flik Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Το htc trophy ενός φίλου έχει μια πολύ μικρή γρατζουνιά στην οθόνη πάνω αριστερά. Δε ξέρει από τι είναι, και μου κάνει εντύπωση γιατί είναι gorilla glass. Δεν του έχει πέσο πάντως νομίζω. Η εγγύηση να φανταστώ δεν καλύπτει ε; Τώρα τι κάνει; Λογικά είναι καιρό και δεν έχει μεγαλώσει άλλο. Με το ζόρι φαίνεται. Να πάρουμε το ρίσκο να το αλλάξουμε, αλλά πάλι είδα στο ebay 30 ευρώ κάνει το ανταλλακτικό... Να βάλει ένα προστατευτικό μόνο και να το αφήσει έτσι λέτε;
privateer Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 το gorilla glass δεν ειναι εγγυηση οτι δεν θα σου εμφανιστει καποια στιγμη γρατσουνια. Εχω διαβασει παρα πολλες παρομοιες περιπτωσεις για διαφορα κινητα. Για αυτο και εγω παντα χρησιμοποιω screen protector και το ιδιο πρεπει να κανει και ο φιλος σου εστω και αν ειναι λιγο αργα πια.
ektor7 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Να βάλει ένα προστατευτικό μόνο και να το αφήσει έτσι!
flik Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Αμα δεν συνεχίσει παραπάνω δεν είναι πρόβλημα γιατί πραγματικά φαίνεται πολύ δύσκολα. Δηλαδή μου το είπε και άργησα να την βρω. Ελπιζω με το προστατευτικό να μη ξαναγρατζουνιστεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα