Προς το περιεχόμενο

Sony Ericsson Neo V ή HTC EVO 3D

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για την αγορά smartphone ανάμεσα στο Sony Ericsson New V και το HTC EVO 3D.

Βασικά ο προβληματισμός μου δημιουργήθηκε όταν φθάνοντας στο Πλαίσιο για να αγοράσω το SE είδα την τιμή του HTC.

Τη γνώμη σας σχετικά με τη λειτουργία τους, προβλήματα, μπαταρία. Διαβάζω στο δίκτυο ότι το SE έχει μειωμένο φωτισμό και τρίξιμό στα πλαϊνά πλαστικά και το HTC μικρή διάρκεια μπαταρίας. Όποιος γνωρίζει ή έχει ένα από τα κινητά ας απαντήσει. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.

Δημοσ.

Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για την αγορά smartphone ανάμεσα στο Sony Ericsson New V και το HTC EVO 3D.

Βασικά ο προβληματισμός μου δημιουργήθηκε όταν φθάνοντας στο Πλαίσιο για να αγοράσω το SE είδα την τιμή του HTC.

Τη γνώμη σας σχετικά με τη λειτουργία τους, προβλήματα, μπαταρία. Διαβάζω στο δίκτυο ότι το SE έχει μειωμένο φωτισμό και τρίξιμό στα πλαϊνά πλαστικά και το HTC μικρή διάρκεια μπαταρίας. Όποιος γνωρίζει ή έχει ένα από τα κινητά ας απαντήσει. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.

καλημερα φιλε. εγω εχω το Νεο V, γι αυτο θα σου πω . Κοιτα, μειωμενο φωτισμο, χμ, δεν μου φανηκε ποτε κατι τετοιο να σου πω την αληθεια. Τριξιμο στα πλαινα, πραγματι το εχει αυτο, ειναι λιγο σπαστικο στην αρχη οταν το πατας και το ακους, αλλα νομιζω οτι μαλλον το συνηθιζω ηδη, δε βαριεσαι. :P

Κατα τ αλλα εγω αυτο που θα θελα να σου πω με μια φραση, ειναι, οτι αν τελικως αποφασισεις να παρεις το Neo V, σιγουρα ποτε δε θα νιωσεις οτι εχασες εστω και 1 ευρω με την αγορα του. Να το ξερεις.

Δημοσ.

Βασικα το Neo V εχει οντος προβλημα στον φωτισμο γιαυτο και το πουλησα. Λυση υπαρχει ομως αν το κανεις ROOT,Η εκδοση που ειχα εχω (ΤΟΤΕ) δεν μπορουσε να γινει ROOT 0,62.

Οποτε αν το παρεις τελικα μαθε αν μπορεις να το κανεις ROOT. Δηλαδη διαβασε αν "ανοιξε" η εκδοση 0,62 .

Κατα τα αλλα ειναι πολυ καλο κινητακι και αξιζει τα χρηματα. Οσο για το HTC,θα μπορεσεις να κουμανταρεις τετοιο κινητο ; Αν ναι τσιμπα το ! :rolleyes:

Δημοσ.

EVO 3D με κλειστα ματια.

To EVO εχει μεγαλυτερη αναλυση, ειναι 3D, εχει διπηρινο επεξεργαστη και καλυτερη καρτα γραφικων, 1GB RAM!!

Ασε που με τα 320mb internal storage του Neo δεν θα το ευχαριστηθεις καθολου.

Το EVO εχει 1GB internal storage, οχι οτι ειναι πολυ, αλλα με μια 32gb micro sd εισαι αρχοντας.

Δημοσ.

παιδια, ομως για να τα λεμε και ολα, αλλα τα χρηματα για το ενα κινητο, και αλλα τα χρηματα για το αλλο. ειναι πολυ σημαντικο αυτο, ετσι??

επισης, οσο για το θεμα με το root, ακομα και η νεα εκδοση (ναι, και εγω εκανα τη λακαμια να το αναβαθμισω και τωρα περιμενω) καποια στιγμη θα βγει και γι αυτην root, στα σιγουρα. οποτε, δεν ειναιδα και τεραστιο ζητημα. Συγνωμη αν κανω λαθος, το συζηταμε :)

Δημοσ.

Το ξέρω ότι υπάρχει η διαφορά των 150€ απλά το ερώτημα που έθεσα ήταν αν αξίζει αυτή η διαφορά στο δύο κινητά και με την έκπτωση του HTC από τα 600€ αν είναι μια πρόκληση. Ευχαριστώ για τη βοήθεια σας και Sorry στον Moderator για το λάθος στο post.

Δημοσ.

Κατ αρχήν δεν είναι τόση η έκπτωση. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάει κάποιος να δώσει 600ε για το 3d, ενώ τόσο έχει το sensation, γι αυτό και ρίξαν τόσο την τιμή του.

Επίσης σε σύγκριση με το neo v αφού ρωτάς σε καμία περίπτωση δεν αξίζει τα 150ε παραπάνω. Χίλιες φορές να πάρεις το Optimus 2x και να σου μείνουν και λεφτά.

Αν δε θέλεις να πάρεις το neo v στα 200ε θα σου πρότεινα και κάποιο μεταχειρισμένο galaxy s απ τα άπειρα που πουλάνε. Αν θες να φύγεις απ τα 200 στα 280 είναι το Optimus 2x, το οποίο εκτος απ το ελεεινό 3d και τη λίγο μικρότερη οθόνη δεν έχει καμία διαφορά με το 3d.

Αν τώρα περάσεις τα 300 και φτάσεις 350 που λες για το 3d εγώ θα πρότεινα με κλειστά μάτια το Arc S.

Δημοσ.

Κατ αρχήν δεν είναι τόση η έκπτωση. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάει κάποιος να δώσει 600ε για το 3d, ενώ τόσο έχει το sensation, γι αυτό και ρίξαν τόσο την τιμή του.

Επίσης σε σύγκριση με το neo v αφού ρωτάς σε καμία περίπτωση δεν αξίζει τα 150ε παραπάνω. Χίλιες φορές να πάρεις το Optimus 2x και να σου μείνουν και λεφτά.

Αν δε θέλεις να πάρεις το neo v στα 200ε θα σου πρότεινα και κάποιο μεταχειρισμένο galaxy s απ τα άπειρα που πουλάνε. Αν θες να φύγεις απ τα 200 στα 280 είναι το Optimus 2x, το οποίο εκτος απ το ελεεινό 3d και τη λίγο μικρότερη οθόνη δεν έχει καμία διαφορά με το 3d.

Αν τώρα περάσεις τα 300 και φτάσεις 350 που λες για το 3d εγώ θα πρότεινα με κλειστά μάτια το Arc S.

το ARC s δεν ειναι μονοπύρηνο?

Δημοσ.

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Τελικά αποφάσισα για το SE Neo V (ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΚΡΙΣΗ ΒΛΕΠΕΙΣ) το οποίο και παράγγηλα από ΠΛΑΙΣΙΟ.

Θα σας γράψω εντυπώσεις μόλις το πάρω.

Ευχαριστώ και πάλι.

Δημοσ.

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Τελικά αποφάσισα για το SE Neo V (ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΚΡΙΣΗ ΒΛΕΠΕΙΣ) το οποίο και παράγγηλα από ΠΛΑΙΣΙΟ.

Θα σας γράψω εντυπώσεις μόλις το πάρω.

Ευχαριστώ και πάλι.

πολυ καλη η επιλογη σου φιλε μου!! καλοφαγωτο!!

Δημοσ.

Καλορίζικο και είναι σχεδόν σίγουρο πως δε θα το μετανιώσεις ;)

ps Όσο για το Arc S μονοπύρηνο είναι ναι, αλλά χρονισμένο στα 1.4 απ όσο θυμάμαι και γενικά σφαιράτο.

Αφού πήρες κιν όμως τ αφήνουμε αυτά τώρα :P

Καλορίζικο και πάλι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...