Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθω να περασω τους οδηγους για την nvidia GeForce 7600gs και αντιμετωπιζω το παρακατω προβλημα το οποιο εχει

τεντωσει τα νευρα μου και ειμαι στο τσακ να τη φουνταρω απο το παραθυρο...

Εκανα λοιπον φορματ και ενω περασαν ολοι οι αλλοι drivers κανονικα με το που περναω της καρτας γραφικων και μου ζηταει restart (σημειωση εχς περασει οτι πιθανο οδηγο εχω βρει και μαλιστα με clean uninstall πριν το καθε setup) κανει το restart παει να μπει στα windows και μετα το loading screen εμφανιζει τον κερσορα εναλλαξ με την κλεψυδρα και μια μαυρη οθονη να αναβοσβηνει ανα τακτα χρονικα διαστηματα. Με τα χιλια ζορια και μετα απο ωρα καποιες φορες εχει μπει στην επιφανεια εργασιας αλλα μεχρι εκει. Η μονη λυση για να μπορεσω να μπω στα windows ειναι σε safe mode κανοντας uninstall τους drivers.

Δεν ξερω τι αλλο να κανω. Ανοιξα το κουτι το καθαρισα πραγματικα εχουν σπασει τα νευρα μου.

Θα εκτιμουσα απεριοριστα την οποια βοηθεια.

Σας παραθετω το υπολοιπο συστημα

Core 2 Duo E6400

1gb ram

onboard sound card

asus p5l-mx motherboard

win xp sp3

Δημοσ.

Οταν τελειωνει το installation των drivers σου λεει οτι ηταν επιτυχημενο και να κανεις restart?

Επειδη ειναι αρκετα παλια η καρτα, την χρησιμοποιουσες μεχρι τωρα και τωρα αρχισε να σου βγαζει αυτο το προβλημα?

Ειναι πολυ πιθανο η καρτα να ειναι στα τελευταια της..

Με το συστημα που εχεις και εφοσον δεν εχεις πολλες απαιτησεις απο την καρτα, απαιτητικα παιχνιδια κτλ. σε περιπτωση που εχει χαλασει σου προτεινω την πιο φτηνη λυση αντικαταστασης:

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Palit-GT-210-1GB-DDR3-NEA21000FHD06.htm

Δημοσ.

Ναι ρε ολα καλα. Μια χαρα επιτυχημενο μου λεει να κανω επανεκκινηση την κανω και μετα..... παπαλα...θα κοιταξω για φτηνη καρτουλα γιατι δε τη παλευω αλλο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...