Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια μολις εβαλα τον thunderbird για διαχειρηση μυνηματων αλλα δεν ξερω που αποθηκευονται τα μυνηματα που κατεβαζει , επιπλεον δε θελω να μου κατεβασει ολα τα μυνηματα που εχει ο server αλλα να κατεβαζει απο δω και περα γιατι ειναι 2000 μυνηματα και δεν εχει νοημα, ξερει κανεις πως το κανω να μη κατεβαζει ολα τα παλια?

Δημοσ.

Όσον αφορά την τοποθεσία αποθήκευσης των μηνυμάτων και γενικά των περιεχομένων ενός Thunderbird profile, διάβασε προσεκτικά το παρακάτω:

Profile folder - Thunderbird

Για το δεύτερο που ρωτάς: Χρησιμοποιείς IMAP ή POP πρωτόκολλο; Μόνο με το 1ο θα μπορέσεις να πεις στον Thunderbird να αγνοήσει τα πολύ παλιά e-mails.

Δημοσ.

χρησιμοποιω POP ευχαριστω για το λινκ πηγα εκει που και καλα τα αποθηκευει και εχει ενα αρχειακι που λεει inbox αυτο ειναι ε? τωρα για να μη τα κατεβαζει ολα δε μπορω να κανω κατι..ετσι δεν ειναι?

Δημοσ.

χρησιμοποιω POP ευχαριστω για το λινκ πηγα εκει που και καλα τα αποθηκευει και εχει ενα αρχειακι που λεει inbox αυτο ειναι ε?

Ναι, αυτό είναι.

τωρα για να μη τα κατεβαζει ολα δε μπορω να κανω κατι..ετσι δεν ειναι?

Από τον Thunderbird, όχι. Μπορεί όμως να υπάρχει δυνατότητα ρύθμισης από τον πάροχο του e-mail σου. Π.χ. δες το Gmail στις ρυθμίσεις του μία ενδιαφέρουσα επιλογή που δίνει για την POP πρόσβαση:

post-43041-0-18517400-1328445890_thumb.png

Δημοσ.

μμ ευχαριστω πολυ , και κατι αλλο επειδη εχω λογαριασμο email στην οτενετ μου εβγαλε μυνημα ο thunderbird οτι mail.otenet.gr does not use encryption αυτο τι σημαινει? κινδυνευω να δει καποιος τα email Μου?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...