Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα :-)

Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί κάτι τέτοιο παλαιότερα αλλά ψάχνω κάποια σειρά σαν τα x-files.

Υπάρχει κάτι τέτοιο;

Αν ναι, ποια;

Αν όχι, προτείνετε κάποια παλαιότερη/καινούργια(ας παίζεται και τώρα) να δω.

Εξαιρούνται: Lost, Prison Break, ότι έχει σχέση με βαμπίρ/βρυκόλακες, 24 και csi.

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σειρά σαν τα x-files δεν υπάρχει. Από εκεί και πέρα, μπορείς να δοκιμάσεις fringe και supernatural. Ακολουθούν το μοτίβο ξεχωριστές ιστορίες, με διάσπαρτα επεισόδια που προχωρούν την κεντρική μυθολογία. Το πρώτο είναι sci-fi καθαρά με τρελό επιστήμονα που δουλεύει με πράκτορα του fbi. Το δεύτερο πάει στο παραφυσικό, έχει να κάνει με ο,τιδήποτε μπορείς να φανταστείς από τερατάκια, μέχρι Θεούς και δαίμονες. Για μένα αποτελούν ό,τι πιο κοντινό στα x-files έχει υπάρξει, αλλά είναι σειρές με το δικό τους χαρακτήρα και βέβαια δε χρειάζεται να αναφέρω ότι την υποβλητική ατμόσφαιρα των x-files δεν μπορεί να την κοπιάρει καμία σειρά και ούτε πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο στο μέλλον.

• Moderators
Δημοσ.

Επίσης συγγενικό ως προς το μοτίβο, αλλά με εντελώς άλλο θέμα:

- The 4400 : σειρά όπου συμβαίνουν διάφορα μυστηριώδη πράγματα, με κυριότερο το ότι ένα τσούρμο ατόμων (...) εμφανίζουν υπερφυσικές "δυνάμεις". Δεν είναι σειρά που θα πρότεινα σε κάποιον γιατί σε ολη τη διάρκειά της ζήτημα να μου άρεσε μια season. Αλλά είχε αρκετό κοινό.

Και κοντά στα λοιπά που είπες ότι εξαιρούνται υπάρχει το Alias. Με αρκετό sci-fi και μυστήριο, μια κεντρική μυθολογία και μια Sidney Bristow.

Δημοσ.

Καλησπέρα :-)

Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί κάτι τέτοιο παλαιότερα αλλά ψάχνω κάποια σειρά σαν τα x-files.

Υπάρχει κάτι τέτοιο;

Αν ναι, ποια;

Αν όχι, προτείνετε κάποια παλαιότερη/καινούργια(ας παίζεται και τώρα) να δω.

Εξαιρούνται: Lost, Prison Break, ότι έχει σχέση με βαμπίρ/βρυκόλακες, 24 και csi.

Δες μια το "Taken" είναι mini-series άλλα πιστεύω θα σου αρέσει... http://www.imdb.com/title/tt0289830/

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα ξεκινήσω να βλέπω το Fringe και βλέπουμε.

Από ότι είδα είναι σε εξέλιξη η 4η season ε;

Δημοσ.

Τα πρωτα 10 επεισοδια ομως περιπου δεν ειναι και τοσο καλα!!! Οποτε μην απογοητευτεις. . .

Απο εκει και περα η σειρα ανεβαινει κατα πολυ επιπεδο!

Δημοσ.

Τι είναι αυτό;Καλό;

απο μερικα επεισοδια που ειχα δει στο σκαι καλο μου ειχε φανει...

x-files δεν εχω δει για να συγκρινω αλλα πιστεβω οτι ειναι στο ιδιο στυλ :rolleyes: απλα με λιγοτερο αστυνομικες και περισοτερο doctor who :-D :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...