Προς το περιεχόμενο

Τα smartphones ξεπέρασαν τους Η/Υ σε πωλήσεις

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οι κατασκευαστές και οι εταιρίες παροχής συνδέσεων τείνουν να τα ονομάζουν κινητά τηλέφωνα για προφανείς λόγους ενώ το μόνο κοινό που έχουν είναι ότι πραγματοποιούν κλήσεις και στέλνουν μυνήματα. Δεν είναι όμως μόνο οι χίλιες δύο χρήσεις που τα διαφοροποιούν αλλά και το γεγονός ότι η εξέλιξη της επεξεργαστικής δύναμης των smartphone έχει συντρίψει και αυτό το νόμο του Moore ώστε φαίνεται ότι λίαν συντόμως πιάνουν επιδόσεις που μέχρι τώρα βλέπαμε σε laptop και σταθερούς.

Αυτά τα νήματα πρέπει να διασωθούν ως ιστορικά ντοκουμέντα για να τα βλέπουμε σε λίγα χρόνια και να βγάζουμε χρήσιμα συμπεράσματα γιατί, έχουμε διαβάσει τόσες φορές για το συντηρητισμό που έχουν αντιμετωπίσει διάφορες καινοτομίες και καινοτόμοι αλλά ποτέ δε θα φανταζόμασταν ότι και εμείς οι ίδιοι είμαστε φορείς συντηρητικών απόψεων. Και μάλιστα σε φόρουμ τεχνολογίας

κινητό τηλέφωνο

nokia3210u.jpg

smartphone

samsunggalaxynotewhiteu.jpg

Δλδ διαφωνείς ότι κ τα δυο είναι κινητά τηλέφωνα?

Και το οτι εχουμε τωρα στο σπιτι μας,λαπτοπ με επεξεργαστική ισχύ που πριν μια 10 ετια

δεν είχαν ούτε τα κομπιούτερ της NASA,τι σημαίνει?Εκείνα ήταν κοπιουτερ κ τα σημερινά είναι alien pc?!

Portable computer

post-192952-0-32339900-1328495822_thumb.jpg

Laptop

post-192952-0-82353800-1328495876_thumb.jpg

Η τεχνολογια προχωρα και τα παλια αντικαθιστουνται σιγα σιγα απο τα καινουρια!

Ετσι και τα απλα κινητα τηλ.,θα αντικατασταθουν με τα νεα "εξυπνα" τηλεφωνα!Αλλα δε παυουν να ειναι κ τα δυο τηλεφωνα,δε παυουν να ειναι και τα δυο κινητα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Οι υπερ-φορητοί μίνι υπολογιστές για μένα λανθασμένα αποκαλούνται τηλέφωνα από αυτούς που θέλουν να μας κάνουν να ξοδευουμε σε κάθε ανανέωση συμβολαίου. Θέλεις τηλέφωνο, δώσε 15 ευρώ να πάρεις.

ektor7 τα κινητά τηλέφωνα είναι... τηλέφωνα. Τα smart"phone" είναι φορητά υπολογιστικά συστήματα με τεράστια γκάμα χρήσεων άσχετα από το πού προέκυψαν. Τα λαπτοπ ήταν υπολογιστικά συστήματα και συνεχίζουν να είναι, δεν άλλαξαν. Για αυτό η σύγκριση πωλήσεων με τους κλασικούς υπολογιστές δε μου φαίνεται και τόσο άκυρη. Τα χουμε πει χίλιες φορές για τις επίπεδες φορητές έξυπνες συσκευές, μικρού, μεσαίου και μεγάλου μεγέθους, γι αυτό εκπλήσσομαι που συμφώνησες με τη μάζα των απόψεων

σχερικοάσχετο, εδώ και 3 εβδομάδες περίπου έχω το galaxy note το οποίο έχει επιρρεάσει καθοριστικά την άποψή μου

Το θεμα ειναι οτι σε δυο με τρια χρονια,δε θα μπορεις να βρεις καποιο κινητο,που να μην ειναι κατακαποιο τροπο smartphone!Απλα ετσι εχει η εξελιξη στο χωρο των κινητων κ γενικα της τεχνολογιας!

Υ.Γ.Το πρωτο μου ποστ σε Windows8! B)

Γιατι φιλε μου ειναι ασχετο πλεον ετσι οπως πανε δεν μιλαμε για κινητα ή smartphones αλλα για "microPC" οπως εχω ξαναπει.

Οκ δεν εχουν τις ιδιες δυνατοτητες αλλα εχεουν σχεδον τον ιδιο τροπο λειτουργιας, αν το δεις απο μια ευρητερη γωνια θα δεις οτι ενας απλος χρηστης μπορει να κανει με το smartphone του οτι και με τον Η/Υ, δηλαδη να μπει στο ιντερνετ,να στειλει mail,να μπει σε κοινονικα δυκτια,να κανει video chat,να δει ταινιες και φωτογραφιες αλλα να τρεξει και προγραμματα γραφειου (word,excel,power point,adobe reader).

Οποτε για εναν μεσο χρηστη ο αντικαταστατης του Η/Υ ειναι το smartphone του ^_^.

Σωστό για τις δυνατότητες του smartphone αλλά κανείς ακόμα δεν το αγοράζει για να κάνει εργασίες που κάνει στο pc αλλά για κινητό. Οι περισσότεροι έχουν smartphone λόγω του ότι αυτά είναι η πλεοψηφία συσκευών που κυκλοφορουν στην αγορά και επωφελούνται από τις επιπλέον δυνατότητες ενός smartphone συμπληρωματικά με τον H/Y τους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...