Προς το περιεχόμενο

logitech z906 vs logitech z5500

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους!απλα ειπα να ανοιξω αυτο το θεμα σχετικα με αυτα τα δυο ειδη ηχειων!ta logitech z906 συγκριτικα με τα z5500 δεν χωραει συγκριση!τα Ζ5500 ειναι με διαφορα σε ποιοτητα ηχου,υλικων και χρησης καλυτερα απο τα z906!εγω εχω τα ηχεια z5500 και επειδη εχω εκπτωτικους κωδικους απο την logitech αποφασισα να παρω τα ηχεια που υποτιθεται θα ηταν καλυτερα απο τα δικα μου τα z906 για να εχω κατι πιο καινουργιο και δηθεν καλυτερα απο τα z5500 που εχω!μολις τα πηρα τα Ζ906 τα εβαλα να παιξουν οπτικα στον υπολογιστη πανω σε καρτα ηχου εξαιρετικη και απο τις καλυτερες καρτες εχου που εχουν βγει ποτε για υπολογιστη την creative fatality soundblaster x-fi champions series(στην οποια εχω και τα ζ5500)!ετσι λοιπον ενω ηδη ειχα ξενερωσει με το μεγεθος του γουφερ διοτι ειχα συνηθησει σε καλυτερα μετρα με τα ζ5500(χωρις ομως να πτοουμαι ιδιαιτερα επειδη πιστευα οτι θα ηταν καλυτερο το bass παρα το μεγεθος του γουφερ) αποφασιζω και τα βαζω να πεξουν!1.στην μουσικη πολυ πολυ πολυ μετρια και πολυ κατωτερα απο τα ζ5500!ποιοτητα πολυ αποκρουστικη και χαλια για τα λεφτα τους!τα Ζ5500 πολυ καλητερα και τα κοριφαια ηχεια για μουσικη στον υπολογιστη και οχι μονο!2.ταινιες τα Ζ906 καλα ειναι αλλα και παλι οχι καλυτερο ηχο,ενναλλαγες ηχου και συγχρονισμος ηχειων με τα μπασα απο τα επεισης εξαιρετικα και αξια ζ5500!3.απο αποψη εμφανισης ε τωρα αυτο υποκειμενικο!εγω πιστευω πως ισως πολυ λιγο καλυτερα ειναι τα ζ906!πιο κλασικο στυλ και πιο μοντερνο!4.control panelτων ζ906 ευκολουτσικο πιο ωραιο σε φωτισμο με πορτοκαλι φωτισμο αλλα οχι και τοσο ευχρηστο απο οτι με το ζ5500 πολυ πιο ευχρηστο,πιο εμφανησιμο και πληρως εξυπηρετικοτατο!στο μονο πραγμα που μειονεκτουν τα ζ5500 ειναι στο γεγονος οτι δεν εχουν δυο εξοδους οπτικης ινας που ειναι σιγουρα κατι πολυ καλο αυτο και βασικο πλεονεκτημα των Ζ906!ετσι λοιπον αν αναλογιστει κανεις ολα τα παραπανω θα καταληξει στην αποψη που κατεληξα και εγω και ετσι κατεντησα ευτηχως δηλαδη να εχει τα μεγαλα,ποιοτικα,συγχρονα και γιγαντιαια logitech z5500!τα καλυτερα ηχεια ηλεκτρονικου υπολογιστη!βλεπεις ταινιες με εξαιρετικα ποιοτικο ηχο!ακους μουσικη με τερμα δυνατα την ενταση με κρυσταλλινο ηχο!και κατι βασικο!τα ζ5500 ειναι τοσο καλα και ποιοτικα που δεν χρειαζεται να αγορασεις home cinema καθως καλυπτουν στο 100% αυτην την αναγκη!τελος γιαυτο τους ολους τους λογους δεν αξιζει να παρει κανεις τα αχρηστα και πεταμενα λευτα ζ906 και αξιζει να δωσει κανεις 300-400 ευρω για ζ5500!ελπιζω να βοηθησα με αυτο το θεμα που πολους πλεον που τους απασχολει τι ηχεια να παρουν για υπολογιστη και οχι μονο!

post-231740-0-73855200-1328403145_thumb.jpg

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κοίτα, να ξέρεις άμα έχεις συνηθίσει σε κάποιο ηχείο και μετά ακούσεις κάποιο παρόμοιο ή και λίγο καλύτερο επι το πλείστον δε θα σου κάνει καλή πρώτη εντύπωση. Το χω παρατηρήσει και στο θέμα ηχεία και στο θέμα ακουστικά αυτό που σου λέω.

Τώρα στη συγκεκριμένη περίπτωση. Εκεί που είμαι σίγουρος οτι η logi έριξε τον πήχη είναι στο control. Τα ηχεία αυτά καθευτά έχω καταλάβει οτι έιναι σχεδόν ολόιδια άντε με ένα προβάδισμα για τα z5500.

Γενικά πάντως το χει κάνει πιο φτηνιάρικο το σετ (δεν είναι και πιο φτηνό όμως?)

Δημοσ.

Κυριακή πρωί με έφτιαξες καλά, φίλε ολυμπιακέ17... :rolleyes: Καλώς όρισες, btw!

Ωραία η έκθεση ιδεών σου (πάσχει λίγο στη στίξη, στην έκφραση και στην ορθογραφία βέβαια), αλλά να μας προτρέπεις να δώσουμε και 300-400€ για τα καλύτερα ηχεία υπολογιστή με κρυστάλλινο ήχο που έπαιζαν πάνω στην καλύτερη κάρτα του κόσμου είναι λίγο τραβηγμένο.

Άσχετος δε θα το πω, αλλά σίγουρα νέωπας (προφανώς από κάθε άποψη) πρέπει να είσαι για να πιστεύεις ότι η υπερτιμημένη πλαστικούρα της Logi (αλλά με 2 οπτικές παρακαλώ!), για την οποία έχουν γραφτεί τα άπειρα στο φόρουμ, αποτελεί και καλό σετ ηχείων.

Πάρε το ένα και βάρα το άλλο τα δύο σετ, μόλις συνειδητοποιήσεις τον κόσμο γύρω σου αυτό θα σκεφτείς...

Κλείνοντας, επαναλαμβάνω ότι το αρχικό ποστ σου μου άρεσε πολύ (ειδικά επειδή δεν είναι καθόλου biased!).

Καλώς όρισες και πάλι!

Φιλικά, Ε.

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν λέω, με έχουν βολέψει απίστευτα τα Z-5500 εδώ και 8 χρόνια (έχουν βγάλει τα λεφτά τους!), αλλά για να τα ξαναγόραζα δεν υπήρχε περίπτωση...

Δημοσ.

@olimbiakos17

Αν το κείμενό σου ήταν χωρισμένο σε παραγράφους, προκειμένου να είναι ευανάγνωστο, τα πράγματα θα ήταν ακόμα χειρότερα για 'μένα, αφού θα μου έδινε τη δυνατότητα να διακρίνω μία προς μία, τις περισσότερες συγκεντρωμένες ανακρίβειες που έχουν συνυπάρξει σε ένα post και να ...υποφέρω ξεχωριστά για κάθε μία απ' αυτές.

Δημοσ.

εγω περσι καλοκαιρι αγορασα τα z906!ειναι περιφερειακο που μενει :mrgreen:

η διαθεσιμοτητα των z5500 ειναι ελαχιστη..και πουλουνται σε πολυ αυξημενες τιμες σε συγκριση με z906

Δημοσ.

Kαλησπερα σε ολους!

Aπλα ειπα να ανοιξω αυτο το θεμα σχετικα με αυτα τα δυο ειδη ηχειων! Tα logitech z906 συγκριτικα με τα z5500. Δεν χωραει συγκριση!

Τα Ζ5500 ειναι με διαφορα σε ποιοτητα ηχου,υλικων και χρησης καλυτερα απο τα z906! Εγω εχω τα ηχεια z5500 και επειδη εχω εκπτωτικους κωδικους απο την logitech αποφασισα να παρω τα ηχεια που υποτιθεται θα ηταν καλυτερα απο τα δικα μου (δηλαδή τα z906) για να εχω κατι πιο καινουργιο και δηθεν καλυτερα απο τα z5500 που εχω!

Μολις τα πηρα τα Ζ906 τα εβαλα να παιξουν οπτικα στον υπολογιστη πανω σε καρτα ηχου εξαιρετικη και απο τις καλυτερες καρτες εχου που εχουν βγει ποτε για υπολογιστη, την creative fatality soundblaster x-fi champions series(στην οποια εχω και τα ζ5500)!

Ετσι, λοιπον, ενω ηδη ειχα ξενερωσει με το μεγεθος του γουφερ, διοτι ειχα συνηθησει σε καλυτερα μετρα με τα ζ5500(χωρις ομως να πτοουμαι ιδιαιτερα επειδη πιστευα οτι θα ηταν καλυτερο το bass παρα το μεγεθος του γουφερ), αποφασιζω και τα βαζω να παιξουν!

1. Στην μουσικη πολυ πολυ πολυ μετρια και πολυ κατωτερα απο τα ζ5500!

2. Ποιοτητα πολυ αποκρουστικη και χαλια για τα λεφτα τους!τα Ζ5500 πολυ καλητερα και τα κορυφαια ηχεια για μουσικη στον υπολογιστη και οχι μονο!

3. Ταινιες: τα Ζ906 καλα ειναι, αλλα και παλι οχι σε καλυτερο ηχο,ενναλλαγες ηχου και συγχρονισμο ηχειων με τα μπασα απο τα επισης εξαιρετικα και αξια ζ5500!

4. Απο αποψη εμφανισης: ε τωρα αυτο είναι υποκειμενικο! Εγω πιστευω πως, ισως, πολυ λιγο καλυτερα ειναι τα ζ906! Πιο κλασικο στυλ και πιο μοντερνο!

5. Control panel: των ζ906 ευκολουτσικο, πιο ωραιο σε φωτισμο - με πορτοκαλι φωτισμο- αλλα οχι και τοσο ευχρηστο όσο του ζ5500 !

Στο μονο πραγμα που μειονεκτουν τα ζ5500 ειναι στο γεγονος οτι δεν εχουν δυο εξοδους οπτικης ινας που ειναι σιγουρα κατι πολυ καλο και συνάμα βασικο πλεονεκτημα των Ζ906!

Έτσι λοιπον, αν αναλογιστει κανεις ολα τα παραπανω, θα καταληξει στην αποψη που κατεληξα και εγω - και ετσι κατέληξα ευτυχως- δηλαδη να εχω τα μεγαλα,ποιοτικα,συγχρονα και γιγαντιαια logitech z5500!

Τα καλυτερα ηχεια για ηλεκτρονικο υπολογιστη! Βλεπεις ταινιες με εξαιρετικα ποιοτικο ηχο! Ακους μουσικη με τερμα δυνατα την ενταση με κρυσταλλινο ηχο!

Και κατι βασικο: τα ζ5500 ειναι τοσο καλα και ποιοτικα που δεν χρειαζεται να αγορασεις home cinema, καθως καλυπτουν στο 100% αυτην την αναγκη!

Τελος, για ολους αυτούς τους λογους δεν αξιζει να παρει κανεις τα αχρηστα ζ906 που είναι πεταμένα λεφτά και αξιζει να δωσει κανεις 300-400 ευρω για ζ5500!

Ελπιζω να βοηθησα με αυτο το θεμα που πολλους πλεον τους απασχολει: τι ηχεια να παρουν για υπολογιστη και οχι μονο!

Fixed (Ίσα για να διαβάζεται)

Η συνεισφορά μου σ αυτό το thread που προαλείφεται για epic.

Yγ. Βασικά το κείμενο ήταν σαν να γράφτηκε πρωτότυπα σε ξένη γλώσσα και να ανέλαβε τη μετάφραση το google.

Δημοσ.

Η συνεισφορά μου σ αυτό το thread που προαλείφεται για epic.

Yγ. Βασικά το κείμενο ήταν σαν να γράφτηκε πρωτότυπα σε ξένη γλώσσα και να ανέλαβε τη μετάφραση το google.

Να σαι καλά φίλε γιατί με google translate και χωρίς παραγραφους το κείμενο απλά ήταν για οφθαλμιατρους :)

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους παιδια!καταρχήν ευχαριστώ τον χρήστη δεινόσαυρο για την διόρθοση του θέματος και εγώ αποφάσισα(όλα όσα γράφω είναι απο προσωπική εμπειρία και από κανένα site αντιγραφή και επικόλλιση-μετάφραση στο google) να ανεβάσω αυτό το θέμα διότι πιστεύω οτι απασχολεί πολλούς που έχουν ή θέλουν να αγοράσουν τα Ζ906!Απλά συγχωρέστεμε για την ορθογραφία και για τυχόν άλλα λάθη!Έτσι λοιπόν αν αφήσουμε στην άκρη τα λάθη (συντακτικά και ορθογραφικά) πιστεύω οτι παρόλο που είναι απο πλαστικό φτιαχμένα αξίζει να δώσεις όσα λεφτά είπα διότι αν δούμε τιμές σκρουτζ θα δούμε ότι με 300 ευρώ πληρώνεις κάποια ηχεία για η/υ που με 50 ευρώ παραπάνω και ίσως και με λιγότερα(μεταχειρισμένα) πέρνεις τα Ζ5500 που επιμένω είναι τοπ της logitech!Τώρα δεν χρειάζετε να λέμε διάφορα διότι εδώ συγκρίνω αυτά τα δύο είδη και πρέπει να το δούμε ειδικα εδώ το θέμα και όχι γενικά!Και όσο αν θα τα ξαναγόραζες φιλε thresh εγώ θα τα ξαναγόραζα αν είχα τα λεφτά 350-400 ευρώ αν όμως δεν τα είχα θα τα έψαχνα σε μεταχειρισμένα 250 και ολα καλά και δεν θα αγόραζα τα Ζ906 50 ευρώ παραπάνω ας είναι και καινούργια!Τέλος φίλε D4rkst3EL όσο πιο φθηνά να τα βάλει η logitec τα Ζ906 δεν θα τα βάλει ποτέ σε μια τιμη λογική που για μένα τα ηχεία αυτά ειναι καινούργια να κάνουν 200 ευρώ! :-D :-D :-D :-D

Δημοσ.

Έχεις προηγούμενα μαζί μου, δεν εξηγείται διαφορετικά...

Είπα ό,τι είπα για το ...καλό που μου έκανε η απουσία παραγράφων και εσύ πήγες και τις χώρισες... ευχαριστώ για το έλκος, man!!! :cry: :cry: :cry:

• Super Moderators
Δημοσ.

Και όσο αν θα τα ξαναγόραζες φιλε thresh εγώ θα τα ξαναγόραζα αν είχα τα λεφτά 350-400 ευρώ αν όμως δεν τα είχα θα τα έψαχνα σε μεταχειρισμένα 250 και ολα καλά και δεν θα αγόραζα τα Ζ906 50 ευρώ παραπάνω ας είναι και καινούργια!

θα προτιμούσα

http://www.skroutz.gr/s/317561/Edifier-S550.html

Δημοσ.

έχουν οπτική ; έχουν αποκωδικοποίηση DTS? Έχουν THX πιστοποίηση? εχω τα Ζ-5500 και δεν τα αλλάζω με τίποτα. 300 ευρω τα πήρα απο πλαίσιο με δωρεάν μεταφορικά πριν 1 μήνα. βασικό ατού: Support logitech

• Super Moderators
Δημοσ.

έχουν οπτική ; έχουν αποκωδικοποίηση DTS? Έχουν THX πιστοποίηση? εχω τα Ζ-5500 και δεν τα αλλάζω με τίποτα. 300 ευρω τα πήρα απο πλαίσιο με δωρεάν μεταφορικά πριν 1 μήνα. βασικό ατού: Support logitech

στο pc την βάζεις πάνω σε μια κάρτα ήχου των 120-150 euro και καθάρισες...

Δημοσ.

Το "Support logitech", δεν αποτελεί "βασικό ατού", αποτελεί "μοναδικό ατού" δυστυχώς. Μιλάμε για "ηχεία", ας μην το ξεχνάμε, όπου ως "βασικό ατού" θα έπρεπε να λογίζεται πριν από οτιδήποτε άλλο, το "πως παίζουν". Εντάξει, οι απαιτήσεις των περισσότερων, στην απόδοση του πολυκάναλου ήχου, καλύπτονται πολύ πιο εύκολα (ένας στοιχειώδης διαχωρισμός, είναι για τους πιο πολλούς αρκετός, άσχετα αν είναι λάθος αυτό...) από εκείνες της απόδοσης στη μουσική, όπου - όχι όλα, αλλά τα περισσότερα "έτοιμα" - τα 5.1 σετάκια, είναι επιεικώς για κλωτσιές.

Όσο για την "THX πιστοποίηση"...έστησε φίλος πρόσφατα home cinema το οποίο, με ηχεία και ενισχυτικά, ελάφρυνε την τσέπη του κατά μερικά χιλιάρικα. Το άκουσα - τόσο σε ταινίες, όσο και σε μουσική - μου έπεσε το σαγόνι από την ηχητική μαγεία που έβγαζε και κατάλαβα το πόση σημασία έχουν οι διάφορες ...πιστοποιήσεις: καμία!!! (σωστά υπέθεσες: ήταν άνευ ...πιστοποιήσεων! Τα λογότυπα της Martin Logan επάνω στα ηχεία όμως, καθώς και της Tag McLaren στα ενισχυτικά, είχαν πολύ μεγαλύτερη σημασία...)

Προσοχή, δεν κάνω συγκρίσεις, προς Θεού! Απλά σχολιάζω την πρακτική σημασία των "πιστοποιήσεων".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...