Malixek Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα! Άνοιξα ενα thread για το Live στοίχημα και θα ήθελα να ακούσω τις γνώμες τα προγνωστικά και τις προτάσεις σας. Το live έχει αναμφησβήτητα περισσότερη αδρεναλίνη απο το κλασσικό και άλλη χάρη. Υπάρχουν έμπειροι παίχτες στο φόρουμ να γράψουν τις απόψεις τους?
shopping_addict Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα! Άνοιξα ενα thread για το Live στοίχημα και θα ήθελα να ακούσω τις γνώμες τα προγνωστικά και τις προτάσεις σας. Το live έχει αναμφησβήτητα περισσότερη αδρεναλίνη απο το κλασσικό και άλλη χάρη. Υπάρχουν έμπειροι παίχτες στο φόρουμ να γράψουν τις απόψεις τους? γεια σου Μ. το ζωντανο στοιχημα ειναι καλο οταν αποφασιζεις την τελευταια στιγμη να παιξεις μπορει να σου δινει μια ιδεα πως παει το ματς... αλλα μπορει να εχεις και εκπληξεις
newtech Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα! Άνοιξα ενα thread για το Live στοίχημα και θα ήθελα να ακούσω τις γνώμες τα προγνωστικά και τις προτάσεις σας. Το live έχει αναμφησβήτητα περισσότερη αδρεναλίνη απο το κλασσικό και άλλη χάρη. Υπάρχουν έμπειροι παίχτες στο φόρουμ να γράψουν τις απόψεις τους? Καλησπερα φιλε μου. Το LIVE ειναι καλο αλλα οπως γενικα το στοιχημα εχει το ρισκο του. Τωρα προτασεις.. Δυσκολα καθος ειναι ζωντανα τα ματς. Αν θελεις να παιζεις καλο ειναι να πονταρεις σε ματς που τα βλεπεις ζωντανα.
Malixek Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Καλησπερα φιλε μου. Το LIVE ειναι καλο αλλα οπως γενικα το στοιχημα εχει το ρισκο του. Τωρα προτασεις.. Δυσκολα καθος ειναι ζωντανα τα ματς. Αν θελεις να παιζεις καλο ειναι να πονταρεις σε ματς που τα βλεπεις ζωντανα. Σε ευχαριστώ πολυ!Το έχω αναλύσει καπως το θέμα΄(απο τοτε που ανοιξα και οι αποψεις διιστανται πολυ. Γενικα ειναι ζορικο μεν αλλα εχει σανσπενς. Το θεμα ειναι οτι ειναι αρκετα ευκολο να επηρεαστεις συναισθηματικα κατα την διαρκεια του παιχνιδιου πραγμα πολυ λογικο αλλα επισης βασικοτερο ειναι να αντιδρας οσο πιο γρηγορα γινεται, να εισαι διαβασμενος αλλα και να ακολουθεις και το ενστικτο σου.
SpirtouLisS Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 προσωπικα θεωρω οτι το live στοιχημα καταστρεφει ισως τη μονη ευχαριστη πλευρα του αθλητικου στοιχηματος που ειναι η μελετη, το διαβασμα κοκ. το live στοιχημα ειναι καθαρος τζογος και η αισθηση της αδρεναλινης οπως το νοιωθω εγω περισσοτερο μου θυμιζει πως νοιωθεις οταν παιξεις 500 ευρω στο μπλακτζακ σε μια χεριά. εχω περασει τη φαση του live χρονια πριν οταν το betoto μας το πλασαρε για πρωτη φορα. καηκα και αποχωρησα. το live σου ρουφαει τα λεφτα σε στυλ κινο και καποια στιγμη χανεις τον ελεγχο λόγο και της αμεσοτητας των στοιχηματων. το μονο πραγμα που αξιζει στο live ειναι οι ανατροπες που μυριζουν απο μακρυα όπως αυτη του ολυμπιακου την κυριακη με τον αστερα (την οποια και επαιξα). για οτιδηποτε αλλο μου προκαλει λιγο αηδια... πλεον μεγαλωσα και προτιμω την κλασσικη μελετη της προηγουμενης μερας για να βγει η κλασσικη 3αδα που θα παιξω τα κλασσικα 15 ευρω καθε σκ. αν κατσει εκατσε. αν οχι δε πειραζε, την επομενη εβδομαδα παλι. οσον αφορα για προτασεις να δε διαφωνω οτι καμια φορα το live δινει ευκαιριες οπως προειπα. αλλα και αυτο το φορουμ δεν ενδικνυται γενικοτερα για προτασεις (γενικως εχω την εντυπωση οτι τα στοιχηματικα θεματα αντιμετωπιζονται ''καπως'' εδω μεσα)
newtech Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 προσωπικα θεωρω οτι το live στοιχημα καταστρεφει ισως τη μονη ευχαριστη πλευρα του αθλητικου στοιχηματος που ειναι η μελετη, το διαβασμα κοκ. το live στοιχημα ειναι καθαρος τζογος και η αισθηση της αδρεναλινης οπως το νοιωθω εγω περισσοτερο μου θυμιζει πως νοιωθεις οταν παιξεις 500 ευρω στο μπλακτζακ σε μια χεριά. εχω περασει τη φαση του live χρονια πριν οταν το betoto μας το πλασαρε για πρωτη φορα. καηκα και αποχωρησα. το live σου ρουφαει τα λεφτα σε στυλ κινο και καποια στιγμη χανεις τον ελεγχο λόγο και της αμεσοτητας των στοιχηματων. το μονο πραγμα που αξιζει στο live ειναι οι ανατροπες που μυριζουν απο μακρυα όπως αυτη του ολυμπιακου την κυριακη με τον αστερα (την οποια και επαιξα). για οτιδηποτε αλλο μου προκαλει λιγο αηδια... πλεον μεγαλωσα και προτιμω την κλασσικη μελετη της προηγουμενης μερας για να βγει η κλασσικη 3αδα που θα παιξω τα κλασσικα 15 ευρω καθε σκ. αν κατσει εκατσε. αν οχι δε πειραζε, την επομενη εβδομαδα παλι. οσον αφορα για προτασεις να δε διαφωνω οτι καμια φορα το live δινει ευκαιριες οπως προειπα. αλλα και αυτο το φορουμ δεν ενδικνυται γενικοτερα για προτασεις (γενικως εχω την εντυπωση οτι τα στοιχηματικα θεματα αντιμετωπιζονται ''καπως'' εδω μεσα) Φιλε μου εγω του LIVE δεν ειμαι πολυ ισως μονο για καληψη οταν παιζω μια αποδοση πχ 4-5 και κανω LAY μετα... Το θεμα ειναι πως βλεπει ο καθενας το στοιχημα.. για αλλους ειναι αυτο που λες 10-15 ευρω την βδομαδα και για αλλους εχουν μπανκα μιραζουν τα χρηματα και παιζουν και 100 ευρω καθε μερα.. αλλα ταμειο κανουν στο ΤΕΛΟΣ (του μηνα πχ). Τελος θα συμφωνήσω. Να βαζουμε εδω LIVE προτασεις ειναι τουλαχιστον χαζο! Εχει τοσα στοιχηματικα σιτες με chats αν γραψω εγω εδω.. "ανατροπη al-ahli bet365 @ 4.00" ποσοι θα το δουν? αρα δεν υπαρχει λογος για τετοιο thread
Lanike71 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Αφού ζήτησες ένα έμπειρο,ήρθα και γω... Λοιπόν βασικοί κανόνες για live: 1.Πάντα παρακολουθείς το παιχνίδι.Στα τυφλά δεν παίζουμε. 2.Επιλέγουμε στρατηγική και την εφαρμόζουμε πιστά. 3.Έχουμε σημείο εισόδου και εξόδου.Πότε μπαίνεις και πότε βγαίνεις.Σημειωτέον,σημείο εξόδου μπορεί να σημαίνει και με χασούρα. 4.Αφήνω τελευταίο το πιο σημαντικό,πάντα πουλάμε το στοίχημα μας ισομοιράζοντας.Αν δεν καταλαβαίνεις εδώ τι λέω,είναι να ασφαλίσεις λιγότερα,αλλά σίγουρα κέρδη.Υπάρχουν πολλά ματς "σίγουρα" που γύρισαν και έστειλαν κόσμο στον κουβά. Αν δεν ξέρεις πώς γίνεται αυτό πες. Άσχετο με το live,να ξέρεις ότι τα κέρδη σου θα πρέπει να είναι ένα μικρό ποσοστό της αρχικής μπάνκας.Μην έχεις την απαίτηση να διπλασιάζεις τη μπάνκα κάθε φορά που παίζεις. Να είσαι ευτυχισμένος αν παίρνεις ένα 10% κάθε μέρα που παίζεις. Και με απλά μαθηματικά,10% κάθε φορά,σημαίνει περίπου 20 φορές το κεφάλαιο σε ένα μήνα περίπου(αν παίζεις κάθε μέρα). Επίσης,για αρχή αν πειραματίζεσαι,παίξε ψιλαδάκια,όχι πολλά λεφτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα