Barbara1980 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί κάτι τέτοιο παλαιότερα αλλά ψάχνω κάποια σειρά σαν τα x-files. Υπάρχει κάτι τέτοιο; Αν ναι, ποια; Αν όχι, προτείνετε κάποια παλαιότερη/καινούργια(ας παίζεται και τώρα) να δω. Εξαιρούνται: Lost, Prison Break, ότι έχει σχέση με βαμπίρ/βρυκόλακες, 24 και csi.
anthony_88 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Σειρά σαν τα x-files δεν υπάρχει. Από εκεί και πέρα, μπορείς να δοκιμάσεις fringe και supernatural. Ακολουθούν το μοτίβο ξεχωριστές ιστορίες, με διάσπαρτα επεισόδια που προχωρούν την κεντρική μυθολογία. Το πρώτο είναι sci-fi καθαρά με τρελό επιστήμονα που δουλεύει με πράκτορα του fbi. Το δεύτερο πάει στο παραφυσικό, έχει να κάνει με ο,τιδήποτε μπορείς να φανταστείς από τερατάκια, μέχρι Θεούς και δαίμονες. Για μένα αποτελούν ό,τι πιο κοντινό στα x-files έχει υπάρξει, αλλά είναι σειρές με το δικό τους χαρακτήρα και βέβαια δε χρειάζεται να αναφέρω ότι την υποβλητική ατμόσφαιρα των x-files δεν μπορεί να την κοπιάρει καμία σειρά και ούτε πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο στο μέλλον.
Moderators Praetorian Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Επίσης συγγενικό ως προς το μοτίβο, αλλά με εντελώς άλλο θέμα: - The 4400 : σειρά όπου συμβαίνουν διάφορα μυστηριώδη πράγματα, με κυριότερο το ότι ένα τσούρμο ατόμων (...) εμφανίζουν υπερφυσικές "δυνάμεις". Δεν είναι σειρά που θα πρότεινα σε κάποιον γιατί σε ολη τη διάρκειά της ζήτημα να μου άρεσε μια season. Αλλά είχε αρκετό κοινό. Και κοντά στα λοιπά που είπες ότι εξαιρούνται υπάρχει το Alias. Με αρκετό sci-fi και μυστήριο, μια κεντρική μυθολογία και μια Sidney Bristow.
john1987 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Προσυπογραφω τις ανωθεν προτασεις.Ωστοσο,οσο και να ψαξεις δε θα βρεις σειρα σαν τα X-Files.
scullyist Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μόνο που διάβασα τον τίτλο κι άρχισα να τραγουδάω "ψάξε, ψάξεεε... δεν θα την βρειιιις....". Kι επειδή έχω κέφια =P, heads up Αntony & Σια. I get a familiar feeling all of the sudden... http://www.bbc.co.uk/mediacentre/latestnews/2012/the-fall.html
1lj4z1 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί κάτι τέτοιο παλαιότερα αλλά ψάχνω κάποια σειρά σαν τα x-files. Υπάρχει κάτι τέτοιο; Αν ναι, ποια; Αν όχι, προτείνετε κάποια παλαιότερη/καινούργια(ας παίζεται και τώρα) να δω. Εξαιρούνται: Lost, Prison Break, ότι έχει σχέση με βαμπίρ/βρυκόλακες, 24 και csi. Δες μια το "Taken" είναι mini-series άλλα πιστεύω θα σου αρέσει... http://www.imdb.com/title/tt0289830/
Barbara1980 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα ξεκινήσω να βλέπω το Fringe και βλέπουμε. Από ότι είδα είναι σε εξέλιξη η 4η season ε;
linuslost Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Τα πρωτα 10 επεισοδια ομως περιπου δεν ειναι και τοσο καλα!!! Οποτε μην απογοητευτεις. . . Απο εκει και περα η σειρα ανεβαινει κατα πολυ επιπεδο!
theo93 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 και το torchwood δεν ειναι σε τετοιο στυλ??
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Haven http://www.imdb.com/title/tt1519931/
theo93 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Τι είναι αυτό;Καλό; απο μερικα επεισοδια που ειχα δει στο σκαι καλο μου ειχε φανει... x-files δεν εχω δει για να συγκρινω αλλα πιστεβω οτι ειναι στο ιδιο στυλ απλα με λιγοτερο αστυνομικες και περισοτερο doctor who :-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα