα χαμηλα SARs.

0,236 για Galaxy S GT-i9000

0,338 για το Galaxy S II GT-i9100

Καλες αγορες.

Μην τρελενεσαι με τον δεικτη SAR,

εκτος και αν εχεις σκοπο να μην χρησιμοποιεις κανενος ειδους hands-free.

Αποστολή από Galaxy S με Insomnia App v2.0

Δημοσ.

Βασικα δεν εχω σκοπο να το πειραξω!!Το θελω για απλες εφαρμογες και να μου κρατησει καιρο! To SAR αφορα τη στιγμη που μιλας ή και οταν ειναι σε standby?

Δημοσ.
Βασικα δεν εχω σκοπο να το πειραξω!!Το θελω για απλες εφαρμογες και να μου κρατησει καιρο! To SAR αφορα τη στιγμη που μιλας ή και οταν ειναι σε standby?

Το sar να σε απασχολεί περισσότερο όταν δεν έχεις καλό σήμα και το κινητο εκπέμπει όσο περισσότερη ακτινοβολία για να πιάσει.Τώρα αν μιλάς πάντα με το τηλέφωνο στο κεφάλι θα προτείνω να αποφύγεις τελείως τα κινητά από 1 και πάνω και να πας σε κινητό με όσο γίνετε μικρότερο sar.Αν έχεις πάντα hands free μην σε απασχολεί και τόσο το θέμα του sar.

Αποστολή από το Huawei X5 Pro με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Για το ποιο κινητο να αγορασεις, θα σφησω τους αλλους που γνωριζουν καλυτερα.

Αυτο ομως που θελω να σου πω αφορα την υγεια σου.

Δεν εχει σημασια ποσο SAR εχει ενα κινητο. Πρεπει να φοραμε Hands Free με καλωδιο ή Bluetooth.

Με λιγα λογια τι αν εχει μικρο, τι αν εχει μεγαλο SAR αν μιλας χωρις Hands Free, ισως να εχεις προβλημα στην πορεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...