Jimie Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Παιδιά μου συμβάνει ακριβώς αυτό που λέει ο τίτλος. Το λάπτπ είναι ενα Lenovo IdeaPad Z570 με CPU έναν Pentium B940 2.00 GHz και χτυπάει σε idle 47άρια και 50άρια στα 30% καλά στα 80% χτυπάει 67+ Ότι info θέλετε μου λέτε και ανεβάζω.
karmen1983 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Αν τα ποσοστά που λες είναι cpu usage δε βλέπω τίποτα περίεργο για λαπτοπ btw προβλέπω epic thread οπότε άμεσα unsubscribe
stm00192 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Παιδιά μου συμβάνει ακριβώς αυτό που λέει ο τίτλος. Το λάπτπ είναι ενα Lenovo IdeaPad Z570 με CPU έναν Pentium B940 2.00 GHz και χτυπάει σε idle 47άρια και 50άρια στα 30% καλά στα 80% χτυπάει 67+ Ότι info θέλετε μου λέτε και ανεβάζω. Και που είναι το πρόβλημα σου?? Για λαπτοπ μια χαρά θερμοκρασίες ειναι!! Εκτος και αν είναι και αυτη μια απο της φημισμένες απορείες σου!!!
Jimie Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 xaxxaxa Θα λιώσουμε και απόψε ;;; <-- ( ΟΦΦΤΟΠΙΚ ) Καλά αλλά το Tjmax είναι 85 και σε games χτυπάει 78~ Καίγεται ο ...* μας * επεξεργαστής ( πονηρόμυαλοι )
stamatisx Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 ditto έχεις πολύ περιθώριο μέχρι να βαρέσει κόφτες
Jimie Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 ditto Μήπως εννοείς...DITTO ( <-- link )
stm00192 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μήπως εννοείς...DITTO ( <-- link ) Κοψε το trollαρισμα οσο ειναι νωρίς γτ δεν σε βλεπω καλα!! Σου ειπα είναι νορμαλ οι θερμοκρασίες αλλα ετσι για να σου φύγει η εγνοια ριξτου ένα καλό φύσιμα στις γρίλιες εξαερισμού... μην το δουλέυεις πανω σε ποδια, καναπέδες, κρεβατια, σκεπασματα κτλ κτλ... αγόρασε μια βάση!!
Jimie Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Σου ειπα είναι νορμαλ οι θερμοκρασίες αλλα ετσι για να σου φύγει η εγνοια ριξτου ένα καλό φύσιμα στις γρίλιες εξαερισμού... μην το δουλέυεις πανω σε ποδια, καναπέδες, κρεβατια, σκεπασματα κτλ κτλ... αγόρασε μια βάση!! Το έχω ανοίξει πρίν καμια βδομάδα και το καθάρισα τελείως και απο σκόνες στον ανεμιστήρα που είχε μαζέψει και απο μέσα αλλά διαφορά ΜΕΓΑΛΗ δεν είδα... Δεν καταλαβαίνω τί γίνεται. Μια φορά που πρέπει να βαριόταν ο ΘΕΟΣ και με βοήθησε έπιασα 30άρια και μία φορά που τον άνοιξα απο hibernation είδα για 5 λεπτά 28 και 29 βαθμούς... Μα το θέμα μου είναι οτι η GPU με o/c φτάνει 67 ... Και ενα ίνφο το βόλτ της cpu το έχει στα 1.16 Volt ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΪΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΩ Κοψε το trollαρισμα οσο ειναι νωρίς γτ δεν σε βλεπω καλα!! Δέν το κάνω επίτιδες απλά μου έρχεται όρεξη
stamatisx Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μήπως εννοείς...DITTO ( <-- link ) https://www.google.com/search?aq=f&ix=hea&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=ditto+definition#hl=en&q=ditto&tbs=dfn:1&tbo=u&sa=X&ei=Jt4tT8LOM8bt-gb-ysmeDg&ved=0CCgQkQ4&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.,cf.osb&fp=21ae9f9a745b336d&biw=1920&bih=1139&ix=hea
stm00192 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Το έχω ανοίξει πρίν καμια βδομάδα και το καθάρισα τελείως και απο σκόνες στον ανεμιστήρα που είχε μαζέψει και απο μέσα αλλά διαφορά ΜΕΓΑΛΗ δεν είδα... Δεν καταλαβαίνω τί γίνεται. Μια φορά που πρέπει να βαριόταν ο ΘΕΟΣ και με βοήθησε έπιασα 30άρια και μία φορά που τον άνοιξα απο hibernation είδα για 5 λεπτά 28 και 29 βαθμούς... Μα το θέμα μου είναι οτι η GPU με o/c φτάνει 67 ... Και ενα ίνφο το βόλτ της cpu το έχει στα 1.16 Volt ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΪΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΩ Δέν το κάνω επίτιδες απλά μου έρχεται όρεξη Προσεχε μονο μην μου έρθει και εμένα η όρεξη!! OCed gpu σε laptop... ??? Οκ εγώ over and out απο το συγκεκριμένο θεμα... Κανω και ένα reportακι μπας και κλειδωθεί μια ώρα αρχύτερα απο το προηγούμενο!!
Jimie Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Προσεχε μονο μην μου έρθει και εμένα η όρεξη!! OCed gpu σε laptop... ??? Οκ εγώ over and out απο το συγκεκριμένο θεμα... Κανω και ένα reportακι μπας και κλειδωθεί μια ώρα αρχύτερα απο το προηγούμενο!! Γιατί ; Η gpu μιά χαρά δουλεύει, της έχω τρέξει και τέστ...
stm00192 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Το θέμα είναι ότι σε όλα τα λαπτοπ το συστημα ψυξης καρτας και επεξεργαστή ειναι συνηθως κοινό... κλοκαροντας λοιπον την καρτα εσυ κανεις ακομη πιο δυσκολη την δουλεια του συστηματος ψύξης με αποτέλεσμα να έχεις ελαφρώς ανεβασμενες θερμοκρασίες στον επεξεργαστη! 1)ΠΑΡΕ βαση!!! 2)Μην τον δουλεβεις σε μαλακες επιφάνειες 'οπως κρεβατια κουβερτες ποδια κτλ κτλ!!! 3)Σταματα να ανοιγεις θεματα ακομη και για το ποτε ειναι καλυτερα για το pc να πας εσύ για κατούρημα!!
Jimie Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Το θέμα είναι ότι σε όλα τα λαπτοπ το συστημα ψυξης καρτας και επεξεργαστή ειναι συνηθως κοινό... κλοκαροντας λοιπον την καρτα εσυ κανεις ακομη πιο δυσκολη την δουλεια του συστηματος ψύξης με αποτέλεσμα να έχεις ελαφρώς ανεβασμενες θερμοκρασίες στον επεξεργαστη! 1)ΠΑΡΕ βαση!!! 2)Μην τον δουλεβεις σε μαλακες επιφάνειες 'οπως κρεβατια κουβερτες ποδια κτλ κτλ!!! 3)Σταματα να ανοιγεις θεματα ακομη και για το ποτε ειναι καλυτερα για το pc να πας εσύ για κατούρημα!! Δεν την έχω συνέχεια κλοκαρισμένη, μόνο οταν δεν τραβάει σε παιχνίδια...Συνήθως χρησιμοποιώ την ενσωματωμένη. 1) Επειδή δεν είμαι σε θέση να σπαταλάω χρήματα πρέπει να ξέρω ΣΙΓΟΥΡΑ οτι θα με βοηθήσει 2) Τώρα σώθηκες, Λάπτοπ είναι... 3) Τί εννοείς ; Δεν είμαι σε θέση να χαλάω λεφτά και θέλω να είμαι σίγουρως για οτιδήποτε κάνω και επίσης θέλω να μαθαίνω... Για βάση σκέφτομαι μία απο αυτές: 1) Xilence 2) Manhattan 3) Manhattan
stm00192 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Απο αυτές που έβαλες την πρώτη αλλιώς εδώ... http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=26346&cat=7
Jimie Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Διαστάσεις έχω 37,5χ34 και οθόνη 15,6"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα