scullyist Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Μήπως εννοεί από το "θείο" όμως? Αν ναι ultrobyr, βρες από τον θείο dvdrip έκδοση (υπάρχει) και σου στέλνω όλους τους υπότιτλους (αν δεν τους βρεις κι αυτούς, υπάρχουν).
Rachael Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Μόλις εριξα μια ματια στο θεμα και ενα εχω να πω..OMG!! .. παιδια, καμια σχεση το sanctuary με το X-Files,το οποιο ειχα ξεκινησει να παρακολουθω απο το εξωτερικο, μηνες πριν ερθει στην Ελλαδα .. Αποτι έψαξα λιγο στο net, χωρις να εχω ποτε παρακολουθησει τη σειρα, μονο απο αυτα τα λιγα που ειδα , καταλαβα καποια πραγματα..η 1η ειναι καθαρα επιστημονικης φαντασιας και απο το trailer που ειδα , θα μου επιτραπει να πω οτι δεν ειναι και πολυ καλου επιπεδου..το X-Files κινειται σε αλλο επιπεδο -μυστηριου,κυβερνητικης συνομωσιας και αστυνομικου θριλερ-.Ουδεμια σχεση λοιπον με αυτο που ειδα για το sanctuary .Ακου εκει.. τερατακια απο δω και απο κει και γκομενες με μαυρα δερματινα να ωθουνται σε μαχες με αυτα..Περισσοτερο για σεναριο τσοντας μου κανει.Ισως αυτο προσπαθησαν να κανουν και δεν τους βγηκε.Σορρυ παιδια. ..Δε νομιζω οτι μπορουν να μπουν στο ιδιο τσουβαλι και να συγκριθουν αυτα τα 2 ..no funkingway
kostas_dr Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Αφου λες ότι ποτέ δεν έχεις παρακολουθήσει την σειρά, πως έχεις τόσο αρνητική άποψη;
Rachael Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Όπως έγραψα και πριν, δεν έχω δει τη σειρά αλλά έχω την εκτίμηση ότι μπορώ να κρίνω αρκετά πράγματα παρακολουθώντας κάποια βίντεο απτό νετ και να σχηματίζω μια κάποια απόψη για το θέμα, χωρίς απαραίτητως να παρακολουθήσω όλη τη σεζόν!Εξάλλου το πράγμα φωνάζει ότι δεν κινείται στο ίδιο επίπεδο.Ή αν θες να στο θέσω αλλιώς, είναι άλλη φάση ..απλά .Δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι είμαι φαν της σειράς X-Files ακριτα, απλά δεν θέλει, για μένα, επιστημονική και εγκληματολογικη ανάλυση τύπου CSI προκειμένου να καταλάβει κανείς ότι μιλάμε για 2 διαφορετικά πράγματα.Αποψη μου βέβαια.Εξαρταται από κει κι έπειτα το τι ψάχνει ο καθεις.Και για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου και να επαναλάβω,δεν κρίνω αυτή καθαυτή τη σειρά (το sanctuary εννοω) αλλά το γεγονός της ενδεχόμενης συγκρισης.Φιλικα πάντα
kostas_dr Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Εντάξει, σίγουρα η μια σειρά δεν είναι κλώνος της άλλης Περισσότερες ομοιότητες έχει πχ το 4400. Απλώς αναφέρθηκε σαν σειρά μυστηρίου. Άποψή μου είναι ότι πρέπει κάποιος να κάτσει και να παρακολουθήσει μερικά επεισόδια πριν κρίνει μια σειρά.
clevercitizen Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Σίγουρα άλλο το ένα άλλο το άλλο. Απλά, έχοντας κάποιος δεί και τις δύο σειρές υποθέτει ότι αν σε κάποιον άρεσε το x-files υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να του αρέσει κ το sanctuary. Το sanctuary θα το παρομοίαζα περισσότερο με το Men In Black, χωρίς το κωμικό στοιχείο φυσικά αλλά με το μυστήριο να κυριαρχεί (τους 4400 δεν τους έχω δει άλλα τους έχω βάλει στο πρόγραμμα για το καλοκαίρι).
Rachael Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Συμφωνώ μαζί σου!Το X-Files άνοιξε το δρόμο για τις υπόλοιπες και δε νομίζω ότι μπορεί να συγκριθεί άλλη με αυτή.Και αυτό όχι γιατί έχω κόλλημα,αλλά επειδή δε έχει αντεπεξέλθει καμία μέχρι σημερα νομίζω στο στυλ της.Αυτο που έκανε ήταν πρωτοπορια και ανέβασε πολύ τον πηχυ για τις υπόλοιπες που αναμένονταν να ακολουθήσουν.
anthony_88 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Μολντερ κ Σκαλλυ με κοστουμι να δω παλι και να κρατανε το φακο στο σκοταδι στο ενα χερι κ το οπλο στο αλλο, και δε θελω τιποτα αλλο!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα