dpress Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Έχει πέσει ο ρελες ασφαλείας (όχι ο γενικος) και είμαι χωρίς ρεύμα. Ο διακόπτης δεν σηκώνεται με τίποτα. Τον τελευταίο μήνα έχει συμβεί άλλες 2-3 φορές αλλά όχι έτσι. Ξέρει κάποιος το πρέπει να κάνω ;
evoracing Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Σε αυτό το θέμα δεν ξέρεις από τι μπορεί να γίνεται αυτό(ενοω από ποια συσκευή ή από την εγκατάσταση)... Καλύτερα να φωνάξεις κάποιον ηλεκτρολόγο γιατι αυτη η αποτομη διακοπή του ρεύματος μπορεί αν σου προκαλέσει προβλήματα στης συσκευές σου
juno12 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Βγάλε όλες τις συσκευές σου από την πρίζα (τα πάντα όμως) και δές αν πέφτει και πάλι.
poulinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Εχω δει να γινεται μεχρι και απο πινακες που ειναι πολλων ετων και εχουν ξεσφιξει καλωδια απο πισω κτλ.αλλα αμα δεν ξερεις μην βαζεις χερι.δοκιμασε να τα βγαλεις ολα και να ξανασηκωσεις ρελε αμα δεν πετυχει ηλεκτρολογο.
dpress Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Ευχαριστώ παιδιά, αφού τα έβγαλα όλα από τις πρίζες και συνεχίζε το πρόβλημα φώναξα ηλεκτρολόγο. Μετά από έλεγχο που έκανε σε πίνακα, πρίζες κλπ τελικά εντόπισε τη βλάβη στη λάμπα του δωματίου μου.
georgemathios Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Καλο θα ειναι αν πεφτει το ρελε να μην κανουμε αλχημειες διοτι προκειται για βλαβη διαροης ρευματος. αφαιρουμε ολες τις συσκευες απο τις πριζες και αν το προβλημα παραμενει φωναζουμε ηλεκτρολογο.
poulinos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Ευχαριστώ παιδιά, αφού τα έβγαλα όλα από τις πρίζες και συνεχίζε το πρόβλημα φώναξα ηλεκτρολόγο. Μετά από έλεγχο που έκανε σε πίνακα, πρίζες κλπ τελικά εντόπισε τη βλάβη στη λάμπα του δωματίου μου. απο την αλλη ειναι καποιοι ελεγχοι που μπορει να κανει καποιος πριν σκασει τα λεφτα στον ηλεκτρολογο.ο ενας ειναι να κατεβασει ολους τους διακοπτες σε ολα τα δωματια να ανεβασει το ρελε και να δει αν πεφτει η οχι.αν οχι ανεβαζει το πρωτο δωματιο και βλεπει.μετα το αλλο δωματιο.αφου βρουμε το δωματιο εκει αφαιρουμε τα παντα.ηλεκτρικες συσκευες απο πριζες η και λαμπα που μπορει να εχει καει και να κανει βραχυκυκλωμα. κτλ κτλ. Καλο θα ειναι αν πεφτει το ρελε να μην κανουμε αλχημειες διοτι προκειται για βλαβη διαροης ρευματος. αφαιρουμε ολες τις συσκευες απο τις πριζες και αν το προβλημα παραμενει φωναζουμε ηλεκτρολογο. σωστος.γιατι μπορει να γινει και τιποτα χειροτερο.μεχχρι εκει που φτανουν οι γνωσεις μας απλα καποιοι ελεγχοι καλο ειναι να γινουν και απο εμας(οι ευκολοι ελεγχοι) ωστε απο την μια να μαθουμε και τιποτα απο την αλλη να γλυτωσουμε καποια λεφτα.το να δωσεις πχ λεφτα επειδη μια λαμπα εχει προβλημα ε ειναι καπως ειδικα εν κριση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα