kostas_dr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Υπάρχει και το Alcatraz. Για ρίξτου μια ματιά. Τώρα προβλήθηκε το 5ο επεισόδιο του 1ου κύκλου.
clevercitizen Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Τα πηρα τα μετρα μου. Ειπα, ασχετα με το ποσο καλα παιζει η Torv ή το ποσο καλος χαρακτηρας ειναι η Olivia, δε μπορεις παρα να κανεις συνειρμους με τα x-files και τη Scully. Το ποια ειναι respect το εχει αποδειξει ηδη η ιστορια, δε χρειαζεται να επιβεβαιωνουμε τα αυτονοητα. Το παίξιμο της Torv και της Anderson κατ εμέ δεν έχει καμιά απολύτως σχέση. Προσωπικά ούτε σε μια σκηνή δεν μου θύμησε την Scully η Dunham. Το μυστήριο που κυκλοφορούσε γύρω από την Dana, η Olivia δεν μπορεί να το καλλιεργήσει ούτε στα όνειρά της. Έχει όμως άλλες χάρες
kostas_dr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Όντως πολύ καλό και το Sanctuary. Πήρε ανανέωση και για 5ο κύκλο.
AMWN_RA Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Όντως πολύ καλό και το Sanctuary. Πήρε ανανέωση και για 5ο κύκλο. μπορεις να μου πεις το story χοντρικά.....
kostas_dr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Ασχολείται με ανθρώπους και πλάσματα που έχουν υπερφυσικές ιδιότητες και την προστασία αυτών, επειδή όμως μπορεί η περιγραφή μου να μην είναι καλή, κοίτα το στην Wikipedia και δες και κανένα trailer. Έχει ωραίο καστ. Έχει πρωταγωνιστικό ρόλο η Amanda Tapping (Stargate).
billstamaniac Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 warehouse 13 αν και ειναι πιο light
polakis21 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Σαν το xfiles κανενα αλλο. Εχω ολα τα dvd και τα εχω δει 5 φορες...
Palp Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Το Event είναι παρόμοιο αλλά κόπησε στον δεύτερο κύκλο αν θυμάμαι καλά. Δεν είναι καμιά wow σειρά αλλά βλέπεται.
clevercitizen Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Όντως πολύ καλό και το Sanctuary. Πήρε ανανέωση και για 5ο κύκλο. Δυστυχώς κόπηκε link
kostas_dr Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Πραγματικά τα έχω πάρει τώρα! Πάει μια απ' τις λίγες καλές σειρές του είδους της. Και εις ανώτερα.
clevercitizen Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Και να πεις οτι πλήρωναν σκηνικά κτλ... Green screen ήταν σχεδόν όλα, σε κάποια σημεία ξέφευγε λίγο κ νόμιζες ότι έβλεπες video game αλλά "ανεκτό".. Πάντως η ιστορία σχετικά με τη hollow earth και τα flashbacks στο Λονδίνο ήταν κορυφαία στοιχεία για μένα... Και φυσικά η ερμηνεία της Tapping με κάνει θαυμαστή της... Πάντως πολλές άξιες σειρές τελειώνουν/τέλειωσαν φέτος, ενώ κάποιες άλλες τις τραβάν από τα μαλλιά και δε λένε να τις τελειώσουν...
ultrobyr Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 sorry για το off topic αλλα τα x-files κιολας παιζει να μπορουμε να τα βρουμε πουθενα και ειδικα με greek subs??
V for Vagelis Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 sorry για το off topic αλλα τα x-files κιολας παιζει να μπορουμε να τα βρουμε πουθενα και ειδικα με greek subs?? http://www.play.com/DVD/DVD/4-/3514831/X-Files-Complete-DVD-Collection-Box-Set/Product.html?searchstring=x-files+complete&searchsource=0&searchtype=allproducts&urlrefer=search http://www.amazon.co.uk/The-Files-Complete-Collectors-Edition/dp/B000X41AY8 Αλλά η πρώτη σαιζόν δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους. Subtitle informationSeason 1 – English Season 2 – Dutch, French, Greek, Italian, English Season 3 - Dutch, French, Greek, Italian, English Season 4 - Dutch, French, Greek, Italian, English Season 5 - Dutch, French, Greek, Italian, English Season 6 - Dutch, French, Greek, Italian, English Season 7 - Dutch, French, Greek, Italian, English Season 8 - Dutch, French, Greek, Italian, English Season 9 – Greek, Italian, English The X Files Movie – Swedish, Norwegian, Danish, Finnish, Portuguese, Hebrew, Polish, Czech, Hungarian, Icelandic, English
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα