Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καημερα παιδια θα ηθελα να ρωτισω αν μπορω να ενοσω δυο ASUS EAH5770 μαζι και αν θα εχω διαφορα στα παιχνιδια και γενικα στα γραφικα αξιζει το κοπο?? η θα ητα καλυτερο με αλλεσ καρτες?? ευχαριστω πολυ!!

Δημοσ.

εχω μια και λεω να αγορασω ακομα μια αξιζει το κοπο θα εχω αποτελεσμα στη συγκεκριμενη καρτα??

Δημοσ.

παρακολουθησε το δικο μου σκεπτικο, λιγο, και αν σου αρεσει, το ακολουθεις..!

1.η 5770 εχει -η φθηνοτερη που βρισκω σε skroutz- €135. αρα ηδη, εχεις 135€ για καρτα.

2, η δικια σου 5770 μπορει να πιασει κανα 70-80€ αν την πουλησεις. αρα + €70-80

3 συνολο εχεις πανω απο €200-210.

αρα, εγω θα πηγαινα σε αυτη http://www.skroutz.gr/s/362488/Sapphire-Radeon-HD6950-1GB-GDDR5.html

ετσι εχεις 1 καρτα, =

καλυτερη καταναλωση,

καλυτερη συμπεριφορα σε ολα τα παιχνιδια απο οτι το Xfire

Δημοσ.

η αληθεια ειναι οτι τη βρηκα στης αγγελειες και ετσι το σκεφτικα απλα φοβαμαι αν θα ειναι ασταθες η εχω μεγαλο προβλημα με θερμοκρασιες ή με τροφοδοτικο (850w)ειναι. και μετα δεν ξερω αν θα αξιζει να εχω 2 αντι για μια εννοω θα δω μεγαλη διαφορα η απλα θα εχει διαφορα???

το σκεπτικο σου ειναι πολυ λογικο και αξιολογο!!!

Δημοσ.

κοιτα.., αν την βρεις στα χρηματα που σου ανεφερα (70-80 αναλογα το μοντελο), παρτην!! θα δεις αρκετες διαφορες! απλα, οπου το xfire αποδιδει σωστα, θα φτανεις σε 80% αυξηση, ενω οπου δεν αποδιδει, θα εισαι οπως και με την 1 χ 5770!!

αυτο ειναι το θεμα με τα Xfire!

το τροφοδοτικο σου, αν ειναι επωνυμο και οχι τυπου DEER, ειναι υπεραρκετο ακομα και για 2χ6970!!

εγω γενικα, ειμαι υπερ της μονης καρτας!

Δημοσ.

μαρκα τροφοδοτικου?

αν θυμαμαι καλα Solytech SL-X850EPS 850W

κοιτα.., αν την βρεις στα χρηματα που σου ανεφερα (70-80 αναλογα το μοντελο), παρτην!! θα δεις αρκετες διαφορες! απλα, οπου το xfire αποδιδει σωστα, θα φτανεις σε 80% αυξηση, ενω οπου δεν αποδιδει, θα εισαι οπως και με την 1 χ 5770!!

αυτο ειναι το θεμα με τα Xfire!

το τροφοδοτικο σου, αν ειναι επωνυμο και οχι τυπου DEER, ειναι υπεραρκετο ακομα και για 2χ6970!!

εγω γενικα, ειμαι υπερ της μονης καρτας!

κατλααβα και το xfire δουλευει σε παιχνιδια και ταινιες σε γραφηκα γενικοτερα. πρεπει να το υποστιριζει και το προγραμμα - παιχνιδια για να δουλεψει καλα???

Δημοσ.

αν θυμαμαι καλα Solytech SL-X850EPS 850W

κατλααβα και το xfire δουλευει σε παιχνιδια και ταινιες σε γραφηκα γενικοτερα. πρεπει να το υποστιριζει και το προγραμμα - παιχνιδια για να δουλεψει καλα???

Σε ταινιες οχι,δεν κανει κατι παραπανω το cf απο οτι μια καρτα μονη της.Σε παιχνιδια,οτι σου ειπε ο cabdik.Σε αυτα που το εκμεταλευονται σωστα,θα εχεις και μεγαλη βελτιωση,στα υπολοιπα καμια.Γενικα και εγω ειμαι υπερ της μονης καρτας.Πουλας αυτη και παιρνεις μια μονη καρτα η οποια θα αποδιδει σε ολα τα παιχνιδια στο 100% με λιγοτερη καταναλωση-θερμοκρασια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...