anergos13 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 μηδενικη το siemens Οταν ειναι πανω στο dect.γιατι εκτος dect παιζει σε αποσταση 2-3 φορες του wifi.δεν μιλαω για το κινητο.κανονικη τοστιερα.αλλα τα 100 Mw Που βγαζουν τα ρουτερ ειναι πραγματι τιποτα.για 6-7 μετρα τραβας και καλωδιο μεσα απο καναλι Το siemens εχεις δικιο οτι στην βαση δεν εκπεμπει αλλα εκτος βασης εχει 2 επιλογες eco (-80%) και eco + (σχεδον μηδενικη - ετσι γραφει το manual ) και με την παραδοχη οτι απο οσο γνωριζω τα dect εχουν εκπομπη 250 mw πεφτουμε αρκετα κατω απο τα 100mw του router. Aπο την αλλη λογω διαρυθμισης σπιτιου δεν μπορω να περασω καναλι....απλα αν μπορω να κοψω κατι σε ακτινοβολια νομιζω οτι καλο ειναι..... εγω εχω το DSL 2640 B της DLINK πεταει απλα το τομσον του οτε μου εκανε συνεχεια επανεκκινησεις Η γραμμη σου ειναι σταθερη? Με τι snr παιζεις? Το 585v7 εχεις? Το dlink κλειδωνει πιο ψηλα απο το thomson? Με το dlink εχεις αποσυνδεσεις.?
poulinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Το siemens εχεις δικιο οτι στην βαση δεν εκπεμπει αλλα εκτος βασης εχει 2 επιλογες eco (-80%) και eco + (σχεδον μηδενικη - ετσι γραφει το manual ) και με την παραδοχη οτι απο οσο γνωριζω τα dect εχουν εκπομπη 250 mw πεφτουμε αρκετα κατω απο τα 100mw του router. Aπο την αλλη λογω διαρυθμισης σπιτιου δεν μπορω να περασω καναλι....απλα αν μπορω να κοψω κατι σε ακτινοβολια νομιζω οτι καλο ειναι..... Η γραμμη σου ειναι σταθερη? Με τι snr παιζεις? Το 585v7 εχεις? Το dlink κλειδωνει πιο ψηλα απο το thomson? Με το dlink εχεις αποσυνδεσεις.? 250Mw δεν ειναι λιγοτερα απο 100Mw.και σιγουρα εχουν παραπανω οσο ξερω αφου η αποσταση που μπορουν να παιξουν ειναι αρκετα μεγαλυτερη απο ενα wifi.εκτος αν εννοεις 25 Mw που το θεωρω δυσκολο με 25 Mw και χωρις καν εξωτερικη κεραια να παιξεις 250 μετρα μακρια και με απειρους τοιχους ενδιαμεσα. υπαρχουν καλυτερα ρουτερ απο το dlink.και δεν θυμαμαι στο dlink Να ριχνεις ενταση στο wifi.το 2640 ειναι αυτο που εδινε η forthnet.δεν θα το θεωρησω πιο σταθερο σε αποσυνδεσεις απο το Thomson.σε συγχρονισμο πλεον και τα νεα Thomson συγχρονιζουν πολυ καλα.
anergos13 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 250Mw δεν ειναι λιγοτερα απο 100Mw.και σιγουρα εχουν παραπανω οσο ξερω αφου η αποσταση που μπορουν να παιξουν ειναι αρκετα μεγαλυτερη απο ενα wifi.εκτος αν εννοεις 25 Mw που το θεωρω δυσκολο με 25 Mw και χωρις καν εξωτερικη κεραια να παιξεις 250 μετρα μακρια και με απειρους τοιχους ενδιαμεσα. υπαρχουν καλυτερα ρουτερ απο το dlink.και δεν θυμαμαι στο dlink Να ριχνεις ενταση στο wifi.το 2640 ειναι αυτο που εδινε η forthnet.δεν θα το θεωρησω πιο σταθερο σε αποσυνδεσεις απο το Thomson.σε συγχρονισμο πλεον και τα νεα Thomson συγχρονιζουν πολυ καλα. 250 mw 100% τα siemens σε επιλογη eco εκπεμπουν -80% δηλαδη 50 mw < 100 mw . Aπο οσο εχω διαβασει max ισχυς των dect ειναι 250 mw. Απο οτι ειδα σε παραπανω post φιλος corrupted που εχει το dlink αναβασε screenshot που φαινεται η επιλογη.... To thomson 585 v7 που εδινε και ο Οτε ειναι 4 ετιας πλεον...αλλα σκυλι.
poulinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 250 mw 100% τα siemens σε επιλογη eco εκπεμπουν -80% δηλαδη 50 mw < 100 mw . Aπο οσο εχω διαβασει max ισχυς των dect ειναι 250 mw. Απο οτι ειδα σε παραπανω post φιλος που εχει το dlink αναβασε screenshot που φαινεται η επιλογη.... To thomson 585 v7 που εδινε και ο Οτε ειναι 4 ετιας πλεον...αλλα σκυλι. λογω του Eco Πανε στα 50 κτλ.τωρα συνενοουμαστε.και εγω σαν δικηγορος του διαβολου ποσοι μπορει να υπαρχουν στην πολυκατοικια σου με με eco dect που σου ριχνουν 250Mw 24/24 αφου πολλα απο αυτα εκμπεμπουν και στην βαση ακομα?? το 2740 εχει επιλογη οχι το 2640b.το 2640 β ειναι μοντελο τρια 4 χρονια ανετα. ναι το Thomson πολυ σταθερο.κατι για το wireless ειχα δει μονο στο 784 σε νεο firmware. και το κινητο δυστυχως δεν γινεται eco...
umaga Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 το dlink το ειχα αγορασει, το εχω σχεδον 2 χρονια,αποσυνδεσεις θυμαμαι 3-4 φορες να εχει κανει το τομσον με ειχε σκασει να και τα στατιστικα μου
anergos13 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 λογω του Eco Πανε στα 50 κτλ.τωρα συνενοουμαστε.και εγω σαν δικηγορος του διαβολου ποσοι μπορει να υπαρχουν στην πολυκατοικια σου με με eco dect που σου ριχνουν 250Mw 24/24 αφου πολλα απο αυτα εκμπεμπουν και στην βαση ακομα?? το 2740 εχει επιλογη οχι το 2640b.το 2640 β ειναι μοντελο τρια 4 χρονια ανετα. ναι το Thomson πολυ σταθερο.κατι για το wireless ειχα δει μονο στο 784 σε νεο firmware. και το κινητο δυστυχως δεν γινεται eco... Απο οτι ειδα στα manual και τα δυο εχουν αλλαγη του trasmit power. Οι φιλοι εχουν το 2640 η το 2740....? Ακυρο το αναφερουν..... Μενω σε μονοκατοικια....
corrupted Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Κατι αλλο θετικο με τα 2640b και 2740b ειναι οτι παιρνουν OpenWRT, υπαρχουν ετοιμα images... http://downloads.openwrt.org/backfire/10.03.1-rc6/brcm63xx/
anergos13 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Κατι αλλο θετικο με τα 2640b και 2740b ειναι οτι παιρνουν OpenWRT, υπαρχουν ετοιμα images... http://downloads.openwrt.org/backfire/10.03.1-rc6/brcm63xx/ Αυτα ειναι firmwares.??
poulinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 το dlink το ειχα αγορασει, το εχω σχεδον 2 χρονια,αποσυνδεσεις θυμαμαι 3-4 φορες να εχει κανει το τομσον με ειχε σκασει να και τα στατιστικα μου πρεπει να πετυχες ειτε σε χαλασμενο η με κανα παλιο firmware και να κανε reboot οχι disconnect.το λεω γιατι τα thomson ειναι τρελλα stable σε αποσυνδεσεις. Απο οτι ειδα στα manual και τα δυο εχουν αλλαγη του trasmit power. Οι φιλοι εχουν το 2640 η το 2740....? Ακυρο το αναφερουν..... Μενω σε μονοκατοικια.... για το 2640 δεν το θυμαμαι.ειναι παλιο μοντελο αρκετα δεν ξερω αν το πουλανε και αν αξιζει καν να το αγορασεις.σιγουρα δεν εχει N to 2640 αν λεμε το ιδιο,για το Transmit ειδα που το εγραψε ο αλλος για το 2740.δεν ξερω αν κανα vigor 2710 θα σε βολευε.αλλα δεν θυμαμαι αν εχει και αυτο ρυθμιση για ισχυ.μπορεις να το ψαξεις.πολυ καλο ποιοτικα σταθερο λιγο ακριβο βεβαια. Αυτα ειναι firmwares.?? ειναι στην ουσια custom firmwares φτιαγμενα απο τον κοσμο τα οποια εχουν πολυ παραπανω δυνατοτητες απο τα απλα firmwares.μεχρι και καποια γινονται και repeaters η δυναμωνουν ισχυ στο wireless(σε Linksys το εχω διαβασει αυτο).
corrupted Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Tο OpenWRT ειναι filesystem, οχι απλο firmware. Υπαρχουν πακετα τα οποια μπορεις να εγκαταστησεις/αφαιρεσεις απο το συστημα. Εχει κανονικο web interface. Δεν εχω προσπαθησει ακομα να το περασω στο 2740b γιατι δεν εχω βρει εναν οδηγο που να εξηγει ολα τα βηματα, και δεν θελω να το brickαρω...
poulinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Tο OpenWRT ειναι filesystem, οχι απλο firmware. Υπαρχουν πακετα τα οποια μπορεις να εγκαταστησεις/αφαιρεσεις απο το συστημα. Εχει κανονικο web interface. Δεν εχω προσπαθησει ακομα να το περασω στο 2740b γιατι δεν εχω βρει εναν οδηγο που να εξηγει ολα τα βηματα, και δεν θελω να το brickαρω... απλα αν το πεις filesystem ο αλλοςθα ψαχνει να δει τι ειναι.οποτε ο ορος ενα custom firmware με καλυτερες δυνατοτητες ειναι πιο ευκολο για καποιον που δεν ξερει τι ειναι.κατα τα αλλα ναι δεν θα το πεις απλο firmware.
umaga Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 πρεπει να πετυχες ειτε σε χαλασμενο η με κανα παλιο firmware και να κανε reboot οχι disconnect.το λεω γιατι τα thomson ειναι τρελλα stable σε αποσυνδεσεις. για το 2640 δεν το θυμαμαι.ειναι παλιο μοντελο αρκετα δεν ξερω αν το πουλανε και αν αξιζει καν να το αγορασεις.σιγουρα δεν εχει N to 2640 αν λεμε το ιδιο,για το Transmit ειδα που το εγραψε ο αλλος για το 2740.δεν ξερω αν κανα vigor 2710 θα σε βολευε.αλλα δεν θυμαμαι αν εχει και αυτο ρυθμιση για ισχυ.μπορεις να το ψαξεις.πολυ καλο ποιοτικα σταθερο λιγο ακριβο βεβαια. ειναι στην ουσια custom firmwares φτιαγμενα απο τον κοσμο τα οποια εχουν πολυ παραπανω δυνατοτητες απο τα απλα firmwares.μεχρι και καποια γινονται και repeaters η δυναμωνουν ισχυ στο wireless(σε Linksys το εχω διαβασει αυτο). επειδι δεν ειμαι και εξπερ σε αυτα εκανε σαν να το εκλεινες και να το ανοιγες,αλλες φορες δεν επαιρνε εξωτερικη ιπ (δεν ξερω αμα εφταιγε το τομσον γι αυτο) αμα εβαζα 24αρα το dlink θα ειχε κανενα θεμα?παντος τωρα ειναι αστερι..... δεν ξερω κιολας ποσα θα πιανω με την 24αρα
poulinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 επειδι δεν ειμαι και εξπερ σε αυτα εκανε σαν να το εκλεινες και να το ανοιγες,αλλες φορες δεν επαιρνε εξωτερικη ιπ (δεν ξερω αμα εφταιγε το τομσον γι αυτο) αμα εβαζα 24αρα το dlink θα ειχε κανενα θεμα?παντος τωρα ειναι αστερι..... δεν ξερω κιολας ποσα θα πιανω με την 24αρα αρα εκανε επανεκκινησεις.το κλασικο τους θεμα.με κανα firmware το βελτιωνεις αρκετα αυτο.εξωτερικη Ip μπορει να μην παρει και για αλλο λογο αλλα ειναι πολλα για να τα αναλυσουμε.εχεις πολυ καλη γραμμη.κανονικα πρεπει να δεις κανα 19 +.εισαι ουτε χιλιομετρο απο οτε.13 attenuation ειδα στο down.Μια χαρα θα παιξεις. το thomson αν θες καντου κανα firmware update και try it again
umaga Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 αμα ειναι για 19 τοτε καποια στηγμη στο μελλον θα την αναβαθμησω (αναθεμα την οικονομικη μου αδιναμια ) κι η 2αρα φυσαει παντος το τομσον θα παρω εναν ανταπτορα απο usb σε εθερνετ για το λαπτοπ και θα του περασω φιρμγουερ
poulinos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 αμα ειναι για 19 τοτε καποια στηγμη στο μελλον θα την αναβαθμησω (αναθεμα την οικονομικη μου αδιναμια ) κι η 2αρα φυσαει παντος το τομσον θα παρω εναν ανταπτορα απο usb σε εθερνετ για το λαπτοπ και θα του περασω φιρμγουερ λογικα με αυτα που βλεπω ναι εισαι 19.εχεις παρα πολυ μικρο attenuation>κανονικα το μεγιστο σου ειναι πανω απο 21 αλλα σου λεω 19 γιατι και ο χαλκος δεν ειναι παντα οτι καλυτερο. η 2αρα κανει οσο κανει σε αλλον provider η 24 αρα οποτε ωρα να φυγεις απο οτε με παγια κτλ. μην παρεις απο ethernet σε usb αλλα πηγαινε το σε ενα φιλο να στο flasharei αυτος και μετα μπαινε ασυρματα εσυ.αν θες υποχρεωτικα με καλωδιο τοτε πολυ απλα παρε Pcmcia σε ethernet.ειναι πιο stable και δεν εξεχουν ουτε σου τρωει Usb.βεβαια μην τρελενεσαι.το πιο πιθανο ειναι να μην εχεις ουτε προβλημα με το dlink απλα οταν πας σε 24 αρα μπορεις να δεις ποιο απο τα 2 θα παιζει καλυτερα και πιο σταθερα.πιο σταθερα συνηθως το thomson .τωρα ποιο θα συγχρονισει πιο ψηλα αυτο δεν το ξερω.θα το δεις.απλα καλο ειναι να το εχεις και το Thomson σαν καβατζα.ειναι κριμα να παει χαμενο.το πιο πιθανο ειναι με ενα firmware update και ενα hard reset Να ερθει στα ισα του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα