Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θυμάμαι και το Strange World,μία παλιά σειρά σε φάση X-files αλλά κράτησε λίγο και δεν ξέρω κατα πόσο είναι εύκολο να την βρείς.

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

απο μερικα επεισοδια που ειχα δει στο σκαι καλο μου ειχε φανει...

x-files δεν εχω δει για να συγκρινω αλλα πιστεβω οτι ειναι στο ιδιο στυλ

χμμ. :lol:

Barbara, δεν ξαναβάζεις από την αρχή τα XF λέω εγώ =P

Δημοσ.

χμμ. :lol:

Barbara, δεν ξαναβάζεις από την αρχή τα XF λέω εγώ =P

Τα έχω δει ήδη 2 φορές, πόσες ακόμα; :-)

Ξεκίνησα το Fringe, 1η σεζόν 5ο επεισόδιο, ενδιαφέρον φαίνεται.

Θα δω και Supernatural μετά.

Δημοσ.

Τα έχω δει ήδη 2 φορές, πόσες ακόμα; :-)

Ξεκίνησα το Fringe, 1η σεζόν 5ο επεισόδιο, ενδιαφέρον φαίνεται.

Θα δω και Supernatural μετά.

Ενδιαφερον οτι το βρισκεις ενδιαφερον!! Παντως, μονο και μονο η υπαρξη της Ολιβια, σαν πρακτορας του FBI σε sci-fi σειρα, φερνει το μυαλο στη Σκαλυ, την πρωτη διδαξασα δηλαδη! (ασχετα με το ποσο καλη ειναι σα χαρακτηρας ή σαν ηθοποιος η Torv)

Δημοσ.

Δεν τα εχω δει τα xfiles αξιζει να τα αρχισω? Ειχα δει πολυ παλια ενα δυο επεισοδια και μου ειχαν φανει καλα απλα δεν ειμαι πολυ σιγουρος.

Δημοσ.

Δεν τα εχω δει τα xfiles αξιζει να τα αρχισω? Ειχα δει πολυ παλια ενα δυο επεισοδια και μου ειχαν φανει καλα απλα δεν ειμαι πολυ σιγουρος.

Δε το συζητάμε...

Τα XFiles είναι η "μαμά σειρά" της σημερινής εποχής! Η πρώτη σειρά στα early 90s που δε θύμιζε σε τίποτα καμία άλλη σειρά μέχρι τότε, κι έδωσε ώθηση σε κάτι νέο που δε γνωρίζαμε. Και δε μιλάω για την υπόθεση της σειράς, αλλά γενικά για όλο το concept! Από το τρόπο που παίζανε οι ηθοποιοί, τα σκηνικά, ως και τους τίτλους, τη μουσική και γενικότερα τους κύκλους επεισοδίων.

Δημοσ.

Δε το συζητάμε...

Τα XFiles είναι η "μαμά σειρά" της σημερινής εποχής! Η πρώτη σειρά στα early 90s που δε θύμιζε σε τίποτα καμία άλλη σειρά μέχρι τότε, κι έδωσε ώθησσε κάτι νέο που δε γνωρίζαμε. Και δε μιλάω για την υπόθεση της σειράς, αλλά γενικά για όλο το concept! Από το τρόπο που παίζανε οι ηθοποιοί, τα σκηνικά, ως και τους τίτλους, τη μουσική και γενικότερα τους κύκλους επεισοδίων.

Αρχιζω αμεσα κατεβασμα :P

Δημοσ.

Ενδιαφερον οτι το βρισκεις ενδιαφερον!! Παντως, μονο και μονο η υπαρξη της Ολιβια, σαν πρακτορας του FBI σε sci-fi σειρα, φερνει το μυαλο στη Σκαλυ, την πρωτη διδαξασα δηλαδη! (ασχετα με το ποσο καλη ειναι σα χαρακτηρας ή σαν ηθοποιος η Torv)

Από που να το πιάσω και που να το αφησω τώρα, με προκαλείς για ολικό rant (όχι σε σένα, για την Fράντζα), αλλά θα συγκρατηθώ για να μην τρομάξει η barbara :P

Δημοσ.

Το Haven είναι ενδιαφέρουσα σειρά καθώς και το Warehouse 13.

Και τα δύο έχουν ανανεωθεί για νέο κύκλο. (Πως το πάθανε; )

Δημοσ.

Τα πρωτα 10 επεισοδια ομως περιπου δεν ειναι και τοσο καλα!!! Οποτε μην απογοητευτεις. . .

Απο εκει και περα η σειρα ανεβαινει κατα πολυ επιπεδο!

Kαι εγω σε κάποια φάση έψαχνα σειρές σαν x-files,ειχα δει τα πρωτα 4-5 επεισόδια του Fringe αλλα δεν μου άρεσε, μου φάνηκε λιγο υπερβολικό(βάζω δυο καλώδια στο κεφάλι κάποιου και και ετσι βρίσκω το δολοφόνο!)Να του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία?

Δημοσ.

Kαι εγω σε κάποια φάση έψαχνα σειρές σαν x-files,ειχα δει τα πρωτα 4-5 επεισόδια του Fringe αλλα δεν μου άρεσε, μου φάνηκε λιγο υπερβολικό(βάζω δυο καλώδια στο κεφάλι κάποιου και και ετσι βρίσκω το δολοφόνο!)Να του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία?

Ετσι και εγω! ειχα δει 6 επεισοδια και το αφησα και το ξεκινησα ενα χρονο μετα παλι....Και απο τοτε κολλησα!

Αλλαζει μετα και τα επεισοδια γινονται καλυτερα! Και θα μπεις σιγα σιγα στο πνευμα της σειρας!!!

Δημοσ.

Από που να το πιάσω και που να το αφησω τώρα, με προκαλείς για ολικό rant (όχι σε σένα, για την Fράντζα), αλλά θα συγκρατηθώ για να μην τρομάξει η barbara :P

Τα πηρα τα μετρα μου. Ειπα, ασχετα με το ποσο καλα παιζει η Torv ή το ποσο καλος χαρακτηρας ειναι η Olivia, δε μπορεις παρα να κανεις συνειρμους με τα x-files και τη Scully. Το ποια ειναι respect το εχει αποδειξει ηδη η ιστορια, δε χρειαζεται να επιβεβαιωνουμε τα αυτονοητα. :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...