Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θα ήθελα τη βοήθειά σας.Εδώ και καμιά βδομάδα σέρνονται τα πάντα,browsing και κατέβασμα. Για να καταλάβετε αν έχω ανοιχτό utorrent κατεβάζω από πολλαπλά torrents με full seeders γύρω στα 200kB/s max.Κατέβασμα και browsing ταυτόχρονα δεν παίζει γιατί σέρνονται και τα δύο.Λοιπόν έχω γραμμή 24αρα από Forthnet που δε μου έχει ξαναπαρουσιάσει πρόβλημα. Στο pc έχω windows 7 64bit και είμαι συνδεδεμένος στο router(thomson tg585 v7) με ethernet.Πήρα τηλέφωνο και στην τεχνική υποστήριξη της forthnet και μετά από συζήτηση με υπάλληλο αποφάνθηκε ότι φταίει το μεγάλου μήκους τηλεφωνικό καλώδιο που χρησιμοποιώ(~10 μέτρα) κάτι για το οποίο πολύ αμφιβάλλω(εξηγώ παρακάτω).Έχω κι ένα λάπτοπ με Windows 7 64-bit/Linux με το οποίο όταν συνδέομαι είτε ενσύρματα είτε ασύρματα όλα είναι άψογα. Αυτό με οδήγησε στο να υποψιαστώ ότι κάτι τρέχει με τα Windows που έχω στο pc(malware,κάποιο software πρόβλημα γενικά).Έχω κάνει και scans για τα πάντα και δε βρήκα τίποτα και πρόβλημα η γραμμή προφανώς δεν έχει γιατί θα έβλεπα και στο λάπτοπ πρόβλημα.Περιμένω τις ιδέες σας. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

κλείσε το Utorrent και κατέβασε απο το speedtest.ftp.otenet.gr το αρχείο 1gb. μην το κατεβάσεις ολο απλά μέχρι να σταθεροποιηθεί η ταχύτητα και πες πόσο πιάνει.

Ποιό αντιβιοτικό χρησιμοποιείς;; δοκίμασε με το antimalwarebytes μια σάρωση.

Ακόμα τα στατιστικά της σύνδεσης απο το web interface του ρούτερ μπορεί να είναι χρήσιμο να μας τα δείξεις ..

Δημοσ.

Λοιπόν μόλις έκλεισα το utorrent η ταχύτητα αποκαταστάθηκε πλήρως(κατέβαζα με 1.6). Το antimalwarebytes δεν έδειξε τίποτα αλλά μόλις ξανάνοιξα το utorrent μου πέταξε ειδοποίηση(το antimalwarebytes) και ξανάρχισε να σέρνεται το ίντερνετ και σε torrent και σε browsing.Τι παίζει;

Edit:Αυτή την εικόνα λες απ΄το Interface του router;

router.jpg

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ για τη βοήθεια. Τελικά για κάποιο λόγο έφταιγε το utorrent. Έβαλα vuze και όλα είναι κανονικά.

Δημοσ.

Μπορεί...Αλλά έχει τύχει να χω και παραπάνω ανοιχτά connections και να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

ο Isp δεν φταιει εφοσον κατεβαζεις κομματια απο αλλο Pc.

β.και βασικο.οχι 10 μετρα τηλεφωνικα.η βαλε Utp μεγαλο η χρησημοποιησε utp στην θεση του τηλεφωνικο.

επισης κανε Port forward.επισης αν seedareis fullθα σουρνονται ολα.οποτε περιορισε το Upload Και μειωσε τα max connections κτλ.βλεπω οτι σε κατι Utorrent Κτλ βλεπω κατι 300 Max connections το οποιο οκ ειναι too much για πολλους λογους.διοτι χανεις πολυ bandwidth απο τα connections κτλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...