george88d Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα, δεν ξέρω αν εδώ είναι το κατάλληλο thread(αν δεν είναι ας μεταφερθεί!) Η ερώτηση μου είναι η εξής: Εχω media player με εξόδους Hdmi,s-video,Video Component(R-G- και θέλω με κάποιον δυνατό τρόπο να το συνδέσω σε ένα monitor απο pc που έχει μόνο είσοδο για VGA.Δεν με ενδιαφέρει να περνά ήχος ή τπτ άλλο απλα είκόνα για να μπορώ να χειρίζομαι το player! Εχω βρει καλώδιο από vga σε component.Αξίζει όμως να το αγοράσω θα δουλέψει??
stm00192 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 δεν μπορώ να φανταστώ καποιο λόγο που να μην δουλέψει...
george88d Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Ρωτάω γιατι όσο έψαξα δεν ανέφερε κανείς οτι το έκανε και του δούλεψε σίγουρα. Τέλοσπάντων θα το δοκιμάσω και οτι βγεί...
TheELF Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Αν έχει πάνω από 15-20€ θα δουλέψει αλλιώς όχι. Θέλει κυκλώματα που αλλάζουν το σήμα,τα απλά καλώδια δεν τα έχουν αυτά.
stm00192 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Αν έχει πάνω από 15-20€ θα δουλέψει αλλιώς όχι. Θέλει κυκλώματα που αλλάζουν το σήμα,τα απλά καλώδια δεν τα έχουν αυτά. Εισαι σιγουρος για αυτο?? Διοτι και το dsub και το component ειναι αναλιγικά!! Οποτε χονδρικα νομιζω μονο μια αντιστοιχιση καλωδίων γίνεται ώστε απο την μία να έχεις βύσμα dsub και απο την άλλη component!
george88d Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Ναι πραγματικά το έχεις δει κάπου οτι δεν δουλεύει με απλό καλώδιο??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα